Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (74)
Raspunsuri - Pagina 17
babyangel spune:
Honeymaaaama ce te-ai asortat cu hainele la culoarea parului
. De ce ai zis ca nu ti-a iesit bine culoarea? E super tare...sau to doreai neaparat blond?
Anca

cu
Codrin (Martin sau Fabian) in 32 saptamani
si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
dayanara spune:
rebiana bine ai revenit, chiar ma gandeam ieri la tine
bucura.te de concediu!
gaby hila, bafta la clinica de la brasov sa iasa totul cum vrei tu
oanka spor la cumparaturi maine
denisa mie imi place mult culoarea parului, chiar si fara suvite
am vazut si pantalonii din kiabi:) sa.i porti sanatoasa, iti sta foarte bine in ei
bluekido eu pt sters la fund acasa in primele luni apa si sapun, serveteled doar pt afara si fara alcool sau alte minuni, cat mai naturale, speciale pt bebelusi , de la pampers sau dodot cum le zice aici (dodot e acelasi lucru cu pampers , aici)
aici pana la 6 luni cand se alapteaza exclusiv nu se recomanda nici,un fel de ceai cu atat mai putin musetel, eu nu.i voi da nimic
daca vad ca intr.adevar e f cald sau constipat, ii voi da apa, de la cateva luni in sus, dar nu ceai
nemary felicitari pt ecografie, si ma bucur ca etsi mai linistita
selina sanatate sotului !
oana distractie placuta la ziua colegei!
roxana
29
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
oanaiacovita spune:
Si pentru ca neuronul gravid e in vacanta, am uitat ceva tare important:
Ioana mica LA MULTIA ANI!!!

Sa fii sanatoasa si iubita si o viata fericita sa ai.

Oana
33+
Eric Nicholas
AMR 6+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
Lara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaelagrosan Lara in Roamania este putin altfel legat de nastere pt. ca doctorul tau vine la nastere de cele mai multe ori in afara programului, chiar si noaptea, ceea ce in UK cred ca nu e valabil. Nasti cu medicul de garda. Din cauza asta eu ii voi da medicului meu bani la nastere. As fii cu totul nesimtita sa nu ii ofer nimic in conditiile astea. La nasterea Elenei medicul meu a venit desi cu 2 ore in urma venise din Spania si era ultima lui zi de concediu. Mihaela 28+ si Elena Maria (9 aug 2006) |
Mihaela, nu stiu daca in fisa medicului tau sunt trecute acele ore suplimentare pe care le va face cu tine. Daca nu.. atunci face o ilegalitate prestand un serviciu in afara orelor de munca, folosind spatiul si utilitatile spitalului in timpul liber, dar asta este o alta poveste.
Daca tu te simti mai speciala si crezi ca ai nevoie de un anume medic.. si stabiliti in prealabil toate amanuntele nasterii cu tot ce implica, banuiesc ca stabiliti si un pret, in cazul asta, totul pe fata, pentru el fiind o afacere extra job, implicand extra payment din partea ta, insa asta nu face toata treaba asta sa fie si morala, nepetrecandu-se in spatiul sau privat.
Aici eu voi naste cu moase doar, nu cu medici, Doamne Ajuta sa nu fe nevoie de medic, asta ar insemna complicatii, doar in eventualitatea asta este chemat medicul.
Nu are sens sa insist pe subiectul asta, e clar pentru mine ca nu se va schimba nimic, niciodata in sistemul sanitar din Romania. Si asta din cauza obisnuintei si a conceptiilor, din pacate.. Eu am deschis initial subiectul, pentru ca am fost socata de sumele imense la care s-a ajuns in ziua de azi.. Mi s-a parut absolut strigator la cer! Pana unde vor mai urca in ritmul asta? Si de unde are lumea atatia banuti de dat, pur si simplu degeaba, la medici? Ca e atat de greu traiul peste tot? Chiar nu inteleg..
In fine.. era musai sa-mi spun punctul de vedere si cu asta am ramas
Fir-ar iar m-am lungit si nu mai am timp de altele. O sa revin cu chestii mai interesante, cu un ceai, un fursec.. asa, mai relaxant
Va pup
Lara,
29 & mami de Ioanawww.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui stefimic LA MULTI ANI! IOANA Sa cresti mare, sanatoasa, sa-ti bucuri parintii si sa aduci numai fericire alaturi de bebelina care va veni. ALINA super frumos tortuletul, am avut si noi cand am facut 1 an. ![]() cata mami de STEFAN(9.03.2007) si 33+ IOANA |
Multumim mult!

Deasemeni ii doresc si lui Stefan, sa fie sanatos, iar Ioanei sa se nasca la termen si bineinteles sanatoasa!
Duminica va servesc cu o felie de tort..azi mai am eclere si rulada cu dulceata de capsuni.
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
25+
- JustinaDOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
dayanara spune:
Ioana
sa cresti mare , sanatoasa si sa fii fericita!
roxana
29
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Rebiana27 spune:
Fetele
pentru gandurile voastre frumoase!
Inca mai am unele probleme cu conexiunea la internet dar am insistat la firma ce presteaza aceste servicii sa vina astazi sa rezolve eventuala problema.
Urez cele mai calduroase urari de LA MULTI ANI, cu sanatate si implinire tuturor sarbatoritelor zilei de astazi! 
Am vazut aseara (pana a cazut din nou net-ul) cadita cumparata de Oana (foarte draguta; s-o folositi sanatosi
) si mi s-a parut haios suportul; hainutele pt Silvana Aroa
; iar astazi am admirat burtica Denisei (a crescut asa frumos; si tu arati f bine!)
Doamne ajuta sa mearga internetul si sa citesc tot-tot ce scrieti! 
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!
Ramy77 spune:
Buna fetele,
CORIMAMI felicitari pt vestile bune[pup, stai linistita, nici eu nu i-am vazut fatzuca bebelinei, de cate ori am fost la eco era cu manutele la fata.Cel mult am vazut un profil...si cam atat![]()
REBIANA, bine ai revenit, ma bucur tare ca sunteti bine tu si bebelina si e super ca ai intrat in prenatal, asa poti sta linistita.
HONEY, ai incercat sa-ti verifici tensiunea dimineata? Si asta poate fi o cauza pt ameteala...E doar o sugestie, sa nu te superi.
Fetele, mai nou ma ia cate un val de calduri de am impresia ca mi se face rau asa cald mi-e...si deja am pus centrala la 18 grade, consortul
zice ca parca sta la cort...![]()

Aaaa si sunt si eu fericita, desi nu pot merge eu la cumparaturi pt bebelina, ieri mi-a adus prietena mea cea mai buna doua plase maaari pline cu hainute pt bebelina![]()
asa ca sunt mai linistita...Macar am pt inceput ca dupa ce o sa pot sa mai ies...atunci sa te tii, ca am de recuperat 4 luni de stat in casa...va dati seama?
Vorba sotului, o sa golesc magazinele![]()
Si am o intrebare, cine stie de cand anume se considera cei 2 ani pt cresterea copilului? Din ziua nasterii lui sau din ziua urmatoare terminarii postnatalului? Am gasit pe net cum ca se suprapun, asa e? Fetele care au mai nascut poate stiu mai exact...
please...
Ramona, 31+
Briana-Maria
Lara spune:
Aw, LA MULTI ANI Ioana mica si frumoasa!! Scuze ca am uitat ![]()
Sa ai o zi minunata, fetita cuminte si dulce!
Felicitari, mamico, ai fetita mare 
Lara,
29 & mami de Ioana
www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------
dayanara spune:
denisa si eu am simtit ameteala asta, ca si cum imi fuge pamantul de sub picioare , cand ma ridic dimineata din pat, dar doar de cateva ori , nu in fiecare zi
si cum spune ramy ma gandeam ca e tensiunea mica
oricum ai grija sa nu cazi, de obicei la asemenea stari cazatura e cea mai periculoasa
cori ma bucur pt vestile bune pe care le.ai primit la eco
roxana
29
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE