Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *43*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Hai ca mai bag unul repede repede,

moni iulia vazut poze,ce sucmpicel ai acolo! Bafta cu rochia si pupam sa-ti treaca piciorul

m-am amuzat si eu tare cu descrierea lui mami de Natalix,bine ca s-a terminat cu bine

elle hai bine te-ai intors de la petrecere,sa-ti fie de bine

nela ce m-ai distrat cu negocierile:)) la mine n-a mai fost nici un dans,dupa un schimb scurt de mailuri ne-am lamurit,am facut-o oabla,vorba lu' bunica-miu'

mai,Josh nu simte nevoia sa stea cu nasul in paturica,n-am observat pana acum.m-ati facutarati curioasa,ia sa vad si eu ce si cum.cu batista ii place sa se joace in schimb

mada imi pare rau pt afta:(

asa si salutam pe Manga si pe Aidan si lasam o cafea calda pt tura de dimi

Pup,gata

Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Aici poze noi cu noi

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

a,Iulika,tare scump Brucu aveti playmat ca al nostru,hehe
tare dulce si nepotica,spor la exersat atunci daca e la inceput

Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Buna fetelor!

Selen ma bucur ca ti-au placut torturile,au afist si foarte gustoase,pacat ca doar am gustat (.
Elle multumim!

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Botez (poze noi):
http://family.webshots.com/album/576090801denWPx

Mergi la inceput

Stai linistita ca si Mihnea suge la fel.Important e sa ia in greutate.

quote]citat din mesajul lui iulia0807

Fetelor,eu am o rugaminte la voi,cele ce alaptati,spuneti-mi si mie cam cit stau la san bebelusii vostri? Raducu sta cam putin in ultima vreme ,adica 7-8 min la un san si mai putin la cel de-al doilea.Tot aud ca cei alaptati cu formula mananca 160,180 la o masa .Pai al meu cand sa traga atat? E adevarat ca laptele dela san e mai satios si nu trebuie sa traga tot atat ,insa mie tot mi se pare ca nu mananca suficient.

Raducu si mamica lui Iulia
Bebe voios de mami Iulia

[/quote]

Botez (poze noi):

Mergi la inceput

Hepilica bine ai venit!
Crocodana sa-ti fie de bine!Eu asa ma descurc,cu laptopul langa el in pat
Si eu sunt fan a torturilor de la Ikea,foarte bune.
Maria mi-a placut acel wow .
Nela multumim frumos!Apreciem efortul tau de a le vedea.Cat priveste torturile,promit sa nu mai fac .Legat de legile lui Murphy,sunt perfect de acord.
Elle ce bine ca ai ajuns la petrecere,mi-e dor si mie de o petrecere!

Botez (poze noi):

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

neata si de la noi!

mai fetelor, dar toate ma stiti? hehehe - v-am dat gata cu 45 kile ale mele... mai, dar aveam 45 pana acum vreo 2 ani, acum v-am spus ca am 52-53.. eu as mai vreo vreo 2-3 kg, dar nu se prea prind de mine. aveti vreo reteta de ingrasat? si cand ma gandesc ca am avut 45 kg de la 14 ani pana acum la batranete

kawaichan - . nici maia nu se baga cu capul in paturica sau pernuta. in schimb adora sa se joace cu o floricica brodata pe husele care invelesc aparatorile de la pat . e preferata ei, o pipaie, vorbeste cu ea, ii zambeste, adoarme cu manuta pe ea... e super simpatica.

cristina_ana - ce sa fac daca nu ma pot abtine de la dulciuri. stiu de e-rile pe care le contin..., dar pe cuvant daca pot trai fara dulciuri. sa fac in casa? vorba mamei ralucai...."nu am tavi"...

monica - nici eu nu mananc de la tip top. arata totul prea artificial. in schimb imi plac de mor prajiturile de la cofetaria maria (cea din aviatiei).

madalina84 - multumesc de rsp. micutul irinel a luat formula sau lapte de la mami? deci tu ai inceput cu suculet. maia mea nu e foarte mancacioasa...si cred ca doc imi va recomanda sa incep cu cereale. a inceput cineva cu cereale diversificarea? eu prefer topfer...pt ca si lapticul asta l-a primit foarte bine maia.

Manga - da, da...ne-am vazut si la buburuze.
uite, vroiam sa iti spun de maia. si ea a avut pielea foarte uscata pe o portiune din corp la vreo luna de la nastere. era asa de uscata ca se descuama. acum si obrajorii ii are rosii si pielea foarte uscata. doc ne-a recomandat crema MUSTELA STELATOPIA - CREMA EMOLIENTA PENTRU PIELE USCATA CU TENDINTA ATOPICA (intra pe site-ul mustela si gasesti acolo). Ii faceam masaj maiei in fiecare seara dupa baita cu crema asta si i-a trecut dupa vreo 5 zile.. In plus, acum ii dau pe obrajiori zilnic de vreo 3 zile si deja nu mai are atat de uscata pielea. Produsele MUSTELA sunt excelente pt bebei si sunt pe mai multe game. Nu sunt ieftine, dar cred ca sunt printre cele mai bune. eu ma-am convins de asta. I-am luat maiei si sapun lichid pt baita cu care o pot spala si pe cap. maia mea are o bogata podoaba capialara si pentru ca dormea numai pe spate, cand o spalam cu NIVEA (sapun lichid "din cap pana-n picioare..." asa se numeste) i se ingrasa foarte repede parul, se tocea foarte repede..., dar cel mai tare ma enerva ca parca la spate era mereu nespalata si parul fiind subtire se lipeau firele intre ele... si pe vremea aia o spalam aproape in fiecare seara pe cap. e, de cand folosim MUSTELA si o spal de 2 ori pe saptamana, parul ei arata impecabil. nu se mai ingrasa de loc, e proaspat tot timpul, miroase a curat...arata foarte bine. pe mine m-au cucerit produsele MUSTELA. am zis ca o sa incerc sa le iau diresct de la importator, poate sunt mai ieftine.

NelaM - multumesc de primire. sunteti toate foarte dragutze. da, Maia e un nume dragutel...ce sa zic si eu acum? uite, iti spun un secret: ne-am gandit noi, eu si sot, ca daca mai facem un bb - daca-i fata alegem intre 2 nume: Maria sau Ana, daca-i baiat ii punem: Petru. ma bucur ca iti place numele maia. ce noutati marca "ana nazdravana" ai?

suede - maia mea nu papa san, ci numai formula. dar si asa...uite, ia cam intre 100 -150 ml...la o masa, dar nu tot o data...nu-ti imagina... ia cam in 3 serii ceea ce insemana vreo 1/2 de ora. papa prima oara vreo 70 ml dupa care scoate bibe afara. o tin sa scoata aerul in timp ce ne plimbam prin toata casa, vorbim, poposim la oglinda pt ca-i place, poposim la ceasul de perete ca-i place, poposim la mami si tati in dormitor pt ca-i plac aplicele de pe perete, dupa care mai tragem o dusca de vreo 30-40 ml..in fctie de dispozitie...apoi iar plecam in excursie si iar revenim... . bine, de multe ori nu mai vrea si a 3-a ora sa pape..., dar eu imi fac datoria de mama si incerc copilul. sunt si perioade in care pur si simplu toate cele 5 mese din zi nu vrea mai mult de 80-90 ml...niciodata nu a fost o mancacioasa...de fapt iti dai seama daca la 3 luni jumatate are 5860 g si s-a nascut cu 3360g. dar e in grafic si asta ma linisteste. cel mai mult a luat laptic cam 700 ml pe zi. daca ma apuc si calculez ca tb sa bea 150 ml pe kg corp...o iau razna...asa ca ..las copilul sa pape cat doreste. cred ca nu va fi insa usor cu diversificarea asta...

h.

minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

neatza!

Monica ce-mi place cum ii spui tu zgatix lui Dragoselu iar cu praji e super tare, exact ca Davidosu se uita la farfuria aia
of, mai, fetelor, voua nu va e mila de noi astea de la tara care n-avem ichei prin zona?!
si retete turcesti v-am mai zis eu...majoritatea sunt cu aluaturi si nu ma prea bag..in rest celebra musaca pe care si-o disputa turcii si grecii si...nu mai stiu....daca imi vine ceva in cap va mai zice fata...

Moni tare frumusel si puiul tau (are cumva ochi albastri sau mi se pare mie?)...cew frumos doarme la catelus "in brate"

MIhaela am mai incercat si eu sa scriu cu Ebruska pusa asa pe umar, dar nu mai sta de nici o culoare! se catara pe mine, da din maini si din picioare, aluneca in jos, in baga fata la pieptul meu, imi da capete in gura, de toate, de trebuie s-o tin neaparat cu 2 maini ca altfel o scap sigur! si multumim de cafelute, si tie si Nelei (pe care o invidiez iar ca iese la plimbarici...la noi ploua marunt si urat, desi e calduta afara...)

Elle ce ma bucur ca v-ati distrat! asa a patit si Edi la Rev, s-a ametit de la 2 (sau 3, nu mai stiu..) pahare de wiskey, el care de obicei e destul de rezistent....asta e, daca si el a facut o pauza destul de mare de "chefuri"

azi tre sa mai bag niste smotru ca maine imi vin iar musafiri....sa fac si pandispanul ala pt crema de cioco...o supica am facut de dimineatza...pfiuu, ce zi plina si pe mine ma cam doare capul....

va pupizez (Lilia platesc drepturi de autor daca vrei, dar tare imi place cum suna )

PS cu Claudia ce o mai fi, fetele din uk, n-ati mai vb cu ea?? nici Aida n-am mai dat nici un semn de cand s-a intors la TM....si nici de Uka nu mai stim nimic....

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

fetele mai informate si mai destepte , ce parere aveti de dextroza ca si indulcitor?? e ok pt bebei?? m-am uitat si eu de ceaiul ala de musetel de la milupa, dar am vazut ca are si dextroza, iar pe net deocamdata n-am gasit nimic de rau...oricum mai caut, dar daca stit voi ceva, impartasiti va rog

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Buna dimineata soare,
Selenico spor la treaba pe ziua de azi si sa stii ca am vorbit eu cu Claudia dar am uitat sa va spun. Am tot vrut dar pana ajungeam la calculator....eram captivata de alte subiecte
E foarte bine, avea pe Isabela putin racita, era nervoasa pe doctorii de aici si m-am amuzat tare tare ca cica daca nu stie copilul sa deschida gura pentru a fi verificat de rosu-n gat, nu-l consulta pentru ca ei nu maltrateaza copilasii
Si inca una tare povestita de Clau....a mers sa o cantareasca pe Isabela si un health visitor i-a spus "vaiii dar ce cos mare are pe mana"....cand a realizat ca e de fapt vaccinul era sa intre in pamant de rusine.
Cu alte cuvinte Claudia e o fata minunata, abia astept sa ne intalnim si e vorbareata tare ca si mine chiar daca e de la Zalau.
Acum sunt foarte fericita ca mi-ai amintit de Claudia Selenico asa ca merg sa-mi fac o cafea.

Apropos de bautura sotilor...voi credeti ca nu e si pentru ei un stres ? credeti ca nu e greu sa fie implicati si activi in viata de familie ? Eu am continuu sentimentul ca alaptez din 10 in 10 minute....si sunt sigura ca si ei percep toate schimbarile cumva.
Eu il iubesc enorm pe Adi pt asta ca asa mult se implica cu bebelusul,,....cu atat mai mult cu cat la mine in familie barbatii nu faceau nimic, asa am vazut eu de mica. Taica miu nu face absolut nimic iar frate miu acum are aceleasi pretentii. Ei nici macar nu inteleg cum vine treaba asta cu Adi care face baita lui David, care-i mai schimba chilotii, care sta si cate o ora cu el ca sa plec eu pe undeva....
E drept ca situatiile noastre nu sunt tocmai la fel dar deja intru in prea multe amanunte

Merg sa-mi fac o cafea ca a adormit Davidelu

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Ellenutoai bagat petrecere...ce fain de tine asteptam pozicile.

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput