Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (74)
Raspunsuri - Pagina 13
Ramy77 spune:
Seara buna burticute,
Intru si eu sa va salut si sa urez sarbatoritelor de azi VLADIMIRESCU, LAURA si DELIA 

,multa sanatate si bebei grasuni la termen. Un buchet de 

pentru fiecare.
O seara buna tuturor, va
Ramona, 30+
Briana-Maria
dayanara spune:
vio ma bucur sa aud ca esti mai bine
vladi ai petrecut frumos la implinirea celor 30 de ani :) o nebunie pozitiva
denisa si eu stiu ca ceapa si usturoiul sunt ok, ba usturoiul face bine la artere , doar ca mi.era un pic sa nu fi exagerat
eu in sarcina asta sunt ca mira, ma sperii si.mi fac destule probleme degeaba
aici ninge rau de tot si s.a despus asa frumos incat a trebuit sa.l scot pe ivan la ora asta afara :)
roxana
29
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Rebiana27 spune:
I'm back!! 
N-am reusit sa recuperez mai nimic din cele scrise in absenta mea insa am tot timpul de maine incolo caci intru oficial in prenatal!
La eco am fost sambata si dr m-a asigurat ca totul e ok, bebelina s-a intors din nou cu piciorusele pe col si misca incontinuu.
Roxi 
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!
ioanaa28 spune:
nu pot sa ma abtin sa nu intru scurt
tocmai ce am venit acasa..am fost la masa la un var de-al sotului...gratare si aripiore de pui facute pe gratar in curte, cartofi natur si....usturoi !!!!![]()
![]()
de fapt o mioneza cu usturoi si smantana, de-ti bati copii, vorba aia ![]()
Asa ca..de bine sa ne fie !!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ioana,
30+ , si Alexandru ,07.04.2006.
noi...
Alexandru
icoane pe lemn
BEBE...in burtica..
Sarbatori de iarna...
briza_marii spune:
Vladi
auzi la ea..o zi intreaga in pijamale!!
Glumesc! Si eu ma mir uneori cat de fericita sunt sa stau un weekend in varfu patului, la sot in brate, si sa ne uitam la filme... Alta data nici nu as fi conceput sa stau in casa un weekend intreg. Iar faza cu mersu pe partie singurica....brr ce curaj nebunesc pe capul tau..mie imi e tare frica la munte iarna, cand viscoleste si eu nu vad nimic in jur.
Rebiana sa inteleg ca Eva nu mai e "liliaca"
? Ma bucur ca e voioasa si miscareata
Dayanara am vazut ce ningeeee la voi!! Mi-a aratat sotul, ca se uita la un meci de fotbal din Madrid. Cred ca a fost tare frumoasa plimbarea printre fulgi
Of mai Vio ce ai mai tras si tu cu tusea aia. Auzi, i-a baga si tu niste usturoi ca poate se sperie tusea si fuge.
Lara poate ai timp sa ne povestesti si nou obiceiurile englezilor traditionalisti. Tare mi-ar place sa stiu cum sunt traite "pe viu", nu asa din filme.
26+
Eric Mihai
ellanik spune:
Ioanaaaaaaaaaa cred ca iti trebuie o pereche de palme peste fund.Treci imediat si scrie ca vezi ca esti dependenta de noi.Scrie persoanelor care iti sunt dragi.Uite poti incepe cu mine ca doar ma stii ca-s caragatza si-mi place barfa!Haidi pa si da-i cu usturoiu'.
Daynara am vazut si eu la stiri ca la voi e zapada.La noi e doar praf.Si la propriu si la figurat.
REbiana super vesti.Vezi daca esti cuminte si asculti pe nenea doctoru'.Mai fa tu eroisme si te du la scoala.Parca iti ridica cineva statuie.Stiiiu!O sa-mi zici treaba aia pe care o stiu si eu ca te gandesti la copii ca fiecare zi cu ei e importanta dar micuta ta balerina e cel mai important bibelou din viata ta asa ca....Sa nu te aud!
Vio biata de tine asta iti lipsea.Ai grija de tine si baga muuulte citrice chiar si in loc de mancare.Si nu uita de usturoi.vezi ca aici se fac tratamente cu acest aliment puturos dar mmm!!!bun rrrau.
Honey sunca cu ceapa?Fata esti belea!Sa traiesti.Eu am niste jumari de la bunica din Ardeal asa ca maine sunt buna de tzucat.Si sa stii ca babele zic ca ceapa face lapte-n tzatze...sunt curioasa care e efectul la barbati.![]()

+32 cu
George-Theodor
AMR 7saptamani !!!
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
kossir spune:
Buna seara,
Ne-am intors de la film, dar n-am vazut Avatar. Nu mai erau locuri la 3D si am preferat sa vedem azi 2012 si sa mergem altadata la Avatar. Aveti dreptate, cam trepidezi cu efectele si sonorul lor, dar nu cred sa afecteze puiutii. Ne-a placut mult oricum.
Si avem si maine liber, o sa mergem la moschee in vizita. Este una dintre cele mai mari moschee din nordul Africii si Mihai n-a vazut-o inca. Eu am vazut-o cand a venit cineva din Romania si i-am dus acolo.
Vladi ai avut o zi pe gustul tau? Asta conteaza. Si eu prefer asa in ultima vreme. Vladimir e un scump si un sensibil 
. Sunt grozavii copii de genul asta, sa ne traiasca 
Oana esti un model excelent
. Am vazut ceva poze, continui inca. Chiar esti slaba. Sanatate multa, sa scapi de pardalnica de infectie. O sa trimit si eu o poza imediat ce reusesc sa intru. Azi n-a prea mers netul iar, apoi noi am plecat. Sper sa reusesc maine sau poimaine.
Cat despre cumparaturi, aseara am avut impresia ca am pierdut dopul gelatinos
, nu va spun ce sperietura am tras si ma gandeam doar la asa ceva. De parca era singura mea grija
.
Bordeiancavio, multumesc pentru PM

Noapte buna tuturor burticoaselor

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
34+
Sofia Maria
http://community.webshots.com/user/kosscar
ellanik spune:
Kossir...si?Era dopul gelatinos sau acea scurgere specifica?Pfff!M-ai speriat si fug sa ma uit in chiloti.Cat despre Avatar...sotul meu vrea si el dar eu nu cred ca rezist 2 ore juma pe scaun la cinema pt ca bebeGeo se foieste si nu-i place mult in aceeasi pozitie(seamana cu mine
)
+32 cu
George-Theodor
AMR 7saptamani !!!
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
freedelia spune:
Salutare fetelor, nu am reusit aseara sa intru sa scriu, vreau sa le urez si eu sarbatoritelor de ieri La Multi Ani!
Vladi -- mi-a placut povestea ta "din tineretze". Cam asa facam eu pe la 20 de ani - haha io sunt baba acum la 31 de ani, mai ceva ca tine la 42
. Si eu tot singura am invatat sa schiez, insa pe la 16 ani -- ce dor mi se face de cate ori citesc povesti de schi sau vad schi la televizor. Chiar zilele astea i-am zis lui Coleman ca anul viitor duc copiii in Nordul Chinei si ii invat sa schieze, iar el cu bebe sunt welcome sa stea sa ne astepte la hotel, in jacuzzi sau in pat. Nu am mai schiat din 2002 -- as merge acum, asa de dor imi e, din pacate abia ma tin pe picioare... La Multi Ani!
As vrea sa merg si eu la Avatar, dar nici eu nu cred ca pot sta pe scaun atatea ore. IN afara de asta, au innebunit Chinezii cu filmul asta, cica se sta la coada 3 ore de la 4 dimineatza ca sa iei bilete si au marit preturile deja de 2 ori -- a ajuns biletul de la 5 euro la 20!!!! Pai ce naiba, 20 de euro un film???? SI noi sutem 4 persoane, cu un suc si un popcorn, dam 100 de euro ca sa vedem un film? Mi se pare absurd.
Va pup! O dimineatza minunata sa aveti!
31+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
GabyHila spune:
Na cica dimineata, ca la mine numa buna nu e:)
Observati ora la care haladui prin casa de emotii si vise idioate. La 7 plecam la Brasov la clinica. si am visat ca am dilatatie de 3 cm si trebe sa nasc acuma. natural.
Nu mai scriu ca am o pozitie nasoala in fotoliu si asta mica e pusa stramb.
pupici,
In 8 saptamani ne intalnim cu Joy:)