Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (366)
Raspunsuri - Pagina 8
Piciulika spune:
Noh buna treaba! Ai suflet milos si m-ai izbavit!
Deci daca te-am vazut pe tine, inseamna ca am noroc si nasc azi?!? 
Ahaaa, v-am si vazut, Mama gecko! Ce grasunel si cute era Patrick-bebe-mic-mic!
No, nu mai va cotrobai, ci merg cuminte la kuki, poate apuc sa visez la geckos - imi sunt tare simpatice intre timp! - si uite, si BB2 itzi da un bump de salut! Merci mult de urari: acuma musai sa nasc! 
Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n243753-p5.html" target="_blank">
Michael, 2 ani + (8.10.2007) si
AMR 0... AZI?!
claudia1178 spune:
Neatza,
Am intrat sa vad ce facea Picea.............o nascut ori ba.....uite si de la noi niste.... 

...pentru incurajarea lui bebe sa scoate capu din cutie...

....
mihailescu teodora spune:
Piciulikaaaaa
..baga maaaarrrreeeee!!!!!![]()
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
mihailescu teodora spune:
Am si uitat sa va dau ,,buna dimineatza''!
Azi,dedicam toata ziua 

-lor pentru draga noastra Picea,si al ei puturos bear no 2!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
Sabina spune:
Piciulik, daca se naste Joi, va fi solar ca GH.
daca se naste Vineri, artist ca mine!!
Deci haide odataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ;))))))))))))
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
claudia1178 spune:
Fetele , inca o data va multumesc!
Si normal.........haide bebe odata......mamai e nerebdatoare sa te cunoasca, sa te tina in brate si sa te iubeasca...
.
cecilia L spune:
'Neata si o 
Si pentru Piciulika
si 

daca nu vrea ursuletul 2 d-soare sa-l ispitim putin,

Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
alehiam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luy Mad, e adorabil Robert ! Ati fost pe 27 dec la Predeal ? Daca da, inseamna ca v-am ratat ![]() Am vazut in poze ca v-a vizitat acasa o Craciunita. De ce plangea Robert, nu i-a placut cadoul ? Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) |
Si uite cum ma scoate Luy din barlog.
Deci La multi ani pe 2010 dulceturi si papanasi, mamici si tatici!
Piciulika si ursulet nr.2 uite si de la mine si Robert niste domsoare...

Luy, oarecum putem spune ca am trecut pe 27 prin Predeal... in drum spre Bucuresti
Si cate o imbratisare calda pentru Rox, papanash, Kriss si claudia.

Mad
cu
Robert Stefan (09.09.2007)
Yaia spune:
'Neata!
Eu intru cu sufletul la gura in fiecare dimineata de la birou sa vad care e treaba cu Picea, daca a nascut au ba. Aseara am avut asa un feeling ca se intamplaca ceva si am intrat...dar vad ca tot nu a nascut. Macar am preocupare.![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui Piciulika Noi, astea la pachet "io+tu+copiii" ne-am rezolvat ecuatzia mai simplu: io comand, io dau cu capu', nu Yaia? Yaia, ma bucur sa aud ca da roade procedura de intzarcare de pampersi! Bravo Tudor! ...bravo Mami! Si bravo educatoarelor, ca konlucreaza - aici ar spune ca e muuult prea devreme si sa lasam copilul in pace. E drept ca e o balantza si in chestia asta, dar...Pe Michael ba-l apuca amorul de olitza, ba nu vrea sa auda de ea. Problema e ca daca cere pe olitza, nu se mai da jos 40 min nici cu slujbe... imi trebuie timp pentru asta. Probabil, cum zici tu, in primbavara. |
Ei, uneori tot eu sunt si arbitru' care spune daca e gol au ba!
Cand citeam ce scriau fetele cu ajutorul din partea familiei, ma gandeam ca totusi stiu sa nu ma bazez pe nimeni si macar nu am niciun fel de asteptari si incurcaturi, frustrari. Uneroi ai vrea sa fie familia aproape, macar 2 ore sa-l scoata pe pitic vreo bunica sau matusa la plimbare si iti faci iluzia ca, daca nu ai fi intr-o tara straina si ai fi aproape de ai tai, ei te-ar ajuta oricand. Fireste ca au si ei vietile lor si pote lucrurile nu ar sta asa cum ne imaginam noi, asa-i Greyeras? Dar sunt de acord, problema nu e ca nu te ajuta, problema e ca nu ti-au spus clar de la inceput sa stii si tu cum sa-ti planifici lucrurile.
La noi cu scutecul situatia e putin diferita. Si eu ma gandesc uneori ca e cam devreme pentru Tudor, ca as mai fi putut astepta pana la primavara sa fie si el mai pregatit. Si in perspectiva venirii lui Bebedoi, nu era asa mare scofala sa-i schimb si lui tudor scutecul de cateva ori pe zi. Dar la noi au fost intrebari de la gradinita. Tudor e in grupa copiilor nascuti in 2007 si era si probabil inca mai e cel mai mic din grupa. Toti ceilalti fie au scapat de scutec, fie lucreaza la asta si probabil noi eram ultimii pe lista lor si chiar ne-au intrebat care e planul nostru. Noi nu aveam niciun plan, fireste.
Asta cu stat 40 de minute pe olita am citit ca e de evitat, ceea ce sunt convinsa ca stii, dar avem si noi uneori problema ca vrea sa mai stea desi a stat deja 10 minute. Si il lasam, doar pentru ca ne gandim ca stie ce spune. si in final face, dar ne tot gandim sa nu sta totusi prea mult, nu as avea chef de probleme de alt gen mai tarziu...
O sa vina si timpul lui Micha la olita sau 'peteu', nu cred ca o sa mai poate scutec cand o curta-o pe Sara!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Maria Teodora
( 25 august 2007 )
...bravo Mami! Si bravo educatoarelor, ca konlucreaza - aici ar spune ca e muuult prea devreme
si sa lasam copilul in pace. E drept ca e o balantza si in chestia asta, dar...