Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (366)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Ali, Kriss, Claudia, . Ma gandesc la voi si va doresc sa gasiti rezolvarea problemelor, intelegere si liniste in viata voastra!

"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Multa sanatate tuturor bolnaviorilor .

"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Fetili, dupa cum vedetzi, nu nasc! Da' mentzinetzi flancul, majorete, cadane ( Carpatino, Adi, merci de intariri!), ceva gagici faine & motivante, va rog - si-s recunoscatoare.
Am insomnie - again! - si dupa 2 ore de asteptat cuminte in pat, am decis sa bantui... Pun rufe la spalt samd.

Greyerash, ce dulce trebuie sa fie Adelina! Filmeaz-o, ca peste ani... Imi pare rau ca te macini atata. Oricum, si eu ea de picior, deja potzi face tare multe: noi il consideram pe Michael "breloc" - vine peste tot cu noi. Bine, daca vrei la un film sau un restaurant, linistita, tot itzi trebuie cineva. Dar altfel, de la varsta asta eu zic ca merge super cu ei in lume. (de aia o luam noi de la zero, iara... )

Annisia/Yaia - si eu cred ca cea mai buna strategie e sa zica Mama cand se simte pregatita pentru a doua sarcina. Si nu sarcina e cea de care ne e frica la runda a doua, ci de anii de dupa... Si usor nu e! Iar faptul ca altzii au tititze si vrea si Tati tititza... asta nu e un argument. Mai bine vorbeste cu bunicii, daca au capacitate si pentru al doilea nepot pe langa Yannis! Ca si asta e un aspect la voi. Noi, astea la pachet "io+tu+copiii" ne-am rezolvat ecuatzia mai simplu: io comand, io dau cu capu', nu Yaia?

Yaia, ma bucur sa aud ca da roade procedura de intzarcare de pampersi! Bravo Tudor! ...bravo Mami! Si bravo educatoarelor, ca konlucreaza - aici ar spune ca e muuult prea devreme si sa lasam copilul in pace. E drept ca e o balantza si in chestia asta, dar...
Pe Michael ba-l apuca amorul de olitza, ba nu vrea sa auda de ea. Problema e ca daca cere pe olitza, nu se mai da jos 40 min nici cu slujbe... imi trebuie timp pentru asta. Probabil, cum zici tu, in primbavara.

Rox, tu simtzi ca Mama cel mai bine la ce nivel a ajuns Alex - desi poate o judeci prea critic in ce priveste "pregatirea mentala si comportamentala" - sunt sigura ca ar face fatza cu brio! DAR trebuie sa fie un fit per total, cum spui tu, si daca se poate amana, de ce nu?! Vorba ta, un an de munca in plus...? Mai las-o sa copilareasca, mai ales ca si ea vrea.

Crishtina, hai ca mai ai maxim o luna de tras cu saracutza de ea - si de tine! Trec si astea! Pupici muuultzi la Mami + Nicole!

Cecilia, dintzii...? Sper ca deja ai scapat!

Sabinel, vad ca iese soarele pe ulitza ta! Hemograma + studenta + dragostea lui Me... se aliniaza stelele! Lasa, ca nu esti asa Michelin, trec si astea!

Adi, ce ma bucur sa te revad! Tot m-am gandit sa te sun zilele astea, da' stiu eu cum e cu rudele prin ograda si nu stiu cum e si cu doi copii mici on top. Si-am zis ca in loc de-un telefon, mai sa-tzi dau pace! Toate bune si frumoase la voi, asa-i? (Mey, ca nu am ajuns sa-tzi scriu si mi se estompeaza ideile... anyway, cangurii nostri de la tine tot intreaba de noi - mai nou si CEOul, de-am nascut samd...)

Luy, cum mai e Me? Pupa-i te rog nasucul mucos de la noi, sa se faca bine!

Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n243753-p5.html" target="_blank">
Michael, 2 ani + (8.10.2007) si AMR < 1 sapt

Mergi la inceput

In alta ordine de idei azi e ziua cea pusa cu rosu-n calindar. Au mai venit ceva contractzii lesinate ieri pe seara, da' not the real thing, cu toata baia mea luunga si caaalda...
Azi merg la doftor, sa vedem ce ne vorbim. Deseara-i si Gina in stand-by...

Ieri seara am mers la bijutier, ca vazusem eu ceva dragutz in peregrinarile cu Micha prin orasel, si al meu musai sa le vada si el - chit ca surpriza pentru BB2 e luata deja! Si Radu a vrut musai sa le ia si pe astea! Ca-mi stau bine si simtzul lui estetic era intr-o stare de beatitudine - chit ca finantzu dupa santier e ultra-mega-ciufulit... Da' el vrea sa-si pulverizeze si marirea de salar pe 2010. Io nu-s cu moda si achizitziile, (chiar cred ca nu am destui hormoni feminini!), dar astea sunt chiar classy: set cercei + pandantiv din aur alb cu briliante. Asa ca m-a cam coplesit domnul meu - cred ca e cam emotzionat cu asteptarea asta... Dupa achizitzie am mers la o cafenea si am papat Flammkuchen buuun de tot si sucuri de fructe proaspete - tare relaxanta seara. Micha era acasa prin zapada cu ai mei, liniste si pace... totul e gata, numa sa iasa!

Noh, va las o cafea (si o cacao speciala) celor matinale si ma duc sa incerc un somn...
... ca de altele... n-am sperantza!

Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n243753-p5.html" target="_blank">
Michael, 2 ani + (8.10.2007) si AMR 0... AZI?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Piciulika, fa bine si nasti odata. Ca de doua saptamani tot zic ca acum e momentul...banui ca si tu.

Uite si de la mine niste anorexice si cum ziceam cand era vremea nasterile la odiseea mea:

Hai cu membrana rupta!!!
Hai cu contractia dureroasa!!!
Hai cu nasterea de vis!!!

PS. Acum nu sta si te intreba cine sunt si de unde am aparut...ci asculta doar indemnul.

Mergi la inceput

Acuma imi trece orice contractzie si raman in uimire...

Hmmm... primul meu contact cu gasca gecko a fost in Vietnam, si-mi era frica de ele! Acuma asta nu-i chiar over the moon... Patrick-ul ala spune altceva...
HMMMMMMM!?!?!?!?!
Cine mai sade cu ochii pe burta mea - hai: inelush-invartekush, iesi de unde te-ai ascuns!
Hai, mey, zi, ca degeaba ma incurajezi ca mooor de curioasa! Si nu pot naste curioasa, zau!

Mergi la inceput

Ahhhaaa... deci Patrickul nu e Irlanda: te-am citit ce BB mare ai pe 13 aprilie 08 (apropos, 40 + cat?! ca e de actualitate! )... hmmmmm...?!
Hai, ai mila! Ca de ma stii cat de cat, stii ca-s curioasa rau!

Mergi la inceput

Hai ca am aflat si eu recent, de la o surata din America, ca daca vezi un gecko e de bine, cica aduce bucurii, bunastare...din astea de bine. Cand mi-am ales nick-ul nu stiam asta...ci eram doar sub socul intalnirii de gradul 3 cu "nepoftitii" mei colegi de locuinta.
Locatia...Perth/Australia...nu ne cunoastem/nu ne-am intalnit in viata reala...doar ca simpatizez cu odiseea voastra si va mai citesc din cand in cand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Hai Piciu,nasti azi!Ca e zi mai libera si pot sta la galerie!

Mergi la inceput

ignora acel 40+...ca e copilul soi rau, puturos ca taica'su. Pentru incurajarea audientei sa zicem un +5 (chit ca ecografiile ni-l dau la un +13).

Mergi la inceput