Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *43*
Raspunsuri - Pagina 11
MangaGirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ralucapaun Hmm, iar sunt singura cuc pe aici? Dc nu e nimeni sa ma certe marturisesc ca in seara asta am incalcat regula fara mancare dupa 7...off, m-am infipt in niste chec. Sa-mi fie rusine! de Natalia (03.09.09) |
sunt aici. eu nu inteleg cump puteti sa va abtineti dupa 7. eu nu as putea. din cate stiu eu, trebuie mancat la 3 ore si daca eu ma culc la 12..cum sa reziste nemanacata atatea ceasuri? mai ales cand co=-autorul, vorba ta, baga popcorn langa mine. auzi, parca e insarcinat - popcorn cu alune.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
Fragutza spune:
Ma abtin cu greu, recunosc! Dar uite, a dat roade. De duminica pana joi am slabit 1kg. Si mai inca 2 si gata.
de Natalia (03.09.09)
monica_dicut spune:
DEci eu m-am uitat pe mailul trimis de Elle si Cris legat de ceea ce mancam si am hotarat: nu mai mananc nu mai beau nu mai respir 
AM zis.
M-am ingrozit sa regasesc acolo prostii pe care le-am mancat in general si in sarcina in special 
care duc la modificari genetice si alte prostii si nu sunt recomaandate gravidelor... acum las io lenea la o parte si ma apuc de Monti ca nu se mai poate. Totul gatit in casa. Mama lor cu E-urile lor 

Monica
de Minune
Dragos Alexandru
(26.08.2009) 
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
MangaGirl spune:
| citat din mesajul lui ralucapaun Ma abtin cu greu, recunosc! Dar uite, a dat roade. De duminica pana joi am slabit 1kg. Si mai inca 2 si gata. de Natalia (03.09.09) |
si in rest mananci orice? apropo de tarta aia de la ikea. e super. cu multa crema. e o minunatie, nu am cuvinte.

madalina84 spune:
HEPILICA,RALUCA,am citit despre incercarile voastre de a ramane gravide si ma bucur ca ati avut puterea sa treceti peste toate incercarile si acum va tineti mandrele in brate
MONICA si eu dat copilul la cine a dorit,binenteles daca mi s-a parut o persoana curata
si nu cred sa fie asta un motiv de dat cu rosii,ba chiar azi l-am dus si intr-un bar,am stat intr-un separeu cu el si el a dormit asa linistit cu muzica oldies,iar cand s-a trezit a ras cu prieteni mei
.Ioi ce-ar fi papat si Dragoselul putin din prajiturica aia
,sotul tau tare serios e in toate pozele
MONIULIA e un frumos Tudorita
MANGA imi pare rau ca a inceput si la tine parul dar vad ca si unghiile
.Eu sincer m-as fi bucurat sa raman fara unghii(ca oricum le tai) decat sa-mi cada parul meu drag
.Sper sa-i treaca lui Aidan roseata cu crema aceea
CRISTINA da si mie imi spune toata lumea ca e normal sa cada dupa sarcina si mie imi vine sa ma dau cu capul de pereti.Pana cand? d-zeu stie ca eu in stilul asta raman fara par
Ioi MONI si mie mi-ar placea sa am ambitia CRISTINEI dar de unde...sti cum faci tu cu monti cum faceam eu cu tigarile si inainte si in timpul sarcini si acum:ma pun seara in pat si zic gata de maine nu mai fumez,m-am hotarat si dimineata primul lucru bagam tigarea in gura(mai putin in timpul sarcini ca ma trezeam de foame)
,sper sa reusesti cu regimul
Deci,piciul meu a fost tare agitat si nu ii mai convine nimik cand il apucaaa,poti sa-l pui si in cap si el tot urla
dar are si momente cand sta tare linistit.A facut si afta in gurita si acum il sterg de 3-4 ori cu badijonaj ca sa scapam de ea,a facut si bobonele pe fata,nu stiu sigur daca e de la saliva sau pupat si nu trec cu nimic
iar eu am tras curent si ma doare urechea de mor si dantura.Ieri am fost cu piciul in real si i-am cumparat lapte,pampers,servetele acum cat aveam bani ca apoi nu se stie si azi am fost in plimbari,nu am avut treaba cu el in locatiile respective in schimb cand era vorba sa plecam ma zapacit ca nu vroia sub nici o forma in scoica
,am stat vreo 30 minute in masina cu el sa-i dau sa manance si sa-l linistesc ca sa pot pleca acasa.Am zis ca deocamdata nu mai plec nicaieri cu el daca il vad marait
.Acum i-am facut baita si doarme iar eu terminat de recuperat 

fetele
LUTO tu esti amuzanta ca intotdeauna si binedispui omu
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL
o perioada din viata mea
Rasplata a sosit 
MangaGirl spune:
mada aici sunt niste vitamine numite perfectil. din cate imi aduc aminte, mama imi spusese ca sunt mai concentrate decat multivitaminele de pe paiata romaneasca. prietenea mea si-a refacut parul (era disperta ca ramasese aproape cheala0 cu o cura de 3 luni cu perfectil. nu stiu daca le gasesti acolo, dar merita incercate. 
madalina84 spune:
MANGA,o sa-i spun sorei mele sa se uite la farmacie,poate le gaseste acolo,mersic
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL
o perioada din viata mea
Rasplata a sosit 
madalina84 spune:
Gata toate mamicutele dorm asa ca ma bag si eu la somnic.Ne vedem dimineatza la cafea
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL
o perioada din viata mea
Rasplata a sosit 
NelaM spune:
| citat din mesajul lui monica_dicut DEci eu m-am uitat pe mailul trimis de Elle si Cris legat de ceea ce mancam si am hotarat: nu mai mananc nu mai beau nu mai respir ![]() AM zis. |

Buna dimineata, dragelor!

Hai ca ma bag si eu sa vad ce minunatii mancam. Eu nu prea-s cu frica de e-uri si indulcitori, drept e. Atatea mailuri am vazut pe tema, m-am tabacit, probabil. Si imi vine acum in minte numai cola in care daca lasi un ou se dizolva parca... si eu prestez cola, dietetica, nedietetica, dar o prestez!
Ei, noi sa fim sanatosi acuma!
_
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)
NelaM spune:
Uite ce bine mi-am inceput ziua, binedispusa. 
La noi ziua incepe de regula pe la 5, asta apropo de ce zicea Raluca_u cu inceputul zilei. E drept ca dormim de pe la 9 (eu) si 7-8 (Ana). De fapt daca ma apuca 6 cu alaptat si leganat, eu nu ma mai culc inapoi. Daca e numai 5 in momentul in care o pun pe Ana la somnic dupa papa, atunci ma mai culc, cum a fost de exemplu azi, am alaptat la 4 si la 5 eram inapoi in pat.
Am citit tot, dar in reprize, ca de obicei.
Laura, am vazut pozici de la botez (eu pe cele de pe webshots le vad asa, pe parcursul unei nopti intregi, ca imi merge extraordinar de greu site-ul asta!
). A fost tare frumos, cu ursitori si toate cele, bravo. Si torturi, doua, ca nu mai stiam cum sa dau mai departe. Nu stiu ce m-a apucat cu dulcele asta, eu nu eram deloc cu dulce inainte. . Sa va traiasca micul crestin!
Iulika, ce frumos e Brucu! Mi-a placut in mode deosebit una in care el radea, cu acel calut mov, in care se intraba daca nu cumva l-ati confundat cu o fetita! Tare frumos e acolo, cu gura pana la urechi! Iar tu arati super, ca de obicei!
Cand am vazut salata, ma si gandeam, uite ce idee faina, simplu si elegant (la mine toate care-mi plac sunt simple si elegante
). Cand am vzut ca v-ati chinuit cu decoratul, mi-am zis pas...
Moniiulia, am vazut si baietelul tau, este un frumos! Eu cred ca n-am vazut poze cu tine pana acum, sau ma insel? Nu mai stiu...
Oricum tinuta pantalon este o idee buna si cred ca si eu o voi aborda pentru botezul Anei, in primavara. Sa vedem ce imi gasesc.
Raluca, ce frumos ai povestit despre incercarile voastre cu Natalix! Imi place ca, din ce povestesti, sunteti amandoi inteligenti si cu umor, ati trecut cu zambetul pe buze peste momente grele si ati stiut sa le faceti sa para usoare. Sotul tau este o figura, ca de altfel si tu cu zodiile!
.
Eu si pe tine si pe el va vad asa, fara prea multe cuvinte multe, scurt si la obiect, dar si cand dati cate una...
Cristina, esti o femeie deosebita, puternica, hos palaria! Si oricat ai zice tu, stii foarte bine ceea ce vrei si te pui intru totul in priza pentru a obtine ceea ce vrei. Si nu ma refer acum la tratamentele pentru par...
Apropo de asta, daca as putea, maine ti-as da din parul meu (care nu e des), numai sa nu te mai vad chinuindu-te atata. 
_
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)