Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *43*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Da, si dupa ce a zis Santorini de excursiile lui Elle, am tras o tura si la pozele alea, ca nu le vazusem. Faine intr-adevar si super pentru job, Elle, felicitari! Parca tu ai zis ca ai stat in India ceva vreme, daca imi aduc bine aminte, nu?
Diamar nu zice ea rau, de ce nu iti faci un blog cu din astea culinare? Desi, la cate sunt...eu ma minunez cat de multe sunt si bine puse la punct!
Sa ne zici cum a fost la petrecere, tre' sa fi fost super! Eu petreceri din astea o sa prind, daca, sau macar o bere la o terasa, ceva, cand o sa fim acasa si Ana o sa fie in grija bunicilor. Si aia pe perioada limitata. Dar lasa ca creste ea mare si o luam cu noi peste tot, inclusiv la restaurant!

Maihaela, s-a dezvoltat bine Josh. Vezi ca si el e lungan? Stiam eu, l-am ochit din poze.
Heee heee, negocierile mele cu jobul nu sunt un one time deal! Sunt asa, ca dansul paunilor, ne curtam si ne infoiem si ne mai dam o tura pana sa ajungem sa ne imperechem... Atata timp cat suntem interesati unul de celalalt e bine, suntem pe drumul cel bun... si poate iese si un ou!!

Maria, imi pare rau ca te supara roseata aceea a lui Piski, nu stiu de la ce ar putea fi, dar poate e natural, totusi, si nu ai de ce sa iti faci griji.

Bun venit si lui Hepilica. Eu te astept cu poze sa ma oftic de cele 45 de kile ale tale. Ai metabolism super daca 16 kile le-ai dat jos in 5 zile! Hai ca 4-6 erau bebelul, dar tot au ramas 10!!!
Maia e un nume foarte dragut, imi place tare mult. Stiu ca si pe fetita lui Teo Trandafir (pe care eu o admir) o cheama Maia. Abia astept sa va cunoastem mai bine. Bun venit!

Luci, faci bine cu masa de fructe, aia e cina mea de cand cu Ana. Dimineata manac prajitura (am innebunit, tot fac prijituri si tortulete, sunt intr-o continua sarbatoare de la Craciun!!!) la panz tot ce-mi pofteste inimioara, mai putin dulciuri, iar seara ma umflu cu fructe! Mananc de la struguri pana la mere, portocale si cirese, toate la aceeasi masa si Ana vad ca nu zice nimic, nimic.

Mada, ma bucur ca esti bine. Lasa ca isi revine el Iri la a fi baiat de comitet si sa vezi cum va plimbati voi pe la mall, buson la buson.

Delia, ce mai face soimita, cum mai sunteti?

Iulia, eu nu ma mai uit la ceas sa vad cat mananca Ana. Inainte vreme ma uitam si imi notam, frecventa durata suptului, alea alea, inclusiv kk. Ceea ce era inutil ca oricum ii dadeam de cate ori ii poftea inimioara si chiar daca insistam eu nu statea mai mult la san decat vroia ea. Daca nu se satura, sigur iti da de veste!

Asaaaa. Azi avem program de plimbareli prin centru, ca in fiecare weekend. E cam frigut, dar e ok.

_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

Mergi la inceput

Mi-am dat seama in timp ce o schimbam pe Ana ca am descoperit o noua lege a lui Murphy: cand schimbi un bebelus, in momentul in care apesi ultima capsa a body-ului lui, in aceeasi secunda se ude un zgomot "ud" din body!

Va las "frapucine si crapucine" si va dorim o zi frumoasa si un weekend minunat!

_

O sa ii zic Legea Anei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Ellenuta, mie imi place la nebunie cum erai tunsa si vopsita aici:
http://travel.webshots.com/photo/2573914410102349464PANEGo

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

da .. si mie. e mana getei voinea aici .. personal.

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

neata

va dati seama ca am aterizat de la party pe la 3 .. sotu' se facu praf tandari .. niciodata nu l-am vazut asa, abia am ajuns cu el acasa .. a trezit cupilu' mic .. am pus-o sa suga si a adormit .. eva a ramas la ai mei peste noapte, sper sa fi fost cumintica.

la party a fost super .. am dansat, am sporovait cu prietenele, am bagat si o .. .. of of .. nu m-am putut abtine .. am niste pozute dar le descarc maine.

iulia anna ziua sta cam 20-30 minute la san iar noapte cand o culc lancezeste si cate o ora ..

iulika vezi ca brocoli cam baloneaza .. daca vezi ca nu are nimic de la el, e ok .. eu i-am dat evei de pe la 9-10 luni.

clau multumesc .. ale tineretii valuri .. dar lasa ca ma fac eu iara .. ma bucur ca sunteti bine si surioarele se iubesc. si evuta mea o dragaleste pe anna toata ziua, cum vine de afara, ma intreaba .. ude (unde) e sora mea, ude e ana mea?

mada da da mare bucatareasa sunt, d-aia suntem o familie de .. de la al mic la al mare (adik sotu')

monica asa deci .. dragoselu' a sarit direct la prajituri .. la cum arata bunaciunea aia, te cred si eu. sa stii ca rochia mea de mireasa e facut pe comanda la adeline .. eu m-am simtit tare bine in ea si mi-a placut enorm .. mai ales ptr decolteul generos .. iar locatia .. de vis, exact cum am visat .. pe malul apei, cu gradina si multi pomi, verdeata si aer curat .. multumesc ptr aprecieri, esti o draguta, ca de obicei.

moni vai ce tare e poza aceea cu catelul si flacaul tau .. ce dulce si frumos e printisorul ..

torturi de la ikea .. cu accent pe O fetelor cu monti, da! Doamne ce feerie, ce gust .. ce minunatie .. imi ploua in gura, ca sa ma exprim plastic .. cred ca mai am 2 felii prin colgelator .. hmmm ..

andra poze poze cu sophie la plimbarica! o ador pe printesa ta .. e asa de fina si frumoasa, ca si mami a ei!

diamar am un blog insa nu e de retete .. si oricum nu am mai scrie din noiembrie acolo ..

manga sa stii ca nu .. nu reuseam sa gatesc .. mai mult in weekend (cand nu lucram) si imi aducea mama gata facut ..

nela da, 2 ani am locuit in india .. eram mai mica atunci, aveam 14 ani si stateam acolo cu parintii ..

va pupacesc!

Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Ellenuta, vezi ca inainte de montarea steriletului trebuie sa faci analizele: PAP, culturi col, secretii. Mie la astea mi-a iesit infectie cu E Coli. Ma cam durea pe mine burta, asa, vag, si nu stiam de ce.

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

ups .. nu am facut nicio analiza .. maine sun dr sa vedem ce spune.

multam de info!

Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Elle, ma bucur sa te vad la ora asta, inseamna ca a fost faina petrecerea.

Noi am plecat la plimbarica.

ce faina e asta!
V-am pupat.

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Elle, ma bucur sa te vad la ora asta, inseamna ca a fost faina petrecerea.

Noi am plecat la plimbarica.

ce faina e asta!
V-am pupat.

_

da, a fost tare fain! nici nu am stat cu grija ca o supara fetele pe socrela iar anna a fost un ingeras de cumintica, nici lapte nu a cerut .. s-a trezit un pic la 23.20 si a luat-o socrela cu ea in pat .. cand am ajuns noi la 3 dormea si daca nu facea zgomot sotu, nici nu cred ca se trezea ..

plimbarica frumoasa!

Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucapaun

Iulika,ce salata e aia mami ca arata tare bine!

Mey, azi iar mi-am testat limitele rabdarii..nu ma mai plang ca mi-e si rusine dupa ce am citit de prietena Danei.

Am iesit si afara,am zis ca poate se linisteste, dar nimic, a plans cred 40 min in timp ce eu o tineam in brate, se zbatea, in fine, era f intoarsa. In cele din urma a adormit, a picat din urlete direct in somn. Ii tineam mana pe spate si simteam un fel de harait in timp ce respira mda, nu prea stiu cum sa explic mai bine, sper ca intelegeti;
Oare poate fi de la plamani? A luat ceva aer rece azi cat a tipat, incercam s-o protejez dar se agita rau de tot.

de Natalia (03.09.09)

Neata,

Raluca si noi avem aceeasi problema,dupa ce plange mai mult sau baleste tare de exemplu incepe sa haraie.Ieri la consultul de 4 luni i-am zis pediatrulul si a zis ca e normal,dat fiind faptul ca s-a nascut prin ceza si ca asa sunt unii bebelusi,se maturizeza mai greu in zona aia,asa ca-i mai aluneca ceva saliva sau lacrimi in jos.A zis ca e rau sa haraie dupa ce a fost racit(deci s-a pus diagnostic,a primit medi etc) si oarecum i-a trecut raceala dar a ramas cu harait.Ala poate duce la astm.Urmareste-o sa vezi daca are si alte semne de raceala-tuse productiva,etc,daca nu are si e doar asta inseamna ca e ok,zic eu.Josh imi haraie de la nastere asa de m-a exasperat,deja imi faceam tot felul de ganduri negre,dar m-am mai linistit acum.

Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madalina84
KAWAICHAN am vazut pozele si joshua chiar a crescut si e un frumos,e haios tare cum trage el de sosetute.E tare joshua ca el nu are nevoie de manute sa agate jucariile,foloseste picioarele.Nu-i asa ca el iti spunea ce sa scri pe DC???

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

MAi fetelor, am tras o sperietura... acu 5 minute s-a trezit Atomix al meu brusc si in niste urlaturi din filmele de groaza. A mai patit cineva asa ceva? Efectiv parca il taia cineva, tipete si urlete si nimic nu-l calma. O fi avut vreun cosmar ceva? L-am plimbat putin si si-a revenit apoi a pus capul pe "perna" si a adormit la loc instant...

Da da da, tortul de la Ikea. AM unu prin frigider si am papat o portie si azi la ei . EU papa din acela cu migdale. Se numeste ceva gen MandelTarta parca. Mi-e lene sa merg pana la frigider... este genul care mananci si gemi de placere. Oare chiar eu am scris ieri despre el ?? Ca ieri sau alaltaieri l-am desfacut... pe cuvant daca mai tin minte...

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Monica am patit si noi o singura data recent,ca atunci cand era mic se trezea d enenumarate ori asa pt ca se speria de manute.Eu am tras concluzia ca o fi visat ceva urat.

Hepilica si eu te stiu Bine ai revenit si felicitari pt bebe Maia!

Fetele sunt in recuperari,nu stiu daca o sa ajung la zi ca vrem sa iesim la un drive spre Nagoya si sotz il pregateste acum pe Josh.
Va pup si s-aveti un weekend mumos

A,m-ati facut de-am deschis si eu pozele Ellenutei cu calatoriile Ellenuta mama beton arati ! Si bravo pt job!

Mergi la inceput