Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (74)
Raspunsuri - Pagina 20
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dayanara mie de cateva zile mi se face pofta de usturoi si mananca mujdei pana imi dau lacrimile de usturime, o fi periculos pt bebe? aveti idee? |
Nu cred sa fie periculos pentru bebe, dar pentru ficatul tau...
si eu sunt mare fan mujdei, dar in sarcina o iau mai usor si datorita faptului ca alimentele piscacioase pot provoca contractii, arsuri etc.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
briza_marii spune:
Am primit analizele pe mail. Sunt happy ca vad ca mi-a mai scazut glicemia putin (dr a zis ca dc depaseste 90 trebuie monitorizata mai atent, si acum e 70 fata de 88 cat a fost data trecuta) si hemoglobina e buna..Ce sunt eu un pic in dubiu e ca mi-au iesit neutrofile% cam marite: 70.50 fata de 70 cat e normal, si limfocite% mai scazute: 21.50 fata de 25 normal. Am vb cu dr la tel si el a zis ca e OK, sa nu imi fac probleme. Numai ca eu parca tot nu sunt asa cu sufletul impacat..oare nu or fi semne de infectie? Te pomeni ca si pe mine ma paste o infectie urinara
. Oana help, la tine cum sunt valorile astea????
27+
Eric Mihai
honeybaby spune:
Kossir 
. Frumoase pozele din Ro. Vorba Roxanei ,nu stiu unde puneti voi atatea kg. Eu desi am putine picioarele sunt butuci.
Denisa,
28 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
freedelia spune:
A trecut si ziua de azi, fetelor, numar saptamanile, AMR 6-7 saptamani!!! Maine merg iar la doctor sa vedem cu ce noutati venim.
Bluekidoo -- inca nu am citit ce ti-au scris fetele, dar cele mai bune servetele, sunt evident, cele naturale, fara parfumuri, chimicale. Dar eu nu am folosit din acelea, ci am luat di cele main stream, de la firme cunoscute (Pampers, Huggies, J&J), luam care era la o oferta mai buna dintre astea de fiecare data. Cred ca voi face la fel si acum.
Despre ceai, eu sunt complet impotriva si sunt 100% pentru alaptatul oriunde si oricand. Mai ales cu camasi speciale, nici nu se vede ce faci, in caz ca eti mai rusinoasa (nu e cazul meu).
Corimami -- felicitari pentru vestile bune :)
Lara -- imi pare rau ca ai revenit la subiect si am sa iti raspund. In primul rand ca am spus "tu" m-am referit la orice om, nu la tine in general (ma adresam in mesaj Lindei, oricum, nu tie, daca e sa o luam asa). Si daca un doctor care isi face datoria si nu cere nimic este recompensat numai cu flori sau bomboane ma intreb ce le pune pe masa copiilor lui la salariile de mizerie din Romania. Dupa mine, definitia spagii este ceva ce se da pentru a obtine un anumit lucru (in cazul de fatza pt a fi tratat bine de doctor). Nu asta este ceea ce am sustinut eu, nu sunt pentru spaga ci pentru RECOMPENSA, rasplata muncii unui om care si-a facut-o cu profesionalism si dedicatie si care nu este recompensat pentru ea. Nu stiu cum pot unii dormi stiind ca cineva a muncit pentru ei si nu este platit. Si daca as avea muncitorii de la compound sa imi repare veceul, daca as sti ca nu sunt platiti pentru munca lor, i-as plati eu. Sper ca s-a inteles ce am vrut sa spun. Nu sunt in nici un caz de acord cu conditionarea serviciilor medicale de primirea banilor (adica daca imi dai, te operez, iti fac rost de un medicament, te tratez ca pe un om, daca nu, nu), dar nici nu sunt de acord ca doctorii sa traiasca o viata de mizerie.
Babyangel -- de acord cu Mihaela. Toti doctorii/cercetatorii in domeniu sunt de acord ca in primele 6 luni alaptatul trebuie facut la cerere si laptele tine loc de tot -- mancare, ceai, apa... Nu stiu de ce nu doresti sa alaptezi la cerere si vrei sa bagi ceai drept completare, dar sper sa ter azgandesti. Doar pentru ca am facut ceva gresit in trecut si nu s-a intamplat nimic rau, asta nu inseamna ca nu e nerecomandat sau mai putin decat ideal. IAr daca un copil care la primul scancet primeste sanul se linisteste, inseamnca ca aia era cauza. Daca era alta cauza, nu se linistea cu sanul. Intr-adevar, asta inseamna alaptat la cerere. Eu una abia astept sa il practic...
Ma duc sa fac o baie, sa imi aleg hainele pentru maine la doctor (sa aiba acces rapid si usor la burtoi) si apoi cred ca imi pun un film. Daca nu am somn, revin.
V-am pupat!
31+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
Rebiana27 spune:
Am primit mesaj de la Andra! Spune ca e f posibil sa o externeze joi pt ca se simte mai bine si pt ca sambata intra in 34 de saptamani si nu mai este asa riscanta nasterea bebelinului.
Ca intotdeauna emana optimism si energie pozitiva! Doamne ajuta sa fie bine!
Nu pot sa ma ocup de crearea unui capitol nou, desi-s prin zona, pt ca merge greut...
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!
nibi_niki spune:
| citat din mesajul lui honeybaby Fetele care luati fier. De care luati? De la ce firma?? Denisa, 28 + cu bebe roz Maya - SophieDoamne ajuta sa fie bine de data asta ! ![]() Poze & Filmulete Bebeluna |
gyno-tardiferon.fier+acid folic
30+ 
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
nibi_niki spune:
Rebiana bine ai revenit,si multumim pentru vestile despre andra
30+ 
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
Rebiana27 spune:
| citat din mesajul lui nibi_niki Rebiana bine ai revenit,si multumim pentru vestile despre andra ![]() 30+ ![]() http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/ |

Mami de Luca
again ~
Eva-IoanaI can't fake with dignity so i'll not try!!
asteropipan spune:
buna burticutze!!!!!!!!!!!1
IOANACT sa-ti traiasca minunea de fetita,sa fie sanatoasa,iubita si norocoasa.
IOANAAAAAAAAAAA 
CORIMAMI felicitari pt vestile super de la eco.
HONEYBABY nu lua fe asa dupa ureche sau ce luam noi.mai bine du-te si fa-ti un set de analize si masoara tensiunea. eu iau fe de la inceputul sarcinii pt ca inainte am avut anemie
am luat cate unul pe zi, acum dr mi-a recomandat 2\zi pt ca in ultimul trimestru bebe i-a mult mai mult de la tine si imi scazuse f mult fe. nu reusesc mereu sa i-au 2\zi
dar cel putin unul iau.si eu ma mai avut ameteli si mai vedeam cateodata pete negre (acum le vad argintii
) in fata ochilor tocmai de la lipsa de fier si tensiune scazuta 8,5.
in general dupa cum ti-a scris NIKY se recomnbada fe + acid folic pt o asimilare mai buna. normal ,pe langa fe pastile trebuie sa papi si consistent.mazare,fasole pastai....cum ai spus, dar numai astea fara fe pastile nu prea duc la nici o rezolvare.e mai greu sa asimilezi numai din mancare daca tu te confrunti cu o anemie. si nu zic ca poate ai anemie pt ca esti slaba. si o femeie de 80kg poate avea anemie.
pup
si ai grija de tine.fa analize.
BABYANGEL subiectul din capitolul trecut mi-a lasat asa o urma de dezamagire.in fine nu vreau sa comentez nimic , ci doar sa-ti spun TIE (personal) ca mi-a placut ce ai scris si eu una sunt de acord cu tine. in rest NO COMMENT ![]()
PUP TOATE BURTICUTZELE.

31 +
AMR 8
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d
oanaiacovita spune:
Incerc sa fac eu capitol, dar nu prmit ca reusesc.
Oana
33+
Eric Nicholas
AMR 6+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!