Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (74)
Raspunsuri - Pagina 16
babyangel spune:
Bluekidoo,
Si eu sunt in asentimentul tau si nu agreez ideea de a alapta in locuri publice...nu neaparat din motiv de igiena, dar nu mi-a placut niciodata cand am vazut mamici in parc alaptand copiii. Am eu o pasarica!
Dar , eu am reusit sa-mi fac programul de plimbare intre mese, si sper sa pot face la fel si de data asta. Plus ca eu am mai spus in capitolele din urma , ca nu ii voi da bebelului san pe post de ceai..adica de sete, si nici nu voi alapta "la cerere". Si in acest caz, nu voi fi nevoita sa il alaptez afara.
.Asa am facut si cu primul, si mi-a fost ok.
Anca

cu
Codrin (Martin sau Fabian) in 32 saptamani
si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
ioanaa28 spune:
Ella nebunica sexoasa
, stai linistita ca am depasit momentul
aseara am intrat scurt ca venisem tarziu iar ala mic era la apa, la baita vreau sa zic, si nu aveam timp de pove...da recuperez![]()
Cat despre palme la fund....imi dai idei![]()
![]()
![]()
tzuc
Vio, acelasi antibiotic l-am luat si eu, injectabil, zicese ca e safe, oricum nu se putea sa mai stai asa. Doar ca, n-as vrea sa te sperii, mie nu mi-a trecut tusea nici asa, abia acum, dupa trei zile de bromhexin cedeaza. Sper la tine sa se rezolve rapid. Iar nevralgia intercostala la mine e tot acolo...poate la primavara scap si de ea.![]()

Vladi, imi place cum ai sarbatorit![]()
Important e sa te simti bine in pielea...pijamaua...ta
Cat despre aventuri de tinerete...uauuu...fain sa ti le amintesti!! am si eu destule la activ da zau ca acum nu as mai fi in stare. Desi la 25 de ani daca ma intrebai as fi spus ca toata viata voi fi asa
Si nu am avut dreptate...cel putin, devenind mama m-am schimbat enorm, mult mai precauta..ca sa nu zic chiar fricoasa uneori![]()
Zic asta pt ca in "tinerete"
, am facut speologie si am batut muntii la greu. Totusi mai sper ca intr-o zi, nu foarte indepartata, am sa-mi iau flacaii sa le arat un loc de suflet pt mine, PADIS...in Muntii Bihor
Oana super pozele...adica subiectul
tare va adimir eu pe voi, asa, ca familie...abia astept poze cu toti trei
Adica, stai, nu te grabi, ca am rabdare...zic asa pe viitor![]()

Rebiana, bine ca ai revenit
deci asa, bebelina inca mai face tumbe...pai la cat e de activa mami, ea sa se lasa mai prejos?
Carmen, ai grija...sa te si odihnesti..
Castelana, 
Eu azi vreau sa strang "bazarul"...dar mi-e ca se supara Alex..astept sa vina de la gradi sa vad ca zice, mai ales in privinta bradutului, poate daca il strangem impreuna nu va fi asa tragedie.
Pana atunci o sa sterg desenele de pe geamuri, ca toate sunt cu Mosi Craciuni si oameni de zapada si braduti si fulguleti
, aratau tare bine cand era zapada, dar acum nu se asorteaza nici cum cu noroiul de afara
Gaby..visele trec cu noaptea..
Da m-ai distrat cu "asta mica e pusa stramb"

CoriMami..bravo pt rezultate
cat despre intrebari si griji sunt perfect normale...te mai consulti cu medicul si va fi bine

tuturor...
Ma duc sa ma apuc de treaba, ca daca incep saptamana cu leneveala
, nu-i de bine
Ioana,
30+ , si Alexandru ,07.04.2006.
noi...
Alexandru
icoane pe lemn
BEBE...in burtica..
Sarbatori de iarna...
selina-d spune:
Va salut rapid si eu.
In primul rand La multi ani sarbatoritelor de ieri Vladimirescu, Laura si Delia sa aveti parte numai de fericire, un puiut sanatos si frumos si voua putere sa va ocupati de el! 

De azi sunt si eu in trimestrul 3
Pfuuu ce repede trece vremea. Imediat incepe galeria si la noi.
Si pe aici e o zapadaaaaa... Abia poti merge pe strazi. A nins tot weekendul, ca sa nu mai zic ca nu se topise deloc nici zapada care a inceput din 1 ianuarie. Asa ca noi in fiecare zi la gradi mergem cu saniuta.
Sotul meu tot bolnav e
si nicicum nu ii trece. Toata noaptea tuseste, ca sa nu mai zic ca de ieri face si febra desi ia antibiotice
Sper sa nu ia si copilul. Eu am inceput deodata cu el, dar mie mi-a trecut in 3 zile si el tot o trage de 2 saptamani.
Inca nu am apucat sa citesc tot ce ati scris. Am vazut ca au fost mici divergente - sper sa treaca repede supararile 
Va pup si o zi buna!
Mami
27+
si Victor (31.08.2007)
miria_cristina spune:
'Neata, fetele!
Felicitari celor care au intrat pe ultima suta de metri si cu asteptatul si cu pregatirile pentru mult-asteptata intalnire din primavara!!

BLUEKIDOO - Mai spui o data, te rog, de unde si cum se numeste periuta de dinti pe care ti-ai luat-o de nu-ti mai sangeraza gingiile asa tare cand te speli? M-au omorat pe mine in dimineata asta! Parca eram vampir.![]()
CORIMAMI - Bravo, pentru eco reusita si pentru fetica rusinoasa!
GABY - Bafta la clinica astazi! Sa povestesti cand te intorci.
Cristina +24
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
honeybaby spune:
Neata !! Nu stiu ce am , dar nu reusesc sa mai ma conscentrez deloc. Citesc ce scrieti si cand sa raspund nu mai tin minte nici jumate din ce vreau sa zic
.
Ella- inseamna ca de asta s-a bagat consortul aseara la supt de tzitzi
. O fi zis sa probleze efectul la ceapa
.
Castelana - daca te urci pe bicicleta acum cu batul !!!! Pai pe mine ati sarit cu gura la 16 sapt cand vroiam sa ma plimb cu bicicleta.
Acum ma uit la ea ca e frig, la fel si la role.
Offf din cauza voastra fac eu fundul mare
![]()
Vladi- daca te-as fi vazut in tinuta aia pe partie sigur iti faceam poza
.
bluekidoo- eu cred ca o sa iau pt sani doze din acelea mici de ser si tampone demacheante sa sterg sanul ianinte de alaptat. Asta cand nu sunt acasa.
Rebiana - welcome back
. Super vesti.
Niki eu nu sunt pt ceaiul de musetel pt ca poate fi alergen. Daca e sa-i dau ceva ii dau apa, ai asta numai daca afara sunt mai mult de 40 C.
Nu mai stiu ce mai vroiam sa mai spun
Am facut si noi ieri ianinte de placare poze.
http://picasaweb.google.ro/deni757/BurticaCuBebe#5425406209406313618
Denisa,
28 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
babyangel spune:
Ioana28,
Tocmai m-am uitat la pozicile tale de sarbatori....mai dar ma enervati deja cu siluetele voastre 
. Mai si mananci cate ceva din cand in cand???
Ai un schior pe cinste![]()
Anca

cu
Codrin (Martin sau Fabian) in 32 saptamani
si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
oanaiacovita spune:
Am facut si eu ochi iar, dar am dormit tare agitat, eu care dimineata dormeam dusa. Si bebe meu nu a stat o clipa, deja ma durea burta de cat misca. Acum doarme, normal.
Bluekidoo eu am in setul de la Nivea un pachet de servetele, dar nici nu m-am uitat pe el ce si cum e.Incerc sa folosesc cat mai putin.
Cu alaptatul, eu nu voi da ceai la bebe, iar afara tzitzi ca e ceva natural si normal. Cand am fost in Italia erau o groaza de mamici cu tzatza in gura la bebe si era cald(era luna mai) si nu aveau nici un stres nimic.
Cori felicitari pentru vestile bune de la eco. Asa si trebuie sa fie fetele, mai sfioase.![]()
Anca crede-ma ca atat am la burta si cand merg la dra de fam, deci e bun metrul meu. Problema lui e ca se opreste la 100 de cm si de acum cam greu cu masuratul.Trebuie sa caut altul.![]()
Nemary si eu cand i-am zis dr-ului la care am facut 4D de loviturile puternice pe care le simt in bazin a zis ca sunt de la bebe care se chinuie sa se intoarca si de la durerile mele de spate. Toate se canalizeaza in vagin si de aia resimt asa tare durerile.Si eu merg maine sa imi recolteze pentru Streptococ.
Oanka bag de seama ca esti pusa pe fapte mari zilele astea. Abia astept sa iti vad achizitiile
Pupici multi de la noi.

Miha am trimis parola si astept poza.
Stefi am poza ta si de la cateva fete, dar nu am mai apucat sa fac modificari la montaj in speranta ca mai primesc poze. Cum prin un pic de timp il updatez.
Eu am spalat cu detergent normal, dar fara balsam, la 60 de grade(pentru ca pe majoritatea hainutelor scria 40 de grade si nu vroiam sa risc sa le stric) si am dat clatire suplimentare. Eu nu am de gand sa il invat sensibil pe bebe, ca atunci cand trecem la detergent normal sa imi face ceva reactii.
Ioana si noi asteptam poze cu noi 3.
Abia astept sa ii vad mutrita bebelului meu scump.
Selina sanatate sotului. Bag de seama ca sunt mai sensibili decat noi gravidutele.
Denisa ehhee, ce mamicuta frumusica. Deja se vede burtica bine de tot.

Eu am pus o masina la spalat si ma pregatesc sa merg pana la birou sa duc medicalul si sa pap un pic ca e ziua unei colege.
Ne "auzim" mai tarziu.
Oana
33+
Eric Nicholas
AMR 6+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
honeybaby spune:
Nu stiu ce sa mai fac cu ameteala de dimineata. Vad negru in fata ochiilor cand ma ridic de jos si chiar daca stau in pat tot ametita sunt.
Ma tine cam 2 ore dimineata dupa care imi revin.
Am incercat si cu lapte dimienata, si cu paine si cascaval, si cu salata.... nu conteaza ce mananc.
Ieri am fost in DM sa iau sac cu samburi de cirese pt bebeluna si m-am uitat la sampon pt baita. Nu m-am hotarat intre seba med si bubchen ce sa iau. Mi se pareau si un pic cam mari preturile fata de farmacii. Am luat pt mine o crema Bubchen. M-am dat aseara cu ea, pare ok. Era foarte hidratata burticoasa.
Aaa si am luat si termometru de baie.
Denisa,
28 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
mihaelagrosan spune:
Babyangel fara suparare, dar nu exista san pe post de ceai, doar ceai pe post de san. La ce ii e bun ceaiul?
Normal ca poti sa-i mai dai ceai uneori, dar sa nu exageram, pt. ca nu are nici o contributie la cresterea sanatoasa a bebelusului.
Iar cu alaptatul la cerere, oare tie ti-ar placea sa primesti masa doar la ore fixe, iar daca ti-e foame cu ceva vreme inainte de ora fixa sotul sa-ti spuna sa-ti pui pofta in cui si sa-ti dea un ceai, iar tu sa salivezi uitandu-te la mancarea aburinda? Oricum cam toti bebeii isi formeaza un program dupa 3-6 saptamani. Si Elena si-a facut program destul de repede si era asa de fixista, mereu cerea la aceleasi ore., doar ca isi mai schimba numarul de ore probabil in functie de cat de mult crestea sau de compozitia laptelui.
Te rog sa nu te superi, normal ca vei face totul in functie de convingerile tale, mi-am spus doar parerea. Ar trebui totusi sa ne documentam mai bine inainte sa decidem ceva atat de important.
Mihaela
28+ si
Elena Maria (9 aug 2006)
oanaiacovita spune:
Denisa mie unele chestii mi s-au parut mult mai ieftine ca in farmacii. Am gasit portsuzeta, snurulet la preturi mult mai bune decat am dat eu pe ele.
De la ei am luat termometru normal.
Oana
33+
Eric Nicholas
AMR 6+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!