Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *43*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Moni dar nu ti-a mai trecut piciorul?? care e in continuare baiul?
eu zic ca gasesti costume elegante si frumoase cu pantaloni...mult succes!

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

papadii n-am, dar am facut azi ceva cam asa: ardei taiat bucatele mici si calit, apoi 2 rosii decojite si taiate mici mici si adaugate si ele peste ardei, si la sfarsit 2-3 oua batute + condimente dupa preferinta (eu pun sare, piper, boia dulce si cimbru)...este un fel care se gaseste in bucataria turceasca sub denumirea de menemen sau la machidoni ca piperki (ei mai pun si branza..)...e delicioasa, eu mor dupa ea, si daca nu pui ulei e chiar dietetica....servesti?? iti fac si o limonada cu miere in loc de zahar

ooo ce papa bun faci tu acolo .....yamiii...
E voie oua si la noul meu stil de viata dar niciodata nu prea m-au cucerit...asa...2-3 la 10 zile mananac si atunci ceva gen omleta cum zici.

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Dana am vazut intr-o poza de-a ta ca avea Ana pe cap sau pe umar un ursulet dinacela care se continua cu o "batistuta" dintr-un materialmoale si pufos.
Ma gandesc ca doarme Ana cu el, asa-i ? Sau macar asta urmaresti, nu ?
Te intreb pentru ca de cateva zile bune, Davidelu cand se culca face ca girofarul cu capul, asta stiti ca banuiesc ca toti fac asa cand sunt obositi si am observat ca tot cauta ceva in care sa-si bage fata.
Daca-i pun palma se cuibareste in ea. Acum ii pun cate o perna sau perna de gravida si adoarme NUMAI cu fata catre
acel ceva.
Bineinteles ca nu se sufoca dar cred ca vrea sa respire aerul acela cald care vine cand stai cu o paturica la gura ....
Sper ca intelegeti ce vreau sa exprim aici.....
Toate astea se intampla ziua cand doarme numai pe spate si pe unde apuca....noaptea nu baga capul nicaieri...doarme pe burtica bine merci.
As vrea sa-i cumpar si eu o smecherie dinaceea ca am vazut ca sunt si pe aici dar ma intreb ca daca i-o dau si o suge si o baleste...dupa aceea doarme asa cu ea uda la botic ?
Eu pe unde il culc ziua trebuie sa-i trag si ceva la nasuc, o paturica, un colt de ceva....si adoarme instantaneu.

Vi se intampla asa ceva ?

Mai tot timpul de vreo 2-3 sapt incoace
Si noi cautam de mult paturica la fel ca a Danei dar dupa o raita prin 2-3 magazine realizez ca suntem in Alba Iulia si caut in zadar

Inca sunt la recuperari...si flacaul asta mare nu ma lasa la laptop,ca vrea si el "Thomas"

Mely , implinita de Alexandru si Razvan

_

"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:
Hapilica nu te fa ca ploua ca si mie imi e cunoscut nick-ul tau.....Esti binevenita la noi si sa stii ca daca Ralu te-a recomandat inseamna ca esti fata faina....ca si ea e o figura de mama mama.
Sa-ti traiasca Maia atat de mult asteptata.

...mai, multumesc de primire si urare. si voua sa va traiasca puiutii dragi si sa va bucurati de ei.

so, pe cuvant de onoare daca imi dau seama de unde imi stiti nick-ul. doar de pe dc...ca am tot scris prin diverse locuri...
nu am scris pana acum nici aici si nici la "gravidute". ba, imi amintesc ca parca la gravidute am scirs o data la debutul sarcinii..., cred. dar chiar asa sa fie, nu-mi spuneti ca de acolo ma stiti..ca nu cred ca am scris mai mult de 1 mesaj in urma cu 1 an cred...

h.

minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Mai fetelor, eu am vazut ca Hepilica era pe lista gravidutelor de anul trecut, si era trecuta si Maia.
Deci Hepilico sigur ai mai scris la noi, dar nu-ti mai amintesti!
Si am vazut ca am dat-o in bara cu cura de slabire la tine. Auzi la ea, 45 kg!
Selenico, maine dimineata fac si eu omleta aia faina. Checulet in cana tocmai am prestat si eu, dar dupa reteta Monti, cu tarate.
Claucia, m-am gandit mult la tine, nu stiam de ce nu ai mai aparut sa scrii cate ceva despre voi. Poze nu ne pui? Sa va fie de bine schimbarile prin casa! Unde vreti sa mergeti la vara? Cumva in Antalya la Royal Wings? Ca noi acolo vrem in mai-iunie, daca o sa avem bani.

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucapaun

E ok acum, nu se mai aude niciun harait cand respira. Am sunat la Medlife insa doc nu e in we, luni il gasesc. A luat aer rece destul si eu am fost finutza cand am zis ca plangea..de fapt urla cu gura maaaare.

Are momente cand e atat de nervoasa de ar musca orice..sper sa fie de la gingiute.

Ce bine ca Maia doarme bine noaptea. Stii ca eu incepusem sa dorm cu ea in pat pt ca sugea atat de des noaptea incat eram mai mult pe drum intre patul ei si al nostru. Inca se trezeste des, la 2-3 ore. Ba chiar de cateva zile, adoarme bine si la vreo ora se trezeste in niste urlete de musai tre sa-i dau un pic sa suga.
Se trezeste de tot pe la 11-12 si restul zilei e fresh. Mai prinde cam 2-3 reprize de cate 10-15 minute. Si afara doarme un pic mai mult, ca, 30 mins.
In rest stau toata ziua cu ea, nu neaparat in brate dar si cand o pun in leganus sau in centrul de activitati tot pe langa ea stau.
Noroc ca-i place zgomotul de la aspirator si mai pot face si un pic de curat

Ziua mananca rarutz, cam la 3-4 ore si suge putin, max 10 mins si asta atunci cand se mai alinta.

Ne mai pui ceva poze cu Maia? Sa-i mai vad perisorul ala fain.

de Natalia (03.09.09)

ralu, o sa mai "prepar' niste poze si le pun zilele astea. n-o sa crezi, dar maiei i-am si tuns din par ca ii intra in ochi . acum a inceput sa ii mai cada...cred ca e normal. la botez cand a trebuit sa ii taie popa din par a zis :"hai ca avem de unde". nu mai spun ca de cate ori ii scot caciulita si suntem pe undeva, toata lumea incepe sa rada cand vede cat par are. acum a inceput sa i se rareasca si sa mai cada.
Maia nu prea sta in centrul de activitate singurica...De fapt sta si se uita tintit la una din jucarele minute in sir. Daca stam noi cu ea si le miscam sau facem maimuta sa cante sau pestisorul sa vibreze.. atunci se distreaza si ea, in rest...nu o pasioneaza. In leagan insa ii place mult. O pun numai seara dupa masa de la 5-6 cand nu mai vrea sub nicio forma sa stea in patut...si uite asa sta in leagan pana pe la 8-9-10 cand ii facem baita. De cele mai multe ori adoarme in el vreo 2 ore. Ba s-a intamplat de vreo 2-3 ori sa adoarma si sa nu se mai trezeasca pt baita. Daca ea nu se trezeste, o lasam sa doarma. O luam usor si o punem in patut si sarim baia..., dar si masa... asta e! daca ea asa simte ca tb sa doarma, am zis sa nu o perturb eu. cd ii e foame se trezeste ea.

natalia apuca jucarelele si le duce la gura? ziceai ca o dor gingiutele...poate ii dau dintisorii? hai ca maia colici nu a avut, deci nici dureri, urlete, suferinte..., dar cred ca de durerile de gingiute nu vom scapa.

h.

minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

vad ca n-aveti chef de party, asa ca o tai sa culc pitica..

Cristina nu stiu daca papi cu paine, dar eu o las mai zemoasa asa (cu zeama de la rosii) si-mi place sa inmoi painea pofta buna sa ai maine dim

v-am pupat, noapte linistita sa aveti

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Citat:

Iulika,ce salata e aia mami ca arata tare bine!

Mey, azi iar mi-am testat limitele rabdarii..nu ma mai plang ca mi-e si rusine dupa ce am citit de prietena Danei.

Am iesit si afara,am zis ca poate se linisteste, dar nimic, a plans cred 40 min in timp ce eu o tineam in brate, se zbatea, in fine, era f intoarsa. In cele din urma a adormit, a picat din urlete direct in somn. Ii tineam mana pe spate si simteam un fel de harait in timp ce respira mda, nu prea stiu cum sa explic mai bine, sper ca intelegeti;
Oare poate fi de la plamani? A luat ceva aer rece azi cat a tipat, incercam s-o protejez dar se agita rau de tot.

de Natalia (03.09.09)

Si al meu a fost tare marait(s-or fi aliniat planetele cumva) dar, dupa pranz mi-a "spus" toate povestile pe care le stia.
De scos afara nu l-am scos din cauza cetii.Voi iesiti si pe ceata?

Iulia iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)
Romania- The land of choice
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:

Chiar Ralu tu mult te-ai chinuit cu unguroaica ca sa vina ?

Pai m-am cam chinuit ceva...pe scurt, in ian 2005 m-am indragostit de co-autor, dupa vreo cateva zile el a zis ca vrea sa ne casatorim si sa facem copii si ne-am mutat impreuna. In dec, dupa negocieri intense am renuntat la anticonceptionale ironic,nu.
Vai, imi vine sa mor de ras cand imi amintesc de prima data la liber. Presupuneam eu ca va fi un pic mai greu ca infrastructura era cam subreda, dar totusi..In fine, am fost convinsa ca s-a lipit imediat. Calculam zodia, imi faceam griji ca voi fi gravida la nunta, d-astea de filme...Si uite asa am trecut de vreo 3 ori prin toate zodiile.
Au fost cam 2 ani de tentative naturale asezonate cu muuuulte controale si investigatii pana in aprilie 2008 cand mi s-a zis ca numai prin fiv de poate. In iunie-iulie a fost prima incercare, nereusita si in dec, la fix 3 ani dupa ce am decis sa avem bebe a fost al doile fiv de unde a rezultat Natalia lu' mama.

Am trecut si noi prin momente f grele, infertilitatea din pacate e foarte mutilanta, dar le-am facut fatza cu mult umor si haz de necaz.
Mihai e super amuzant cand povesteste de toate spermogramele..chiar radeam de el ca atunci cand vede o clinica/spital are erectie

Si-am incalecat pe-o sa.....

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui moni_iulia

Citat:

Iulika,ce salata e aia mami ca arata tare bine!

Mey, azi iar mi-am testat limitele rabdarii..nu ma mai plang ca mi-e si rusine dupa ce am citit de prietena Danei.

Am iesit si afara,am zis ca poate se linisteste, dar nimic, a plans cred 40 min in timp ce eu o tineam in brate, se zbatea, in fine, era f intoarsa. In cele din urma a adormit, a picat din urlete direct in somn. Ii tineam mana pe spate si simteam un fel de harait in timp ce respira mda, nu prea stiu cum sa explic mai bine, sper ca intelegeti;
Oare poate fi de la plamani? A luat ceva aer rece azi cat a tipat, incercam s-o protejez dar se agita rau de tot.

de Natalia (03.09.09)

Si al meu a fost tare marait(s-or fi aliniat planetele cumva) dar, dupa pranz mi-a "spus" toate povestile pe care le stia.
De scos afara nu l-am scos din cauza cetii.Voi iesiti si pe ceata?

Iulia iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)
Romania- The land of choice
Poze

Moni, nu era ceata! Sau o fi fost dar cum eram cu creierii praf nu mi-am dat seama.
Mai, nu stiu ce a provocat-o asa, dar f suparata a fost azi.

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput