Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *43*
Raspunsuri - Pagina 9
monica_dicut spune:
Ah, cristina, zi-mi si mie te rog cum faci tu chiftelutele acelea la cuptor cu vinete si dovlecei. Ca m-am uitat pe site-ul ala dat de tine si acolo e reteta cu ardei. Vinetele le coci pe tabla sau la cuptor? Ca am cumparat si eu ieri ingrediente dar ardei n-am luat. Oare pot sa pun in loc de carne ciuperci??
Monica
de Minune
Dragos Alexandru
(26.08.2009) 
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
Fragutza spune:
Da Monica si asta bifez. Pana nu ii dau un pic de san si vb cu ea nu se linisteste. Zicea Raluk ca ar fi de la durerile de gingiute, ca se atinge cu limbutza si d-aia plange.
de Natalia (03.09.09)
hepilica spune:
da monica, cred ca tu ai spus ca ai tort de la ikea. aoleuuu si ala cu migdale cat este de bun...
maia nu s-a trezit pana acum asa brusc sa planga, dar daca a adormit la loc repede poate a avut un vis urat..mititelul. sau poate astazi a avut o zi mai agitata, mai obositoare...
greu sa le poti descifra starile...
h.
minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
Fragutza spune:
Da, imi place doctorul. Si m-a surprins tare cand am fost dupa vreo luna si stia cum o cheama. E ok ca dc am vreo urgenta pot merge fara programare.
de Natalia (03.09.09)
moni_iulia spune:
Si ca sa nu-mi mai iau bobarnace am pus si poze noi.
Noapte buna!
Iulia
iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)
Romania
- The land of choice
Poze
andraiulia spune:
Buna seara, mai dragelor!!
Fete frumoase, va multumesc din suflet pt toate aprecierile voastre. Imi sunteti tare dragi!!
Dana, imi pare tare rau pt prietena ta.
Chiar ma gandeam acum ca percep altfel pierderea unei sarcini. Cand eram insarcinata nu mi se parea la fel de dramatic(desi ma infiora) cum mi s-ar parea acum daca as fi din nou insarcinata. Asta pt ca am vazut deja ce inseamna un copilas. M-a luat si prin surprindere si nu intelegeam f bine ce mi se intampla.
Apropos de tortul de la Ikea, este genial!! Acela, Mandel tart, parca. Ff bun!! Yummy...amuzanta si Monica, cica gemi de placere.![]()
Sophie a vizitat astazi Stana Regala si imprejurimile Pelesului si Cabana schiorilor. Acum vrea sa pape.
A venit Mos Craciun...
Sophie Amelie(17.09.09)
, our sweet baby, we luv' u!
Povestea gogoshicii
madalina84 spune:
ALEX ma bucur ca ai iesit din starea aia nasoala si ca ai o fetita asa cuminte.Sa aveti distractie placuta maine
.Am vazut-o si pe ALESIA e o bucalata si o frumoasa
LILIAC tare ma mai amuzi tu cu sotul tau,si cu prezentarea ofertei de la Practiker si cu "caciulitele"
NELA e o frumoasa degetica ta cum sta ea pe canapea si ce pozitie de dormit are la tati in brate
SANTORINI,sper sa treaca raceala repede si sa nu ia si Andreiutzu
ANDRAIULIA,ti-am vazut pozele esti o frumoasa si toata un zambet,iar sophie o grasunica
RALUK sa aveti distractie placuta maine(sper sa nu gresesc) si sper sa se linisteasca si Alex
RALUCA,CRISTINA tare haioase ati fost cu sotii si pozele lui ANDRA
,referitor la vaccinul AH1N1 si pe mine ma cam bate capul sa-l fac,ca prea au inebunit astia de tot cu el
RALUCA_U ma bucur ca Stefanut e bine
MONIKUS iti sta bine cu noua tunsoare
CRISTINA sper sa scapi de infectia aia repede si sa sti ca si mie inca mai imi cade o groazaaa de par
Ufff,gata si capitolul 41
.S-a trezit si piciu si trebuie sa-i fac baita,asa ca din 42 o sa scriu pe la 1-2
.Sorry daca sunt expirate rasounsurile dar era obligatoriu sa recuperez,ca apoi ma intreb ca proasta oara despre ce vb x sau y
.Revin
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL
o perioada din viata mea
Rasplata a sosit 
mary_07 spune:
I'm back![]()
Hmm,aveam niste raspunsuri de dat din capitolele anterioare..
Iulika,legat de bratara de la mana...io nu i-as fi cumparat-o de la o varsta asa frageda,neam
, e cadou de la nasu, si Razvi si Alex au primit la botez ,au placute inscriptionate cu numele lor![]()
Mama si Pisa, inca n-a atins Razi performanta de a sta in fundulet singur
(si oricum,ar fi prea devreme)..in poza e sustinut cu mana![]()
Mada,imi pare tare rau ca nu poti vedea pozele ![]()
Dana,nici nu am cuvinte
imi pare tare rau pt prietena ta. Cris si Monica ti-au dat sfaturi f bune
Mely ,
implinita de Alexandru si Razvan
_
"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau
cristina_ana spune:
Mai fetelor, voi iar ati luat-o razna cu prajitri, torturi si alte nebunii???!!!
Tortul ala de la IKEA si prajitura caramel din pozele Monicai sunt de departe preferatele mele din tot ce am mancat vreodata! Deja mor de pofta, lesin, nu alta! Noroc ca mai am checul ala de tarite
si imi mai alina dorul de ceva dulce.
La IKEA eu am fost de nenumarate ori cu asta mica. Eu o alaptez in resturant, la masa, sau pe fotoliile alea de langa lift. Ce loc special, eu imi scot tzatzele unde apuc si ii dau sa suga. Se uita lumea la mine, dar nu imi pasa. Odata i-am dat sa suga in timp ce ma plimbam prin magazin, efectiv mi-am scos tzatza afara si am agatat copilul de ea. Ce sa fac, sa o las sa planga?
Monica, eu la chiftelutele alea am pus vinete de la congelator, coapte asta vara. Ardeii i-am pasat cu mixerul vertical, dar au iesit foarte aposi. Sigur merge si fara ei. Eu am mai adaugat dovlecei dati prin razatoare si scursi. Poti pune si ciuperci, bineinteles. Dar sa nu pui ou, ca se inmoaie prea tare compozitia.
Le pun in cuptor, neaparat pe hartie de copt unsa cu un pic mic de tot de ulei.
Hepilico, ia citeste tu mailul ala cu ce contin alimentele din supermarketuri, mai ales dulciurile astea gen napolitane, croisante, biscuiti si alte nebunii. Cica croisantul 7Days e umplut cu crema de E-uri
. Mie zau ca mi-a trecut orice pofta de asa ceva. Mai bine fac eu o prajitura in casa. M-am uitat acum pe cutia de Hulala si efectiv m-am speriat de cati E-uri contine. Cred ca o sa o iau razna, eu ce mai mananc?
Raluca, am ras ca proasta de ce ziceai ca pateste sotul tau cand vede spitale!
Saracul, e traumatizat tare! Dar uite ce minune de fetita a facut el!!!
Selene, painea nu e OK cu omleta la Monti, dar mi-ai facut asa o pofta ca maine fac niste chifle integrale si le pap cu mancarica aia buna!
Ia sa ma duc eu acum sa fac coca de paine si sa o pun la dospit pana maine dimineata!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE