Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *43*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

cristina_ana - eu as manca toata ziua numai dulciuri. uite, acum langa mine am o cutie cu fursecuri bune, bune din care ma tot servesc. am tot timpul in casa ciocolata poiana sau milka cu alune, prajiturele delice si bueno, napoliatne joe cu ciocolata si diverse alte d-astea. multe. tot timpul. eu daca nu am dulce, mor. si zau daca vreodata m-am ingrasat de la ele. nu pot trai fara dulciuri. mancare servesc cand imi aduc aminte, dar dulciuri tot timpul.
mi s-a facut pofta de tortul de la ikea...spunea cineva pe aici ca a mancat de curand. mai, tort de la ikea mananci de nu ai aer. mananci pana mori. mi s-a facut o pofta...

h.

minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Selen, ce pofta mi s-a facut! Asta e un fel de omleta cu legume. Nici reteta Cristinei cu pastai si carne nu am facut-o. Poate in we daca sta Mihai cu fata.

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Ce tort de la Ikea?Am mancat toate prostiile posibile si tortul minune nu? Cu ce e?

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Buna seara buna seara, ne primiti cu saniaora ??

Sa spun repede sa nu uit, hepilica, ai scris al noi, iti spun sigur, chiar eu personal te-am trecut in lista, apoi ai disparut in ceata. Dar nu stiu daca ai scris 2 mesaje sau doar pe cel in care dadeai datele. So: bine ai revenit

Dana, imi pare sincer rau pt prietena ta . Sfatul meu ca si al cristinei este sa ii vorbesti. Pe mine cel mai mult m-a ajutat suportul familiei si al prietenilor si faptul ca nu au negat existenta lui. EU si acum ma supar pe cei care ocolesc subiectul. Poate asa sunt eu, dar pentru mine el a existat. Acum fiecare reactioneaza diferit. VEzi si tu, in functie de cum este si ea ca persoana pt ca tu o sti mai bine. Intr-adevar dupa ce am iesit din spital imi era groaznic de greu sa vad carucioare, bebelusi etc. Nu mai spun ca una din cumnate era insarcinata iar cealalta a ramas la scurt timp... pica cerul pe mine cand auzeam ce-a mai facut, ce-a mai dres. Consideram ca nu-i corect ce mi se intampla, nah, cele normale intr-o astfel de situatie. Ideea este sa ii vorbesti cat mai putin despre Anna sau sarcina. Si s-o incurajezi s-o ia de la capat. DA-i exemplul nostru, al meu, al cristinei, al lui camy, al aidei. Se poate. DAr NICIODATA, nimeni, sa nu-i spuna las ca esti tanara, faci altul. Pe mine propozitia asta ma scotea din minti, imi venea sa... persoana respectiva... Scuze ca am scris atat dar am vrut asa pe scurt sa te fac sa intelegi ce simte ea ca sa o poti ajuta... sper ca am reusit

selen, suna tentant rau omleta ta. Nu esti tu fata draguta sa ne mai dai asa din cand in cand retete d'ale voastre?

luci, da, si al meu suge colturile la paturica si isi baga nasul in ea sau in orice apuca, si se taraste ca o rama spre tablia patului sa bage nasul acolo. Mie mi-a fost teama sa-i dau jucarica sa se culce cu ea de teama s anu se sufoce. Am vazut azi in Ikea o broscuta asa cum zici tu, chiar am vrut sa iau d anu m-a lasat injineru ca ce sa fac cu ea . CE stie el??

Noi azi am fost in IKea cu zgatie cu tot. A fost super baiat de comitet. A urlat putin de foame de se tot dadea o tanti angajata pe langa mine sa-mi explice unde-i camera de alaptat . Io ii spuneam elegant ca nu-i nevoie si ea tot a insistat. Pana la urma m-am dus acolo sa-i dau bibe si am iesit amandoi leoarca de transpirati, era o caldura de mureai. Apoi sa papam si noi si a inceput sa urle. Moment in care s-a oferit o tanti de la o masa alaturata sa il tina in brate ca ea e lesinata dupa copii. Sa nu dati cu rosii dar i l-am dat (era si ea cu un baietel de 7 ani). Apoi sa vedeti ce a facut zgatia mea LA MASA. NU va mai spun ce sunete putea sa scoata. Am ras de numa de el.

Mai recitesc putin ca mai vroiam sa spun... cred

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ralucapaun

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Chiar Ralu tu mult te-ai chinuit cu unguroaica ca sa vina ?

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mihai e super amuzant cand povesteste de toate spermogramele..chiar radeam de el ca atunci cand vede o clinica/spital are erectie

Si-am incalecat pe-o sa.....

de Natalia (03.09.09)

...poveste trista cu final fericit - o superbitate de copil. stiu prin ce ai trecut, am simtit-o pe pielea mea mult prea multi ani. prea dureros.

in fine, am ras cu lacrimi de "fericitul" tau sot caruia sa i se intampla niste lucururi...

h.

minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

monica_dicut - multumesc. cred ca da, am scris 1 mesaj la gravidute. probabil de atunci ma stiti. mai, dar ce memorie aveti...

ce baietandru mare si dragutel ai tu acolo.sa-ti traiasca!

h.

minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Citat:

Ce tort de la Ikea?Am mancat toate prostiile posibile si tortul minune nu? Cu ce e?

de Natalia (03.09.09)

..sunt vreo 3 tipuri. unul este cu o crema buna de ciocolata si glazura pe deasupra si alune... nu prea stiu sa iti spun.., dar nu rata cand mergi la ikea. au si la restaurantul lor, feliat, dar si la autoservirea de la iesirea din magazin...(la cutie)- nu e ieftin, dar e buuuunn.

h.

minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Monica, good point! Asta cu lasa ca esti tanara..ma scotea si pe mine din minti..De parca mi se regenerau in timp trompele precum cozile la soparle...

Hepilica, super ca doarme asa bine in leagan! Si ea dormea bine si afara, asa-i?

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

MAi fetelor, am tras o sperietura... acu 5 minute s-a trezit Atomix al meu brusc si in niste urlaturi din filmele de groaza. A mai patit cineva asa ceva? Efectiv parca il taia cineva, tipete si urlete si nimic nu-l calma. O fi avut vreun cosmar ceva? L-am plimbat putin si si-a revenit apoi a pus capul pe "perna" si a adormit la loc instant...

Da da da, tortul de la Ikea. AM unu prin frigider si am papat o portie si azi la ei . EU papa din acela cu migdale. Se numeste ceva gen MandelTarta parca. Mi-e lene sa merg pana la frigider... este genul care mananci si gemi de placere. Oare chiar eu am scris ieri despre el ?? Ca ieri sau alaltaieri l-am desfacut... pe cuvant daca mai tin minte...

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Citat:

Monica, good point! Asta cu lasa ca esti tanara..ma scotea si pe mine din minti..De parca mi se regenerau in timp trompele precum cozile la soparle...

Hepilica, super ca doarme asa bine in leagan! Si ea dormea bine si afara, asa-i?

de Natalia (03.09.09)

afara nu mai doarme ca atunci cand era bebe mic 2-3 ore. mai adoarme si acum dar cate-o jumatate de ora...
deci voi incepeti la 6 luni diversificarea. ce bine. abia astept sa merg si eu pe 22 la doc sa vedem ce spune. esti multumita de doc de la medlife?
eu din aprilie vreau sa merg cu maia la bazin la medlife. tb mai intai sa vad conditiile. am vazut si alte oferte (baby spa...etc), dar sunt tare scumpe si foarte departe de noi. o sa ma interesez la medlife.

h.

minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput