Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (74)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Ella, Oanka stiu ca nu mi-ar fi ridicat nimeni statuie (ar fi fost cazul inca de acum 3 ani, cand era sa-l nasc pe Luca "in direct" la scoala ) si din acest considerent dar si pe motiv ca elevii mei au ramas pe maini bune iar dr mi-a recomandat mai mult repaus, am ales sa ma odihnesc si sa-mi dedic aproape tot timpul lui Lucu' nazdravanul.

De dimi am fost la posta sa ridic un colet in care am primit o paturica pufoasa si frumoasa (rozzzzz) si un pled transformabil in port-bebe (crem), ambele cu cate un iepuras alb-dragut pe ele. Sunt extrem de frumoase si sunt asa de incantata de ele!!

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Rebiana vrem pozeeee cu ce ai primit.

Sotul meu nu ma poate duce la birou si tre sa iau taxi ca i-am promis colegei ca ma duc si acum nu pot da inapoi. Off ce ma enerveaza. Am zis eu ca pot sa nasc in perioada asta si singura ma duc la maternitate.

Oana 33+ Eric Nicholas
AMR 6+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Multumesc si Oanei, Roxanei, Rebianei si larei pt urari!

Am plecat sa-i dau Ioanei sa pape si apoi vom merge sa-mi duc CM la servici, dar mi-a dat pt 14 zile..restul poate voi reusi de la Dr ginecolog, pana in Februarie. Ca de la 1 Februarie sa intru in prenatal, voi avea 28 de s, implinite, incepand cu 1 Februarie voi incepe a 29 s , pot sa-mi i-au concediu prenatal?
Imi raman 6 zile dupa DPN..

Am schimbat si eu semnatura!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 26+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Ramy multam'! Ma bucur ca ai primit hainute pt bebelina (si eu sunt entuziasmata asemenea cand vad hainutele micute pentru bebelusi). Si la mine se manifesta caldurile pe care le descri insa am pus totul pe seama hormonilor (mi-am zis ca am stari asemanatoare menopauzei ).
Oana voi face poze si va voi arata achizitiile!
Denisa tie ti-e rau pt ca te deochi . Poate fi din cauza nivelului scazut de fier din organism sau o scadere brusca a tensiunii arteriale (la mine s-a intamplat ca aceste doua lucruri sa "colaboreze" si sa ajung intr-o stare sora lesinului). Odihneste-te si suna dr daca ti se mai intampla. Va stii ce sa-ti recomande!

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Neatza fetelor,

ma alatur si eu celor ce nu au prea dormit azi-noapte, ma intreb daca a fost luna plina... cred ca am dormit 2-3 ore si de dimineata a fost tragic cand a sunat alarma. acuma sunt la lucru dar ma simt ca un zombie.

La multi ani pt Ioana cea mica sa fie sanatoasa si fericita!

Am vazut ca mancati usturoi, si eu mai mananc asa ca am cautat pe net si am citit ca usturoiul nu dauneaza in nici un fel in timpul sarcinii, singurul efect este ca da un gust si miros specific lichidului amniotic asa ca se poate ca bebelusul sa inghita un pic mai putin lichid daca nu e pe gustul lui in rest se pare ca are chiar efecte benefice, unele studii au arata ca reduce riscul apartitiei preclampsiei si a problemelor de tensiune.

Vladi m-am distrat cu povestea ta cu ski-ul, o adevarata capricoarna; si eu parca m-am babit desi nu am decat 30 de ani. lasa ca se naste bebe si imi reiau activitatile sportive si sociale.

felicitari celor cu rezultate bune de la analize pt bebelusii grasunei.
va pup pe toate si va urez o zi cat mai placuta.

Ina 29+

http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Denisa asa eram si eu ametita in perioada cand nu am mai baut cafea (citisem eu ca nu e bien sa bei cafea in sarcina). Si dr mi-a zis ca e mai rau sa stau asa ametita decat sa beau o cafea mica si slaba dimineata. Incearca si tu o cafeluta si dc trece e clar ca ai tensiune mica

26+ Eric Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

rebiana sa stapaniti sanatosi noile achizitii, abia astept sa le vad!

ina si eu stiam de usturoi ca e indicat in tensiune mare

aici mai demult o femeie de vreo suta de ani spunea la tv ca singurul secret era ca manca un usturoi in fiecare dimineata, gol
de atunci de cate ori ma vede leo ca mananc usturoi, ma intreaba daca am de gand sa traiesc 100 de ani :)))

roxana 29 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellanik

Kossir...si?Era dopul gelatinos sau acea scurgere specifica?Pfff!M-ai speriat si fug sa ma uit in chiloti.Cat despre Avatar...sotul meu vrea si el dar eu nu cred ca rezist 2 ore juma pe scaun la cinema pt ca bebeGeo se foieste si nu-i place mult in aceeasi pozitie(seamana cu mine )

+32 cuGeorge-Theodor

AMR 7saptamani !!!
Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Nuuuuuuuuuuuu Ellanik, nu era dopul gelatinos, era imaginatia mea gelatinoasa la 2 noaptea. Pai daca era asa, pana acum eram deja cu bebelina printre noi. Nu poti rezista fara dop gelatinos mai mult de o zi, doua. Iar eu ieri am facut un tur serios prin oras, cinema, plimbare, deci nici vorba.

Pupici!

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 34+ Sofia Maria

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

In primul rand : La multi ani IOANA ( de Alina) . Sa ai o viata frumoasa si sa fi mereu cu zambetul pe buze ca acum.

Ramy - nu ma supar. Orice sfat e bine venit. Mi-am luat tensiunea. E normala.

Roxana - ma uit la poze si parca arat ciudat asa mica si in pantalonii aia largi, dar eu sunt foarte mandra ca am si eu burta de haine pt gravide. Pana acum nu aveam ce baga in "marsupiu".
Astia sunt cei mai largi pantaloni. Restul sunt prea lungi si nu am vrut sa cos ieri dar azi ii rezolv.

Oana - e posibil sa fie mai ieftine in Dm, dar o crema pt burtica pe care eu am dat 30 de lei la ei era 40. Asa ca am zis sa mai studiez odata preturile din farmacie si dupa vad de unde cumpar.
Lant si port suzeta parca am vazut ieftine in Auchan.
Te inteleg cu mersul pe jos. Eu am oroare de taxiuri, nu stiu de ce. Cred ca mi-a ajuns 2,5 ani cat am mers zilnic numai cu taxiul.
De asta ma oftic ca nu am masina.

Anca - nu vroiam blond neaparat. Eu parca as vrea ceva mai inchis, nici nu stiu. Morcoveata asta nu se potriveste cu tenul meu.

Rebiana- ai fost tare cu deochiul. Mi-e teama ca ai dreptate. De la fier cred ca mi se trage. Offfff si asa ma oftic ca nu vroiam sa iau pastile. Mai incerc cu pastai de fasole si mazare.

briza_marii- nu trece. Mai rau, daca beau cafea am impresia ca ma sufoc, nu am aer.

Ioana - amoxicilina e ok in sarcina. O prietena a luat in 3 reprize.
Eu, normal, sunt alergica, asa ca ma feresc cat pot de infectii urinare. Ce pot sa iau nu am voie in sarcina, ce am voie sunt alergica. Pt mine ar ramane decat ceiuri si urinal.
Oricum nu trebuie sa va speriati, nu sunt multi ca mine.

Denisa, 28 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

amoxicilina se da si aici si am luat si eu in sarcina e ok

denisa si fier la fel se recomanda mai ales in ultimul trim, si 3 luni dupa nastere
eu nu iau pt ca l.aveam destul de mare , la limita de sus chiar

asa ca la mine ameteala sigur e de la tensiune

roxana 29 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput