Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *43*
Raspunsuri - Pagina 14
4mykids spune:

Salutare fete dragi,
Revenim si noi dupa ce am avut o perioada mai agitata(vacanta scolara, Isabella bolnavioara)dar acum suntem pe drumul cel bun;
Selen,
draguta ca de obicei pup Alba ca Zapada mea draga;
Isabella dupa sarbatori mi-a facut o surpriza mai neplacuta cu o febra de 39,3 si niste mucisori, am fost cu ea la doctor unde nici macar nu au vrut sa o vada
, m-au trimis acasa sa astept telefon de la doctorul de urgenta(urasc sistemul medical englez), intre timp am tratat-o pe micuta mea Isabella cu paracetamol, si pana a sunat si doctorul am mai redus si febra care mi-a recomndat sa-i dau si Ibuprofen, dar la nici 12 ore dup[a medicamentatie, Isabella sa umplut de bubite pe spate si burtica , care pareau ca o deranjeaza foarte tare asa ca am scos medicamentele.Acum suntem pe drumul cel bun puiutul meu cel mic a redevenit vesel peste zi.
Am vorbit si cu Luci la telefon caruia i multumesc ca ma ascultat si o pup tare mult si pe ea si pe David.
Scolile sunt inchise la noi datorita ninsorii asa ca ma confrunt inca cu Iulia care imi striga sus si tare ca vrea la scoala.
Am vazut niste poze superbe cu niste puiuti deosebiti nu vreau sa nominalizez ca au fost foarte mult.Dar nu ma pot abtine sa nu spun ca am vazut o mamica manechin, Andra ,draga mea esti absolut superba.
Sper sa nu mai lipsesc asa de mult ca mi-ati lipsit tare mult.
Dana,
imi pare tare rau pentru prietena ta si pentru tine, nu stiu ce as putea spune , nu imi gasesc cuvinete cum de fapt nu mi-am gasit cuvintele nici cand am trecut prin asa ceva ininte de Craciun, doar fi acolo pentru ea are nevoie de tine
.
Isabella nu doarme deloc bine noaptea se trezeste din ora in ora, ma simt epuizata fizic si psihic
, dar o sa trecem noi peste toate.
Le urez si eu cu intarziere
sarbatoritilor de Sf Ion, si i pup cu drag pe toti;
Va doresc o zi frumoasa si linistita.
lutoniana spune:
aha...la fix Clau tocmai ce povestisem si eu de tine ca mi-a amintit Selenica 
Ma bucur ca sunteti pe drumul cel bun si fetele sunt bine.
De sarbatori si REv cum a fost ?
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
cristina_ana spune:
Neatza!
Luci, uite o
pentru Adi ca e asa baiat bun! Unde l-ai gasit, mai?
Stiu, ne-ai zis, pe net!
Pacat pe vremea cand l-am cunoscut eu pe al meu nu exista net si noi agatam numai prin dicoteci, fara sa-i citim "profilul" mai intai.![]()
Selene, tocmai am prestat mancarica aceea turceasa. A fost o nebunie, mi-am facut si chifle integrale calde si crocante, pe care le-am inmuiat in sos. Nu stiu daca am inteles eu bine, dar eu ouale le-am amestecat cu rosiile si ardeii caliti in prealabil. Adica nu a iesti cu consistenta de omleta, ci asa, bucatele de ou.
Cu dextroza nu stiu ce sa zic, dar cred ca apare Raluk si o sa ne zica ca e si aia periculoasa. Eu inca mai caut un indulcitor nepericulos, trebuie sa existe si asa ceva. Chiar sa traiesti fara dulce, da-o incolo de treaba, e una din bucuriile vietii!
Eu deocamdata incerc sa termin cele 2 kile de fructoza pe care mi le-am achizitionat recent si pe urma vad eu la ce trec.
Ellenuto, ce fain ca te-ai distrat aseara! Bravo tie!
Hepilica, la greutatea fetitei tale cerealele sunt obligatorii. Adica eu cu ele as incepe. La cei mai dolofanei, asa ca Davidosul de ex, sunt excluse cerealele. Si Andrei al meu a fost un gras cand era bebe si mie mi-a interzis doctorita sa-i dau cereale.
Dar acuma cum ai vrut sa fie micuta Maia, tinanad cont ca provine dintr-o mamica cu 45 kile toata viata!
Nela, imi vine sa te pup pentru ce ai spus, ca mi-ai da din parul tau!
Hai fetele, puneti toate de o cheta, donati fiecare o suvita sa-mi fac o peruca si sa scapati de lamentarile mele cu parul!![]()
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
lutoniana spune:
Hai sa va mai spun una sa va dati si voi cu parerea.
A primit David, ca orice bebelus din UK un "cec" de 250 de lire de la guvern, cu care trebuie sa-i deschidem un cont in care se depun niste banuti si poate folosi banii doar el la 18 ani.
Acum problema e ca sunt 3 tipuri de conturi, unele care reinvestesc banii si ofera o crestere mai spectaculoasa si cu un risc pe masura si unul de economii clasic la care primeste doar dobanda.
Acum nu stiu ce sa facem, fetele din UK voi cum procedati ?
Fetele din RO stiu ca parca era si in tara o initiativa legislativa de acest gen, a prins viata sau a murit ?
4mykids spune:
Buna Luci,
Am vazut
draguta ca de obicei ;
Craciunul l-am petrecut acasa, pe la 12 noapte James a strigat la fete ca Rudolph a mancat tot morcovul si a lasat mizerie pe masa
iar Iulia in doua secunde a fost , langa brad sa vada daca a venit mosul, de Revelion am iesit un pic toti intr-un pub cu niste prieteni , a fost frumos iar Isabella a dormit non stop sa trezit pe la 23,55 sa ciocanesca si ea un pahar de sampanie de Noul An;
Voi cum sunteti, cu e David cu petele de pe barbita?Noi am scapat de ele(sigur a fost o reactie alergica!! ca doar sunt doctor aici in Uk nu?)am dat-o in schimb cu pudra pe ele , sa-i mai atenuez manacarimea ca se vedea clar ca o deranjeaza.
Spune-i lui David ca mi-e drag tare mai ales ca a povestit un pic cu noi la telefon
.
lutoniana spune:
neata Cristinuto si sa-ti fie de bine papica 
Si mie mi se pare cam mult sa-i dau cereale lu' Davidosu....dar problema mea este ca sunt stransa cu usa de maica mea cu apa si ceaiul si de Adi cu sucurile....ca sa incepem...sa incepem...zici ca e o competitie si davidelu a ramas pe ultimul loc.
Imi place totusi ca oricat se dau ei cu fundul de pamant nu trece niciunul peste vorba/cuvantul/dorinta mea.....ceea ce ma face sa-i apreciez si sa-i iubesc mai mult DAR pe de alta parte ma streseaza groaznic psihic cu insistentele lor.
Adi ii da sa linga tot felul de chestii si cand il vad pe David cum face imi vine sa-l plesnesc
ca in loc sa tina cu mami ...el linge fericit tot ce primeste 
dandu-i astfel apa la moara lu' Adi care vine cu cate o replica din preputul gandirii: "uite, vezi, ti-am zis ca e pregatit copilul " ![]()
cristina_ana spune:
Claudia, bine ai revenit! Imi pare rau ca Isabela a fost bolnavioara! SI eu am patit cu Emma asa, a avut febra mare de tot si apoi s-a umplut de bubite. Eu atunci am banuit ca are roseola. Bine ca a trecut!
Luci, eu am aversiune fata de risc, ca sa zic asa!
Eu personal as merge pe varianta cu dobanda. La noi inca nu a intrat in vigoare legea cu banii aceia pentru bebei.
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
dobreclaudia spune:
buna
am cateva lucruri f. utile de vanzare de la fetita mea, unele sunt noi, la preturi f. mici:
- premergator chicco
- casca protectie cap bebe
- portbebe-paturica gros
- ham jane nou
- perna alaptat Quelle
- lucruri 3-9 luni
http://www.flickr.com/photos/38104510@N05/sets/72157622967366434/
hepilica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana Apropos de bautura sotilor...voi credeti ca nu e si pentru ei un stres ? credeti ca nu e greu sa fie implicati si activi in viata de familie ? Eu am continuu sentimentul ca alaptez din 10 in 10 minute....si sunt sigura ca si ei percep toate schimbarile cumva. Eu il iubesc enorm pe Adi pt asta ca asa mult se implica cu bebelusul,,....cu atat mai mult cu cat la mine in familie barbatii nu faceau nimic, asa am vazut eu de mica. Taica miu nu face absolut nimic iar frate miu acum are aceleasi pretentii. Ei nici macar nu inteleg cum vine treaba asta cu Adi care face baita lui David, care-i mai schimba chilotii, care sta si cate o ora cu el ca sa plec eu pe undeva.... E drept ca situatiile noastre nu sunt tocmai la fel dar deja intru in prea multe amanunte Merg sa-mi fac o cafea ca a adormit Davidelu Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
lutoniana - copiii astia nu i-am facut singure si e normal ca si taticii lor sa se implice. cred ca trecut vremea cand femeia crestea plozi, spala, calca, facea mancare, dadea cu aspiratorul...etc, iar barbatul venea acasa, i se punea masa, i se lua masa...si statea apoi cu berea in mana la tv in timp ce femeia ii spala vasele apoi picioarele ca de, e munca de femeie - nu de barbat. si barbatii din ziua de azi sunt altfel decat tatii nostri..
si taica-miu la fel facea. adica nimic. iar maica-mea...femeia eroina.
ori acum stau altfel lucrurile. sotz al meu nu face pt ca ii spun eu ci pt ca asa simte el. dar zau daca imi vine sa ii dau vreo medalie pentru asta. pur il iubesc pana la cer si inapoi si ma bucur ca este asa...,ca ne ajutam reciproc, dar asta sta in firea lucrurilor. probabil nu m-as fi maritat cu unul care astepta ca eu sa fac totul, iar el nimic. mi se pare firesc sa faca. asa cum si eu fac. de ce sa spun "vai saracutul...e si el stresat de noua situatie"?
bai, in situatia in care suntem noi acum: dupa 9 luni de dus copilul in pantec, dupa o nastere usoara/grea cum a fost, dupa alaptare sau nu, dupa cum vibram noi pt puiutii nostri, dupa ce ca tinem si o casa, dupa ce acum ne uitam in oglinda si constatam ca nu mai aratm ca inainte - fie nu ne tundem/coafam la fel de des, fie nu mai ajungem la manichiura, fie nu mai reusim sa ne vopsim parul, in unele csazuri nu mai ajungem pana la dus, fie nu ne mai incap hainele, fie nu mai iesim cu pretenele la un suc, fie nu ne mai facem micile placeri, fie stam numai in casa si nu mai relationam, fie am trecut prin depresii post-partum, acum......mie mi se pare ca noi trebuie sa fim alea rasfatate si intelese...acum mai mult ca oricand. in primul rand pt ca tb sa fim fresh 24/24 pt bebeii nostri, nu?
desigur, trebuie sa fie armonie si echilibru in familie. ok, dar macar mai mult rasfat in perioada asta vreau si eu ca sa nu cad in depresie...ca dulciuri mananc cu tona. cred ca in curand caut si importatorul de KINDER....
norocul meu este ca am un sotz care intelege lucurrile astea si fara sa i le spun, le simte, le vede... ma ajuta enorm, ma sustine, ma incurajeaza, vorbim mult si despre orice.... nu sunt lucruri pe care tb sa le fac numai eu.... si el o schimba pe maia, si el ii da bibe, si el o scoate afara...nu stiu ce m-as face daca ar trebui sa il tratez si pe el depresii, stres...etc. imi place sa cred ca intre noi nimic nu s-a schimbat...si asta pt ca e baiat destept
cred ca ADAPTAREA este cheia.

h.
minunata (22.09.2009).Multumesc lui DD.
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui 4mykids .... pe la 12 noapte James a strigat la fete ca Rudolph a mancat tot morcovul si a lasat mizerie pe masa |
ioiii ce faina a fost asta ...m-am indragostit de imagine

Si zici ca ati iesit in noaptea de REv,pai sunteti avansati mai mami....va felicit.
Davidelu e in aceeasi situatie trista ....azi de dimineata iar sunt vizibile tare :( nu mai stiu ce sa-i fac.
I-am fiert ieri bluzitele la masina de spalat ca banuiesc ca de la ceva hainuta a facut.....nici nu stiu ce sa mai fac....Cand il dau cu diverse si nu vad niciun efect ...imi vine sa-l las fara nimic ca parca e mai bine cand nu-l dau cu nimic.
Cred totusi ca am sa-i fac o programare la dr