Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (74)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Mihaela, departe de mine gandul de a ma supara , indiferent de ce se scrie despre parerile meleDar sa-ti raspund la intrebari:
Am cunoscut mamici care la orice plans al copilului, il linisteau cu tzatza, fara sa se chinuie sa afle care era adevaratul motiv al plansului...Acesta era numit alaptat la cerere. Din punctul asta de vedere am zis ca nu voi alapta "la cerere"- adica la fiecare plans al copilului.
Sigur ca nu am ore fixe de alaptat, dar voi merge pe principiul medicului meu de a nu-i da lapte mai des de din 2 in 2 ore.. Iar daca in acest interval nu se linisteste fara sa bea ceva, atunci ii voi da ceai..In general nici eu nu sunt de acord sa ii umplu burtica cu ceai. As prefera suzeta sa il linistesc.

Iar comparatia ta cu ceaiul oferit de sot in timp ce vad mancarea aburinda, a fost exagerata, dar simpatica
Fi sigura ca nu voi sta cu sanii dezgoliti , sa tasnesca laptele din ei, iar la bebe ii dau ceai

Anca

cu Codrin (Martin sau Fabian) in 32 saptamani
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramy77

Si am o intrebare, cine stie de cand anume se considera cei 2 ani pt cresterea copilului? Din ziua nasterii lui sau din ziua urmatoare terminarii postnatalului? Am gasit pe net cum ca se suprapun, asa e? Fetele care au mai nascut poate stiu mai exact...please...

Ramona, 31+ Briana-Maria

In CIC se sta pana implineste copilul 2 ani. deci la serviciu te intorci in urmatoarea zi, cand el are 2 ani si 1 zi.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 28+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nemary

Citat:
citat din mesajul lui Ramy77

Si am o intrebare, cine stie de cand anume se considera cei 2 ani pt cresterea copilului? Din ziua nasterii lui sau din ziua urmatoare terminarii postnatalului? Am gasit pe net cum ca se suprapun, asa e? Fetele care au mai nascut poate stiu mai exact...please...

Multumesc frumos

Ramona, 31+ Briana-Maria

In CIC se sta pana implineste copilul 2 ani. deci la serviciu te intorci in urmatoarea zi, cand el are 2 ani si 1 zi.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 28+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Ramona, 31+ Briana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Fetele care luati fier. De care luati? De la ce firma??

Denisa, 28 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lara

Citat:
citat din mesajul lui mihaelagrosan

Lara in Roamania este putin altfel legat de nastere pt. ca doctorul tau vine la nastere de cele mai multe ori in afara programului, chiar si noaptea, ceea ce in UK cred ca nu e valabil. Nasti cu medicul de garda. Din cauza asta eu ii voi da medicului meu bani la nastere. As fii cu totul nesimtita sa nu ii ofer nimic in conditiile astea. La nasterea Elenei medicul meu a venit desi cu 2 ore in urma venise din Spania si era ultima lui zi de concediu.

Mihaela28+ si Elena Maria (9 aug 2006)

Mihaela, nu stiu daca in fisa medicului tau sunt trecute acele ore suplimentare pe care le va face cu tine. Daca nu.. atunci face o ilegalitate prestand un serviciu in afara orelor de munca, folosind spatiul si utilitatile spitalului in timpul liber, dar asta este o alta poveste.
Daca tu te simti mai speciala si crezi ca ai nevoie de un anume medic.. si stabiliti in prealabil toate amanuntele nasterii cu tot ce implica, banuiesc ca stabiliti si un pret, in cazul asta, totul pe fata, pentru el fiind o afacere extra job, implicand extra payment din partea ta, insa asta nu face toata treaba asta sa fie si morala, nepetrecandu-se in spatiul sau privat.

Aici eu voi naste cu moase doar, nu cu medici, Doamne Ajuta sa nu fe nevoie de medic, asta ar insemna complicatii, doar in eventualitatea asta este chemat medicul.
Nu are sens sa insist pe subiectul asta, e clar pentru mine ca nu se va schimba nimic, niciodata in sistemul sanitar din Romania. Si asta din cauza obisnuintei si a conceptiilor, din pacate.. Eu am deschis initial subiectul, pentru ca am fost socata de sumele imense la care s-a ajuns in ziua de azi.. Mi s-a parut absolut strigator la cer! Pana unde vor mai urca in ritmul asta? Si de unde are lumea atatia banuti de dat, pur si simplu degeaba, la medici? Ca e atat de greu traiul peste tot? Chiar nu inteleg..
In fine.. era musai sa-mi spun punctul de vedere si cu asta am ramas Ma bucur insa ca nu sunt singura care gandeste asa si poate incet, incet.. copii nostri nu vor fi nevoiti sa treaca si ei prin asta.

Lara pe mine chiar ma amuza faza cu extra jobul medicilor inafara orelor de servici
As indrazni sa intreb de cat timp esti plecata din Romania de esti asa de surprinsa de ce se intampla pe la noi?
Sa fiu sincera, am rude ce au nascut in Austria, in Spania, in Canada si si-au planificat nasterea impreuna cu medicii lor care le-au supravegheat si sarcina.

Nu zice nimeni ca nu poti naste cu orice medic din spital sau chiar cu moasa. Sunt multe femei fara posibilitati materiale, sau pur si simplu care au ambitia de a nu da nimika la nimeni, si nu le da nimeni afara din spital.
Dar, in general, la ce conditii si ce personal avem prin spitale, crede-ma ca te simti mai speciala, daca "cotizezi" cu ceva. Din pacate asta e realitatea in care traim, si nasterea unui copil este poate un eveniment unic in viata, si din punctul meu de vedere nu merita sa ramai cu "traume" daca poti face ceva sa eviti acest lucru.

Anca

cu Codrin (Martin sau Fabian) in 32 saptamani
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

BUna ziua fetelor burticoase,

De ceva timp ma chinuiesc sa pun poze in album, dar am reusit . Am trimis si poza pentru montajul facut de Oana, multumim Oana.

Si azi noapte am dormit in reprize din cauza arsurilor, mereu gasesc un motiv pentru ele, dar cred ca orice as manca, bea, tot le am . Noroc ca imi trec imediat cu Rennie, pe care nu-l iau zia deloc, iar noaptea isi face efectul.

Azi n-am plecat la moschee din cauza de sot ingrijorat, care trebuia sa mearga la servici si nu a vrut sa riscam sa plecam doar eu si Mihai, cica sa ma mai linistesc ca se apropie.

Maine mergem la doctor si de la intrare o sa-i spun, ori imi arata bebelina, ori plec, sau il pocnesc, ma mai gandesc. Oricum cred ca e ultima masuratoare inainte de nastere, din punctul lui de vedere. Tot maine o sa vedem cum stabilim legatura intre el si doctora din orasul meu cu care voi naste de fapt. Nu-mi vine sa cred ca e atat de aproape . De fapt abia astept .

Denisa am vazut pozele, superba burtica si supla fatuca . Cat despre ameteli, in ultima perioada in sarcina pierdem cele mai multe vitamine, calciu, fier, e explicabil, mai ales daca zici ca ai tensiunea normala.

Freedelia tot din cauza de coada n-am mers nici noi ieri la Avatar, de fapt n-am prins bilete. Dar aici nu-i scump deloc, chair ma mira.

Selina sanatate multa sotului si tie .

Pup toate burticile , o zi si o saptaman buna si linstita.

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 34+ Sofia Maria

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Ramy77, da, ai tinut bine minte, eu am RH negativ si nu sunt la prima sarcina si abia mi-a facut a doua oara testul care a iesit bine. De la clinica, asistenta mi-a spus ca probabil o sa-l mai facem o data pe la 36 de saptamani.

Anca (babyangel), si eu am vrut naturala pentru ca dupa o taietura nu mai esti 'ca noua'. Dar pot sa-ti spun ca si dupa naturala corpul e schimbat, eu nu mi-am mai simtit corpul la fel ca inainte, era ceva diferit. Dar mi-am revenit foarte repede dupa naturala, e adevarat. Insa eu m-am gandit ca daca tot la cezariana ajung in caz de ceva, macar sa incercam intai naturala, poate merge...si a mers. Oricum, medicii erau pregatiti cu sala, mi s-a spus ca in caz de cezariana de urgenta, la ei dureaza cam 3-4 minute sa-ti scoata copilul, de asta am incercat. Si nu cred ca suna a egoism, sunte si noi fiinte, nu suntem facute din cauciuc!

Ioanact, Isus nu s-a nascut de Craciun si asta dupa calculele facute pe baza datelor din evanghelii, mai ales dupa cea scrisa de Luca, daca imi aduc bine aminte. Si conform ultimelor reguli de gramatica, si varianta Isus este acceptata in limba romana.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui castelanaC
Ce este mai neplacut la mine este piciorul drept, se umfla si a vedenit dureros, acum ma trezesc asa cu unul butuc si celalat e batz, o feerie nu alta.

Incearca sa dormi cu acel picior pe un 'turn' de perne, sa stea piciorul respectiv mai sus decat corpul...nu stiu daca la tine o sa functioneze, dar nu te costa mult sa incerci...cine stie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

kossir frumoase pozele; ce fericit era mihai acasa la zapada
si tu nu te.ai ingrasat mult asa cum ziceai deloc, eu tot la picioarele voastre ma uit si ma vad cea mai patrata!

roxana 29 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kossir
L-a vazut careva?

Eu l-am vazut si mi-a placut, dar mie imi place genul SF. Sper ca ti-a placut si tie, ca e mai mult decat SF, e o poveste frumoasa si interesanta. Sunt curioasa cum l-a 'simtit' Mihai.

Mergi la inceput