Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (74)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

buna dimineata scumpe forumiste. ca si babyangel am avut si eu parte de o noapte f agitata, m-am foit pe toate partile, ba imi era f cald, ba f frig, ba ma deranja cum ploua afara...asa ca acum va ramane pt mine toata cafeaua oferita de Castelana.
iau rapid micul dejun si fug in oras sa mai rezolv cate ceva, iar maine merg sa iau patutul pt fetita . sper sa se poata tine sotul meu operat dupa mine pt ca vreau sa fie si el cu mine la cumparaturi. tot maine am de gand sa definitivez geanta pt spital, o pregatesc frumusel ca sa scap si eu de emotiile ca nu aveam nimic pregatit.
tot azi punem si hainutele mariutei la spalat si in urmatoarele zile vor fi calcate. la ce temperatura trebuie sa le spalam?
am admirat si sedinta foto a Oanei care radiaza de fericire din ce in ce mai mare. imi imaginez cate fericire vei avea pe chip cand vei tine puiul de Eric in brate
ellanik multumim pt ca ne aduci multe zambete pe fete, in special dimineata cand poate unele dintre noi sunt morocanoase(cazul meu azi).
rebiana sa iti fie de bine prenatalul si ne bucuram ca ai venit in clubul leneviei, vorba lui Ella, sa stii ca nu ne ridica nimeni statuie la scoala, si ne punem noi in pericol sanatatea bebeilor. fara mustrari de contiinta, te rugam.
o zi buna tuturor

32+ - Maria-Emilia
AMR 7+
http://community.webshots.com/album/575239850kJqaRO
*mamica unui fluturas*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

CoriMami – felicitari pt bebelina grasunica. Nu insemna ca e timida, inseamna ca ii place sa se joace. O sa fie un copil bun.

nemary – felcitari pt grasunica. Si sper sa se reduca sangerarile si durerile.

Legat de servetelele umede nu sunt bune cele de la P ampers ?

Si de azi am intrat si noi in 8 luni !

Cu intarziere uram si noi numai de bine pt :
Reallaura

vladimirescu

delia13

e in burtica +32 Gia Darria
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
Poze Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

buna dimineata gravidut, aseara am vrut sa intru dar nu mi-a mers netul, nu puteam sa vad nimic si nici sa scriu.

asa ca:LA MULTI ANI!

VLADIMIRESCU, DELIA si REALLAURA

Sa fiti sanatoase, sa aveti nasteri usoare si bebelusi sanatosi, un an cat mai frumos va doresc si plin de bucurii!

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si 33+IOANA

Mergi la inceput

LA MULTI ANI! IOANA

Sa cresti mare, sanatoasa, sa-ti bucuri parintii si sa aduci numai fericire alaturi de bebelina care va veni.

ALINA super frumos tortuletul, am avut si noi cand am facut 1 an.

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si 33+IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara spune:

Am reusit sa recuperez si eu tot din urma si am un gust amar de la celalalt capitol.
Freedelia, tin sa-ti spun, cu riscul de a te supara, ca nu, nu tine de bun simt sa dau bani, sa platesc, sau spaguiesc, alege tu varianta, unui angajat, platit sa ofere un serviciu, oricare serviciu ar fi acesta. Mie personal mi se pare o ofensa, pentru ca daca eu as fi in locul lui, mi s-ar acri de atata bunavointa de recompensare din partea populatiei pentru munca mea, incat as deveni foarte acida. Vrei sa faci ceva musai ca sa demonstrezi ca-mi esti recunoscator, sau stiu eu, ca-mi apreciezi munca? Fa un gest mai simplu si ofera-mi o floare, sau scrie-mi o felicitare. Asta mie imi arata ca ti-ai rupt din timp si ca intr-adevar a insemnat ceva pentru tine gestul meu, sau whatever.. Daca imi oferi bani, imi dai o palma peste obraz. Daca iti permiti, asa cum spui tu, mai mult.. ia un buchet mai scump, sau stiu eu ce te face mai fericita, insa nu ma jigni oferindu-mi spaga..
Inteleg ca asta e convingerea ta, insa nu jigni pe toata lumea care nu ti-o impartaseste. Ma refer la pasajul asta da, eu consider o lipsa de bun simt ca tu, daca iti permiti, sa il privezi pe doctorul care ti-a facut o operatie de recompensa muncii sale.
Imi pare rau ca am revenit la subiect, cu riscul de a-l face iar sa alunece, scuze pentru asta, insa ma simteam vizata.
Trebuie sa ies sa-mi duc copilul la scoala, mai revin.

Lara, 29 & mami de Ioana

www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Buna dimineata si de la mine. Vin si eu la o cafea ca abia imi tin ochii deschisi, nu stiu de ce.
Oana esti foarte draguta. Va rog spuneti-mi si mie parola noua si unde as putea sa trimit poza pt. colaj.
Bluekidoo tzitzi merge si afara fara probleme, lasa rusinea la o parte. E ceva foarte frumos sa-ti alaptezi bebelul. Ceai eu am folosit anticolici de la Fares. E din mai multe plantute. Baby drink e o porcarie dulce.Poti cel mai bine sa ii dai apa plata pt. bebei (Dorna, Bucovina).
Servetelele ar trebui sa contina cat mai putine prostii, fara parfum, alcool, sa nu fie inalbite cu clor. Eu am vazut ceva de genul la magazinul dm si nu erau mai scumpe decat celelalte. Am folosit si eu si din celelalte si nu a patit nk, dar in casa nu prea utilizam, ci o spalam la fund cu apa.
Corimami nu trebuie sa intri in panica. Toate femeile rezista nasterii pt. ca asa suntem facute. Gandeste-te ca dureaza o zi maxim si ai scapat, e foarte greu, dar dupa nastere in 3-4 ore esti fresh. Apoi urmeaza greul

Mihaela28+ si Elena Maria (9 aug 2006)

Mergi la inceput

asa am rectificat si semnatura, nu-mi vine sa cred ca mai am 6 saptamani si o voi vedea pe rozalia mea.

OANA tare dragute pozele tale, pe viitor le vei savura mult mai mult decat acum.
apropo tu cu ce detergent ai spalat hainutele puiului, ca eu nu gasesc DERMALIN si as vrea totusi sa le spal si sa le calc ca nu se stie niciodata.
si inca ceva, am trimis si eu pozica pe gmail, ne poti pune si pe noi in montaj?

REBIANA sa-ti fie de bine intrarea in prenatal si ma bucur sa vad ca bebelina este bine, odihna placuta in continuare si sa te bucuri din plin de clipele petrecute acum cu LUCA.

noi suntem binisor, eu deja simt ca nu mai am forta necesara sa mai rezist 6 saptamani, sunt mai activa seara decat pe zi, tensiunea iar este in crestere, trebuie sa ma duc sa mai fac poimaine un set de analize si api la dr sa vedem ce zice.

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si 34+IOANA

Mergi la inceput

Lara in Roamania este putin altfel legat de nastere pt. ca doctorul tau vine la nastere de cele mai multe ori in afara programului, chiar si noaptea, ceea ce in UK cred ca nu e valabil. Nasti cu medicul de garda. Din cauza asta eu ii voi da medicului meu bani la nastere. As fii cu totul nesimtita sa nu ii ofer nimic in conditiile astea. La nasterea Elenei medicul meu a venit desi cu 2 ore in urma venise din Spania si era ultima lui zi de concediu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

fetelor eu nu ma gandeam ca nu alaptez puiul in public de rusine ci pentru simpla igiena.. ma gandesc ca fiind cald se pune problema transpiratiei si a prafului, iar mie simplul sters cu un servetel umed nu-mi da senzatia de prea multa igiena.. si ma gandesc ca nu-i va placea piticei sa pape dupa servetel.. daca am fi avut posibilitatea sa spalam sanul cu putina apa calda ar fi fost perfect

Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/

In asteptarea martisorului 31+ Tanya Ioana

Sotie fericita cu bebe in burtica

Mergi la inceput

Bluekidoo, daca te speli dupa alaptat si iti pui un sutien curat nu cred ca mai e nevoie sa te speli dupa 1 ora iar. Sa nu te stergi cu servetel umed ca nu-i va placea lui bebe si poate nu mai ia sanul. Sa nu exageram nici cu igiena, ca se usuca pielea si faci rani la sani.

Mergi la inceput