Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *43*
Raspunsuri - Pagina 10
diamar78 spune:
Salutare!
Da, si eu m=am gandit la happy uka ca era cam necajita din cauza Carinei.
Iulika, si eu ti-am admirat salata cea frumos ornata si mi-ai facut pofta si cu curcanul ala cu prune.
Ralucapaun, si eu am auzit un hatait si am fost cu el la dr dar nu avea nimic desi eu il tot aud tusind.
Iulia0807,nu poti sa te iei dupa cat sta copilul la san. Unii stau cate jumate de ora si altii cate 5 minute si sug poate la fel de mult ca si cei care stau mai mult. Si eu mi-am facut griji in ultimele zica ca mi se parea ca nu prea mai am lapte dar azi cat am fost plecata pe la magazine mi s-au umplut sanii cu lapte.
Lutoniana, eu am cunoscut o fetita de 6 luni care dormea cu patura trasa pe cap. Al meu nu doarme asa si nici nu
Lauranico, dar crezi ca Ramona a vomitat de la branza? Ai fortat-o sa manance?
I-am facut un ex. de urina la pitic si i-a iesit bine. Cred ca totusi il supara gingiile si din cauza asta se trezeste noaptea. Cred ca o sa faca urat la canini si masele daca la incizivi face asa.
Bun venit hepilica, deci si tu esti un exemplu ca Dumnezeu face minuni si in zilele noastre.
Elenutta cum de nu ai blog daca esti asa o buna bucatareasa?
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Fragutza spune:
Diamar, ti-a dat vreo explicatie? Ce-ar putea fi? Sunt tare ingrijorata..
de Natalia (03.09.09)
cristina_ana spune:
Mada, maine incep sa-mi fac masti naturiste cu o multitudine de plante si uleiuri si daca dau rezultate iti vand si tie pontul!![]()
Azi mi-a spus ginecoloaga ca e normal sa cada parul o perioada, dar sa stau linistita ca sigur se opreste din cazut. (da, normal ca se opreste cand nu mai are ce sa cada
)
Fug sa framant coca de paine!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
monica_dicut spune:
cris, eu n-am folosit niciodata hulala. DIn simplul motiv ca urasc lactatele "vegetale" care nu au cum sa fie ceva bun. Eu am folosit oriMili iar acum Dorna smantana dulce. Este doar lapte UHT-izat. LA fel eu nu folosesc intaritori, gelatine etc. V-am mai spus, mama a lucrat in cofetarii si daca vreau sa "leg" ceva, o intreb pe ea. Nu mai spun ca eu in general foloseam frisca 100% naturala d ela o prietena a mamei care inca mai este contabila la o cofetarie (si da, mai sunt cofetarii care inca folosesc ingrediente naturale
) NU va mai spun ca eu nu mananc NICIODATA de la Tip TOp si altele asemenea caci totul e facut din prafuri.
In schimb la dulciurile de la KInder pur si simplu nu pot sa rezist. DElice e de departe preferatul meu 

Vroiam sa mai spun ca eu sunt exact opusul tau, adica totala lipsa de ambitie, orice imi propun abandonez pe la jumate, asta in cazul in care ajung pana acolo. Sunt o lenesa de mare clasa si o delasatoare de numa. Sunt zile cand nici nu m-as da jos din pat
sau nici n-as manca de lene... asta sunt eu, n-am ce face.
Vroiam sa-i mai spun lui ELle ca mi-a placut mult rochia ei de mireasa. Am probat si eu ceva in genul si pana la urma am luat proasta decizie de a o face pe comanda. Bad decision... rochia de mireasa a ramas unul din marile regrete ale vietii mele...
Iar la restaurantul la care ati facut nunta am fost si noi la botezul nasicului mic
Tare faina locatia. IAr tu esti o frumoasa. Subscriu la ce a zis cris, si mie tot poza aceea de la Strasbourg imi place mult.
Monica
de Minune
Dragos Alexandru
(26.08.2009) 
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
cristina_ana spune:
Gata, am pregatit coca de paine. De fapt am amestecat faina speciala cu apa si gata!
Monica, referitor la chiftelute, vroiam sa iti zic ca daca pui ou in compozitie ies mai pufoase, fara ou ies mai blegi, asa, si mai tari! Vezi si tu cum e consistenta compozitiei si daca crezi ca merge si un ou, pune-l!
MoniIulia, ai un baietel tare dragut! Ce mi-a placut catelul ala mare!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
carinablanca spune:
.Seara buna fetele mele dragi,
Va rog sa nu ne dati pierdute in ceata dar pur si simplu nu reusesc sa va ajung din urma si sunt abia la capitolul 39. Scriti ca la curse
.
Noi suntem ok. AM inceput diversificarea de vreo 2 saptamani. Prima data cu suculet de mar si dupa vreao doua zile i-am dat deja marul ras. Are zile cand mi-a mancat si 3 sferturi de mar, dar si cu un sfert. De 3 zile am inceput si cu suculet de morcov, care nu-i pra place, dar amestecat cu marul ii convine. I-am mai dat si cereale de orez. Pentru inceput, ca sa ii testez toleranta i-am introdus cate o cupa in biberonul de lapte praf si a fost ok, si am incepu sa ii fac de consistenta mai grosa si a mancat cca 60 ml si bineinteles apoi laptic. La fel e si la mar. Nu mananca inca o masa doar de fruct.
Din pacate a trebuit sa opresc cerealele ca e foarte constipata de cateva zile si afost atata de agitata si ziua si noaptea ca vai, vai. Ziua nu se mai juca singura ci doar in brate si plimbata ca la o luna iar noaptea am ajuns sa ne trezim si de 7-8 ori cu stat de 15 minute langa patut pentru readormire.
Referitor la ceiut eu inca nu i-am dat si ncii nu prea vreau, dar torusi o sa incerc maine cu ceai de musetel care am inteles ca e bun pentru constipatie.
Ma bag si eu la slabit, de la 74 (am dat de luni jos 1kg) trebuie sa ajung musai la 64 kg.![]()
Va pup si revin cand mai pot.
Carina
de scumpete de
Maria (31.08.2009)

moni_iulia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina_ana Gata, am pregatit coca de paine. De fapt am amestecat faina speciala cu apa si gata! Monica, referitor la chiftelute, vroiam sa iti zic ca daca pui ou in compozitie ies mai pufoase, fara ou ies mai blegi, asa, si mai tari! Vezi si tu cum e consistenta compozitiei si daca crezi ca merge si un ou, pune-l! MoniIulia, ai un baietel tare dragut! Ce mi-a placut catelul ala mare! Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )POZE |
Catelul l-a luat tati in drum spre farmacie.Il trimisesem sa ia supozitoare cu glicerina ca se chinuia da 2 zile puiutul si "ca sa-l impace" i-a luat jucarii.Daca a avut omu' card de ce sa nu-l usureze de 2mil?!
Si inca n-a inceput sa ceara Tudorita...Partea proasta e ca nu m-am putut certa cu el ca a luat jucarii copilului.
Iulia
iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)Romania
Poze
madalina84 spune:
IULIKA esti o frumoasa iar Bruce un barbatel adevarat
.Ce salata ornata ai avut
ELLENUTA sa-ti fie de bine sedinta la salon,ma bucur ca acum esti mai bine
HEPILICA esti bine venita si probabil toate iti vom raspunde la intrebari(depinde cat de bine stim
),ca doar d-aia suntem aici sa ne ajutam,sfatui si consola
.Eu am inceput cu suc de morcov,1-2 lingurite si urci,apoi supica si tot ce mai urmeaza.Sa-ti traiasca Maia!
RALUCA sper ca sa linistit Natalix si stai linistita ca plamani,nu cred sa aibe ceva,uneori e imposibil sa-i linistesti indiferent ca esti afara sau in casa.
CROCODANA sa stapanesti sanatoasa laptopul si sa te citim mai des![]()
CLAUCIA ma bucur ca am mai citit si de voi si ca sunteti bine,astept pozici cu renovarea casei si cu mandrele tale
LAURA78NICO bine ai revenit si tu
L-am mai pacalit putin dar acum musai sa ma duc sa-l trag.revin
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL
o perioada din viata mea
Rasplata a sosit 
Fragutza spune:
Hmm, iar sunt singura cuc pe aici? Dc nu e nimeni sa ma certe marturisesc ca in seara asta am incalcat regula fara mancare dupa 7...off, m-am infipt in niste chec. Sa-mi fie rusine!
de Natalia (03.09.09)
MangaGirl spune:
buna seara dragele mele,
dana imi pare nespus de rau pentru prietena ta. ca si Andrushka noastra, acum realizez mai bine ce-ar inseamna de fapt sa pierzi o sarcina. Doamne, trebuie sa fie cumplit si toate fetele care au trecut prin asa ceva...
. toata admiratia pentru ca v-ait ridicat si ati mers mai departe. mi se pare cumplit.
luci auzi la ea, papadii. 
hepilica welcome. noi ne-am intersectat pe la buburuze, la care nu am mai intrat de 3 zile din lipsa totala de timp.
luci da si Aidan cauta ceva moale in care s-ais bage nausl la culcare. uu, a sunat cam nasol asta! aseara l-am gasit cu bluza pe care i-o lasasem langa, aia fara tzatze, pe fata. se pregatea sa-i dea o limba prin somn.
si da, si al meu se trezeste urland ca disperatul de multe ori. uneori si de 3-4 ori pe seara. uneori vrea un top up si se culca. alteori vrea doar sa fiu eu acolo.
santorini
.
selen la revelion am mancat un tort super bun cu blat facut din panetone simplu. tortul era din frisca facuta in casa si cu caise din compot/conserva. si cu caise on top.
cristina draga mea esti de admirat, zau. cata pasiune pui in ceea ce faci/descoperi. cred ca esti o persoana deosebita. succes cu tincturile. by the way, a inceput sa-mi cada parul. si al meu e scurt. 
am vszut poze cu mihnea, cu elle prin peregrinari si de la nunta. wow. that's all i can say. si spune-mi totusi...gateai la fel de mult si atunci cand calatoreai?
v-am citit pe bucatele si of course ca nu mai stiu ce am vrut sa spun.
copilul meu are obrajii rosii tar.e am inceput sa-l dau cu crema aia hydromol. parca nu mai e asa aspru, dar are obrajii in flacari, pana sus pe tampla.
nu pare sa-l deranjeze, dar pe mine ma dispera.
inca mai trebuie sa vad poze de dana. abia astept.
raluca ce ma bucur ca ati perseverat si ca o aveti pe Natalia. sunteti o familie tare frumoasa. sa-ti mai urez si un fratior pentru Natalix?
mihaela multumesc pentru video. e un dragut si un dulce. se face din ce in ce mai frumos.
monica ce mi-a placut "marturisirea" ta. m-ai distrat tare.
ah, am mai observat ceva: unghiile mele sunt varza, moi ca plastilina. 

moni_iulia tudorita e un dragut. ce-mi plac ochii lui. si catelul ala e mortal.
luci ce meniu super ai. si ce ma bucur ca-ti iese dieta. eu sunt mandra ca nu am mai mancat cioco, nici alba, nici neagra si ca desert mi-am facut azi mere rase cu scortisoare.
croco felicitari pentru laptop.
carina asa deci, ati inceput diversificarea. felicitari.
iuliko ami ce frumoasa esti. iar Bruce e baiatul mamei cu siguranta. sunteti amandoi doi dragalasi. si ce par lung ai....

vreau si io.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009 
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume