Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (366)
Raspunsuri - Pagina 14
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gabriela77 Yaia, deci asa cu pampersul, bravo voua! Noi am revenit la scutecul de noapte pt confortul ei, am avut vreo 2 incidente si tare necajita a fost, si am convins-o sa il punem la loc ca sa fie ea linistita. Oricum, in majoritatea cazurilor, scutecul ramane perfect uscat ca primul lucru care il face dimineata e sa se aseze pe olita! Ce simpatica ai fost cu Micha si curtatul Sarei... Cat despre revenirea la programul normal, suntem pe calea cea buna, marturisesc ca stiam ca asta e solutia sa o trezesc mai devreme, doar ca toata treaba asta vine in contextul noptilor mele nedormite si nu-mi stricau nici mie cateva ore de somn dimineata |
Si la noi scutecul ramane perfect uscat la somnul de pranz sau cand vine de afara, dar il punem doar de siguranta. Uneori si cel de noapte e perfect uscat.
De asta l-am lasat si eu cu pogramul decalat in vacanta, ca dormeam si eu pana mai tarziu...nu stiu cand o sa mai prind somn pana la 9 cu 2 pui mici...
Gata bagajele? Gata cuibaritul? Numeri zilele?
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Erina Daria pe antibiotic. A parut iar febra, incercam sa o tinem in friu. E prima data cind e rosie in obraji si molesita. Va trece si asta! |
Sanatate multa si refacere rapida!
Yaia spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Piciulika
Yaio, eu ma gandeam la contractzii! Il las sa-si traga sufletul |
Toata lumea stie la ce te gandeai tu...dar si eu ma gandeam la acelasi lucru, ca doar se stie ca si 'altele' tot contractii poate provoca.
Si imi place cum gandesti!

Yaia spune:
| citat din mesajul lui bikmaria si noi suntem pe antibiotic,am fost la medic ,are otita ![]() |
Sanatate multa, sper sa treaca repede!
Yaia spune:
| citat din mesajul lui papanash sora mea a fost obligata, altfel nu mai avea voie sa profeseze. |
Ai vazut ca nu a fost obligata. O tampenie de regula care a fost anulata pentru ca era ilegala! Ce inseamna sa fie la conducere unul care habar nu are de nimic!
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Piciulika Poze cu Ursuletzul ce ne tzine pe jar: http://www.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n245287-p2.html (Am uitat sa scanez cateva mai vechiutze, dar super... maine mai pun.) Yaia, vezi ca am pus cu dedicatzie bijuurile la pag 3. http://www.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n245287-p3.html Ah, sunt acolo si 2 poze cu o burta cat o luna - dar pe alea le dau jos in 2 zile, ok? E doar pentru prietenele de aici! |
Vazut Ursulimea Sa, un dulce! Vazut bijuurile frumoase si 'Luna'. Daca era fata, asa ii ramanea numele.
Yaia spune:
| citat din mesajul lui greyeras Yaia ai dreptate, o pot lasa la nevoie si asta e un avantaj, trebuie sa privesc si partea buna a lucrurilor, m-am resemnat cu situatia. Eu sunt pe ideea ca o mama face sacrificii pentru copilul ei, eu cel putin in cazul Adelinei as face. |
Cum am spus, depinde de persoana. Poate mama ta nu se simte in stare sa stea cu Adelina o zi de lucru intreaga si sa faca asta zi de zi. Cu varsta, parerile se mai schimba, de, asta e.
Hai ca nu mai e mult si o sa te poti intoarce la serviciu in curand. Sigur o sa gasiti o solutie buna pentru voi.
alinkav spune:
Neata si de la noi!!!
Sabina, bravo pentru vestile bune!!!!
Erina, ce mai face Daria?
Rox, va doresc sa luati decizia cea mai potrivita pentru Alex!Eu zic ca e destul de matura ptr a incepe scoala, mai ales ca ar incepe-o abia peste 8 luni, si sigur va vrea atunci sa mearga cu placere. Ma uit la Alex al meu, si pare cam mic ptr scoala, dar in septembrie sigur va fi apt pentru a merge in clasa I!Succes lui Andrei in operatiunea "jos pampers"!
La noi e in mare stagnare, bine, nici noi nu perseveram, astept primavara. I se intampla o data pe zi(cateodata de mai multe ori) cand se pune singura si face un pp acolo, atunci o laudam de zor, si asta este. Sa ma fi vazut atunci cand Alex avea 1.5 ani, mi se parea inacceptabil ca un copil de 2 ani sa umble in pampers, hahhahah m-a pedepsit gandul meu!![]()
Piciulik, arati super bine!!!!Si ce bine se vede ursuletul no2!!!!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
Gabriela77 spune:
Piciulik, te superi? Dar am eliminat dopul...![]()
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia
38 +
Astepti sa vii de ziua lui tati?
Gabriela77 spune:
Sabina, ce vesti bune, mi s-a luat un pietroi de pe inima
Roxana, ce dulce e Andrei, si ce vorbaret s-a facut! Eu am inteles perfect conversatia
Yaia, totul e pregatit, bagajul gata, psihicul ok, noapte dormita pt prima data integral, o fi si asta un semn, o mai astept doar pe Picia sa nastem impreuna![]()
Erinasper ca sunteti bine voi!
Piciavai, cat e de frumos ursuletul, absolut superb! Si ce bijuterii! Ce sot! Ce graviduta! Sa nu te mai aud, chiar numai burtica aia ascutita e de tine!
Deci, ne-am inteles, da? 15.01.2010? Da?
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia
38 +
Astepti sa vii de ziua lui tati?

Va trece si asta!