Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (74)
Raspunsuri - Pagina 14
castelanaC spune:
Buna dimineata, e luni... ca toate diminetile de luni... dar cine baga-n seama, nu?
Este al 2-lea mesaj ce-l scriu... primul e in neant, of si era luneg, sa ma cradeti.
Acum sa vad ce-mi mai vine sa scriu (am impresia ca am scris)
Gata cu sarbatorile, am strans bradul, toate decoratiunile si toate acareturile, acum pare salunul si casa goala, nu mai este ca la bazar, vb lui sotus adoratus.
m-a intrebat azi dimi daca mai am vreun mos sa nu greseasca si sa nu vina, i-am zis ca ne vedem la martisor, nu i-a venit sa creada ca are asa o perioadaa de respiro, adica liber de la dus la magazine.
In fine e baiat bun ca se adapteaza si incearca sa-mi faca surprizele, chestiuni pe care el nu prea le agreea, dar
ma iubeste si n-are incotro.
Vladimirescu mi-a trezit nostalgii: bicicleta (am pe balcon dar pe caldura asta...) dar in Europa cand venim ne plimbam (cu tot arsenalul cu costum si casca, nu credeti ca altfel), si alta nostalgie este ski-ul...stiu pista cu pricina si daca nu esti pregatit de la cota 2000 e ceva, felicitari ca ai putut cobora. de obicei venim acasa iarna sa avem si o saptamana alba, anul asta pas si cred ca si la anul, dar cine mai stie ce o sa fie... sotul zice ca eu o sa fiu insarcinata din nou, cred ca ma place asa cu atas, i-am zis ca nu-i bai, stau si de data asta.![]()
Ioanact m-a inebunit cu eclerele ei..., deja terminasem cu saraliile Miriei care dupa o tava intreaga s-a trezit si fericita, nu stia de ce, sanchi! si nu mai citi toate prostiile, da? lasa fata ca toate avem bebeii ultra-extra-perfecti si frumosi si mancaciosi si zambaciosi si dorm si singuri la ei in camera, uite asa!
Am papat virtual ceva tort de ieri de la co-capricoarnele noastre, dar stii cum e, am vrut sa fac impresie buna si sa papa asa fin, am asteptat sa ma mai serveasca (asa m-a invatat bunica mea sa zic prima data nu, apoi asa un pic, apoi daca ma mai intreaba sa iau, de multe ori am luat teapa ca n-a mai intrebat)
Am admirat-o si pe oanaiacovita... care sigur n-a mancat tort, ce silueta periculoasa ce ai, si tu ce copila esti, frumusic-o!
Da si ca sa ramanem la tortu'ri (accentul e pus cum trebuie sper) Vladimirescu mi-a amintit de cofetaria Ana, mda, ai trezit nostalgii... de acolo mai luam cel de partipan, nebuneala curata. Dar te iert ca ieri a fost ziua ta!
A si inca ceva, ca tot vb de tort... cand am deschis forumul mirosea, dar traznea a urturoi, cu cartofi si aripioare de pui, mai fetelor, dupa atata tort... eu ieri am avut la pranz supa de ciocanele cu galusti si seara salata de naut (ceci) cu fennel, foarte bun!
dar n-a avut d-le urturoi... cum facem? recuperez eu zilele astea. aici se gateste cu mult usturoi dar asociat si cu alte condimente: lemon grass, scortisoara, star aniche, curry, e diferit, nu e d-le ca mujdeiul nostru de-ti bati copii sau dai cu caciula de pamant.
Bordeianco mai bine bagi si tu ceva urturoi sa plece virusii aiai care te-au pus pe antibiotic! Era buna si o aspirina saracului (glumesc dar mi-e dor de ea), acuma serios vb ai grija de tine si stai la caldurica si bea ceiuc, suculet de citrice
.
Uite Lara cum are activitati mondene si se tine de vizite, bea ceai englezesc si nu raceste!
Kossir, mama hai sa ne grabim la cumparaturi ca tu vad ca ba scapi dopul ba il gasesti...nu te panica si ralax cat incape!
GabyHila, draga mea, lasa visele astea nebune si baga somnic. Bea seara laptic cald indulcit cu miere si poate te ajuta sa ai un somnuletz mai linistit. Bafta la clinica!
Am citit ca si Rebiana a avut parte de rezultate bune la dr, bravo si tine-o tot asa!
fetele, ups cat e de tarziuuuuuuuuu, trebuie sa plec, deci: nu mai stiu nimic de fetele ce aveau probleme, sanatate si daca stiti ceva dati din mana-n mana pana la cititoare!
Sarcini usoare, AMR-uri cat mai placut si voiosieeeeee, ca doar e luni ce... mama masii!![]()

pupupupuup pe toate fetele!
si o cafea ceva va coafeaza? asa de dimineata ca sa va treziti mai bine!
castelana fericita
28+ 
oanaiacovita spune:
Neata burticutelor!
Vin si eu la
de la Castelana ca am o vaga impresie ca e tare tare buna la voi acolo, chiar si daca are aroma de balaceala.![]()
Multumesc tuturor pentru aprecierea pozelor. A fost un moment placut si mai ales pe viitor pozele vor fi amintiri placute.
Vai ce m-ati distrat cu usturoiul.
Si eu mananc, dar mai rar ca imi da dureri de stomac mai nou.
La fel si ceapa...
Child de aia cand gasesc ceva imi cumpar mereu, de frica ca nu o sa mai fie. Am patit-o si eu de cateva ori si m-am invatat minte. Sigur o sa gasesti tot ce cauti, o sa vezi.
Vladi frumos ai petrecut la 30 de ani. Ce curajoasa erai. Eu una nu as avea curajul asta in veci. Abia merg pe picioarele mele, d'apoi pe schiuri, patine, role si alte chestii.
Ella sunt riscuri si cu pozele astea, dar rezultatul conteaza, cu restul ne descurcam noi.
![]()
Vio imi pare rau ca nu te simti bine. Multe ceaiuri cu lamaie si ai grija cu antibioticele. Sa le iei cu iaurt.
Rebiana ma bucur ca ai rezolvat problema cu calculatorul, dar si mai tare ma bucur ca tu si bebelina sunteti bine.

Carmen incearca sa te linistesti cateva zile. Eu stiu ca la varsta asta daca mai cade din dop el se reface, poate ai facut tu mai mult efort. La medic cand mergi?
Delia wow ce modifica preturile in functie de cerere.
Mai bine il iei de pe net.
Gaby te asteptam cu vesti bune de la Brasov.
Fivoasele Ella si Castelana aveti un sarm cand scrieti de inseninati orice zi. E o placere sa va citesc pe amandoua.
O saptamana frumoasa sa aveti burtici si bebeici.

Oana
33+
Eric Nicholas
AMR 6+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
bluekidoo spune:
Neata burtici.. va invit la o cana cu ceai si 2 felii de paine cu unt si gem.
Intrebare pentru fetele care stiu: ce tip de servetele umede trebuiesc luate pt bebe? Stiu ca pe piata sunt multe firme, multe tipuri, cu alcool si fara, parfumate sau neparfumate...De care trebuiesc luate?
Si a doua intrebare: ce ceai dam lu bebe? Ma gandesc ca nastem in martie aprilie.. vine caldura si iesim cu ei afara. desi vor fi alaptati exclusiv cred ca e bine ca atunci cand ii scoatem la aer sa avem si un biberon cu ceai preventiv. poate ii se face sete de la caldura si nu avem cum sa scoatem tzatzi si sa-i dam 2 gurite de lapte sa-i potoleasca setea.. m-am gandit si la varianta muls si pus lapte in biberon.. dar rezista 1-2 afara la caldura fara sa se strice? Voi cum ati procedat pe timp de vara?
Si imi mai trecuse ceva prin cap dar am uitat.. imi aduc eu aminte si revin
Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/
In asteptarea martisorului
31+
Tanya Ioana
Sotie fericita cu bebe in burtica
nibi_niki spune:
Mi s-a dus mesajul pe apa sambetei
.Neata.
castelana multumim de cafea
bluekidoo aici ni se recomanda din maternitate sa le dam bebeilor dupa fiecare alaptat(la aproximativ juma de ora)cate 30 ml de ceai (slab) de musetel.O fi bine...nu o fi...
Si acum daca imi permiteti un sfat celor care iau antibiotice...nu toate antibioticele se iau cu produse lactate..Lactatele scad efectul antibioticelor.Amoxicilina si augumentinul sunt ok in combinatie cu laptele(iaurtul).
30+ 
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
sensibila spune:
Buna dimineata !
Ne alaturam si noi la
si dam una si de la noi sau ceai pt cine prefera !
Sa aveti o saptamana frumoasa si linistita , fara nici un fel de evenimente neplacute !
Pup burticile si minunile din ele.
e in burtica
+32
Gia Darria
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
Poze Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
CoriMami spune:
Buna dimineata burtici! Va salut si eu de la o cafea cu lapte pe care o beau in paralele cu un ceai cu lamaie.
Am vesti bune, am fost la eco si bebelina e asezata in pozitia corecta, nu mai are cordonushul la gat si are 1600 g
.
A stat numai cu mainile pe fatzuca domnisoara, asa ca nu am putut vedea mutritza, se juca de-a "v-ati ascunselea".
Aseara m-a cuprins o criza de panica la intrbarea daca eu voi rezista sa nasc natural sau nu. Dar...pana la urma m-am calmat, ce o vrea Domnul.
Pup si o saptamana linistita!
30+
Elisa Valentina
Mami si tati o asteapta pe printesica lor cu drag!
babyangel spune:
'Neata si de la mine,
Am avut o noapte foarte agitata..O fi fost luna plina??
M-am intors de un milion de ori de pe o parte pe alta, si am auzit fiecare zgomot si latrat de caine
...Sunt zombie
!
Nu stiu ce se intampla cu cartofii prajiti cu usturoi, ca eu de o luna am asemenea pofte
..Doar ca eu ma pofta de usturoi cu nuca( fetele din Moldova noastra ar trebui sa stie cum e) 
Din cate stiu eu, nu e indicat sa exageram cu ardei iute si piper. La usturoi se pare ca daca il invatam pe bebe cu aroma inca din burtica, nu vom avea probleme cu alaptatul atunci cand mancam usturoi![]()
Asa ca , dati-ii bice cu usturoiul![]()
Rebiana welcome back si felicitari pt rezultatele bune de la control
Oana eu nu inteleg cum de ai tu valori asa mari la masuratul burticii...cred ca iti e "stricat" metrul ca nu poti avea 100 cm...Esti modeala, ce mai!
Vladi , eu nu am nici 31 de ani si m-am lenevit rau...E primul Revelion fara chef , muzica si nebunii...si primul Craciun in care nu am chemat pe nimeni la colindat !
Dar eu zic ca e de la sarcina, si vorba ta, la anul pe vremea asta om fi tare active
.
Ioanact sa faci pozici la tort si sa ne arati si noua, ca eu ma uit
... Si mersi si de reteta...Eu nu ma trag de la dulciuri, pentru ca stiu sigur ca dupa nastere nu voi mai manca..asa camomentan ma bucur de gustul minunat al prajiturilor

Anca

cu
Codrin (Martin sau Fabian) in 32 saptamani
si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
babyangel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bluekidoo Neata burtici.. va invit la o cana cu ceai si 2 felii de paine cu unt si gem. Intrebare pentru fetele care stiu: ce tip de servetele umede trebuiesc luate pt bebe? Stiu ca pe piata sunt multe firme, multe tipuri, cu alcool si fara, parfumate sau neparfumate...De care trebuiesc luate? Si a doua intrebare: ce ceai dam lu bebe? Ma gandesc ca nastem in martie aprilie.. vine caldura si iesim cu ei afara. desi vor fi alaptati exclusiv cred ca e bine ca atunci cand ii scoatem la aer sa avem si un biberon cu ceai preventiv. poate ii se face sete de la caldura si nu avem cum sa scoatem tzatzi si sa-i dam 2 gurite de lapte sa-i potoleasca setea.. m-am gandit si la varianta muls si pus lapte in biberon.. dar rezista 1-2 afara la caldura fara sa se strice? Voi cum ati procedat pe timp de vara? Si imi mai trecuse ceva prin cap dar am uitat.. imi aduc eu aminte si revin Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/ In asteptarea martisorului 31+ Tanya Ioana Sotie fericita cu bebe in burtica |
Bluekidoo , sunt de preferat servetelele fara miros si mai ales fara alcool, pentru a preveni iritatii ale pielii.
Sincer, eu nu am suportat servetelele fara miros, si voi opta si de aceasta data pentru cele parfumate. Nu am avut nici o problema cu pielicica..
Cat despre ceai. stiu ca e foarte recomandat ceaiul de fenicul , pana incepi diversificarea alimentatiei. Dupa care, e de preferat sa il inveti pe bebe cu apa plata. Eu voi folosi ceai de fenicul granulat de la H i p p( sper sa nu fie considerata reclama)
Anca

cu
Codrin (Martin sau Fabian) in 32 saptamanisi mami de
Lucas-Sebastianhttp://community.webshots.com/user/babyanca
babyangel spune:
Corimami felicitari pentru noutati
..ai o bebelina tare ascultatoare..a stiut sa se intoarca la timp.
Cat despre cum vei rezista, fi convinsa ca va fi bine..Eventual daca ai frica asa mare, vorbeste de pe acuma cu dr. sa iti faca epidurala.
Mie nu mi-e frica, pentru ca am mai trecut prin asta, dar daca e sa nasc natural, voi cere epidurala 100%. Nu merita sa trec prin niste dureri inutile, care pe mine personal nu ma fac sa ma simt "mai femeie".
Dar depinde foarte mult si de medic..sunt care pur si simplu nu doresc sa-si asume riscul, si atunci merg pe varianta 100% nastere naturala..
Anca

cu
Codrin (Martin sau Fabian) in 32 saptamani
si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
nemary spune:
NEATA!
ce faceti burticute? noi suntem relativ bine, in continuare cu dureri de mijloc si sageti in vagin, dar doctorul a spus ca sunt de la coloana. in rest, bebelina are fix 1kg, mi-a luat si analiza pt.streptococ B si la cererea mea(ma gandeam sa nu se fi deschis colul la ce dureri am avut) a verifica si colul(pe masa, a fost groaznic de dureros
) care este inchis.
de azi am intrat si noi in luna a 7-a
, mai avem 3 luni de crescut pana ne intalnim.
Bluekido, servetelele este bine sa fie fara alcool si parfum, cel putin in prima luna, cand pielea lor este foarte sensibila.
despre ceai, cel mai bine este pana la 6 luni sa-l alaptezi exclusiv, iar daca i se face sete, scoti titi in parc si ii dai copilului. ai sa fi uimita cate mamici fac asa, eu am alaptat-o si schimbat-o de pampers inclusiv in hipermarket, doar nu era sa las copilul sa urle.
in cazul in care vrei totusi sa iei cu tine ceai, poti folosi ceai de colici sau Baby drink(dar sa-l faci mai diluat pt ca este cam dulce).
sa iei lapte cu tine in bibe nu e prea ok, in sensul ca fiind foarte cald nu vei putea sa-l tii foarte mult timp. in casa, tinut la frigider este altceva, il poti pastra 8ore.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
28+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria