Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *43*
Raspunsuri - Pagina 15
cristina_ana spune:
Lucia, nu stiu ce sa zic cu sucurile de pe acum. Stii tu, fiecare isi da cu parerea si nu mai stii ce sa faci. Eu la a mea nu ii dau nimic deocamdata. Peste tot scrie ca bebeii alaptati exclusiv la san nu mai au nevoie de nimic pana la 6 luni. Eu merg pe ideea asta si nu ma mai stresez. Ceaiuri eu nu i-am dat niciodata lui Andrei, doar apa. Bine ca macar nu e vara, ca atunci poate ma mai stresa ideea cu apa.
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
4mykids spune:
Ce ma distreaza Adi, sa se ia de mana cu James, ca si el imi zice ca copilul sa plictisit de laptele meu, si mi-e frica sa-l las singur cu ea in camera cand manaca ca lui Isabella i sclipesc ochii si i-a bagat si el suzeta in curry, iar Isabella a halit-o intr-o secunda si nu mai puteai sa io tragi din gura(uite, ce-i place!!zice husbandul).
Eu nu sunt impotriva diversificarii mai ales ca am avut un exemplu pozitiv (Iulia), si am inceput ca cate ceva , dar de vreo 2 saptamani nu i-am mai dat nimic,din diverse motive.Ceai nu bea asa ca acum mai astept un pic sa vedem ce se intampla.
hepilica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana Hai sa va mai spun una sa va dati si voi cu parerea. A primit David, ca orice bebelus din UK un "cec" de 250 de lire de la guvern, cu care trebuie sa-i deschidem un cont in care se depun niste banuti si poate folosi banii doar el la 18 ani. Acum problema e ca sunt 3 tipuri de conturi, unele care reinvestesc banii si ofera o crestere mai spectaculoasa si cu un risc pe masura si unul de economii clasic la care primeste doar dobanda. Acum nu stiu ce sa facem, fetele din UK voi cum procedati ? Fetele din RO stiu ca parca era si in tara o initiativa legislativa de acest gen, a prins viata sau a murit ? Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
...in RO e tot la stadiul de initiativa. ideea este grozava, dar aici toate se misca cu viteza melcului...

h.
minunata (22.09.2009).Multumesc lui DD.
4mykids spune:
Cristina Ana
, imi pare rau sa aud ca si Emma a fost bolnava, pupam micutii pitici;
Luci, numai pentru linistea ta sufleteasca merita o programare(dar numai pentru asta), ca prea multe nu o sa te invete, as fi surprinsa sa vad ca gasesc leacul.Sa stii ca si Isabella a avut printre celeleate bubite cateva pete care semanau cu eczma dar au disparut total, nu cred ca a fost de la pudra dar sigur a mai linistit-o.
Il pup pe micul cuceritor si sper sa aveti bafta la doctor.
Noi pe 11 avem vaccinul de 4 luni, in conditiile in care eu tre sa ma asigur ca copilul meu este sanatos, adica fara muci si fara rosu in gat, dar o sa o fac si pe asta.
lutoniana spune:
Hepilica e departe de mine gadul de a le plange de mila si de a spune vai saracul...DAR la faza aceea cu adaptarea intra si intelegerea partenerului ...iar eu cand am momente de luciditate incerc sa-l inteleg si pe el....nu numai elpe mine ....ca eu am facut mai multe si mai grele (cum ar fi sarcina si nasterea).
Si la mine e asa cum spui ca e si in cazul tau: in primele zile cand efectiv ma tineam de pereti ca sa merg prin casa si cand tremuram ca varga ca imi vine sa fac caca si ce ma fac eu daca merg la baie si mi se rup cusaturile (asta a fost un stres enorm pt mine)....cand plangeam cu vorbe de usturime de sfarcuri, de constipatie, de multe altele....numai il vedeam ca dispare si pe langa papica venea cu siropuri ca sa ies afara, de la farmacie, cu Lansonoh pt sani..etc, etc....
Ma simt si imi amintesc ca si atunci eram MAGULITA sa vad o reactia atat de rapida la toate suferintele mele...efectiv nu mai stia ce sa faca sa ma vada ok.....
Dar pe de alta parte STIU ca nu e asa in toate cuplurile si ca difera enorm situatiile de la familie la familie.
Ma fortezi sa intru in amanunte si o fac cu placere totusi pt a-mi argumenta opinia.
Adi statea atunci acasa, fara job s putea face toate astea in comparatie cu fratele meu care munceste de la 8 dimineata pana la 4 si apoi la firma lui pana la 10 ca sa intretina o familie cu un standard de viata foarte ridicat, si cand zic foarte ridicat stiu ce spun.
E oarecum oarecum greu ca la 11 seara sa vii sa te implici in postul de happy daddy si sa bagi si tu niste biberoane la sterilizat, e foarte greu. Oricat de mult ti-ai iubi sotia si copilul.
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
hepilica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana neata Cristinuto si sa-ti fie de bine papica ![]() Si mie mi se pare cam mult sa-i dau cereale lu' Davidosu....dar problema mea este ca sunt stransa cu usa de maica mea cu apa si ceaiul si de Adi cu sucurile....ca sa incepem...sa incepem...zici ca e o competitie si davidelu a ramas pe ultimul loc. Imi place totusi ca oricat se dau ei cu fundul de pamant nu trece niciunul peste vorba/cuvantul/dorinta mea.....ceea ce ma face sa-i apreciez si sa-i iubesc mai mult DAR pe de alta parte ma streseaza groaznic psihic cu insistentele lor. Adi ii da sa linga tot felul de chestii si cand il vad pe David cum face imi vine sa-l plesnesc ![]() dandu-i astfel apa la moara lu' Adi care vine cu cate o replica din preputul gandirii: "uite, vezi, ti-am zis ca e pregatit copilul " Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
lutoniana- tu nu i-ai dat lui david pana acum apa sau ceiut? sa stii ca si eu am un mare stres cu asta. nu i-am dat pana acum decat laptic. si ma tot gandesc ca daca i-o fi copilului sete si simte nevoia si de apa...si toti apropiatii imi spun ca ii tb copilului apa, ceai, ca nu i se intampla nimic, ca daca nu-i dau se deshidrateaza...,dar maia mea nu pare a avea vreo nevoie...
tare nu stiu ce sa fac.
h.
minunata (22.09.2009).Multumesc lui DD.
lutoniana spune:
Cristina am si eu principiile mele draga
si nu renunt la ele.
Deci am zis clar ca baiatulpapa lapte pana la 6 luni si cand va fi cazul de "bautura" va bea apa si NU ceai.
Ma plangeam/jeleam si eu la voi cum trebuie eu sa tin piept celorlalti care au alte pareri.
Nici nu ma gandesc sa-i dau lui David de-acum...ceva, parol 
lutoniana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui hepilica
lutoniana- tu nu i-ai dat lui david pana acum apa sau ceiut? sa stii ca si eu am un mare stres cu asta. nu i-am dat pana acum decat laptic. si ma tot gandesc ca daca i-o fi copilului sete si simte nevoia si de apa...si toti apropiatii imi spun ca ii tb copilului apa, ceai, ca nu i se intampla nimic, ca daca nu-i dau se deshidrateaza...,dar maia mea nu pare a avea vreo nevoie... tare nu stiu ce sa fac. h. minunata (22.09.2009).Multumesc lui DD. |
nu i-am dat NIMIC NIMICUTA....numai Infacol
mama, femeie batrana cica...ma tampeste ZILNIC la telefon ca trebuie sa-i dau si lui o gura de apica...si daca am convins-o cumva ca ceaiurile nu sunt bune ...acum insista cu apa....
Nu are niciun argument, vine la mine cu faze ca ii e bne si lui la stomacel, ca ii e sete, ca are stomacul plin de branzica

Acum e drept ca eu alaptez si stii si tu cred teorile cum ca e si apa chioara la inceputul mesei lui

Daca vrei poti sa incerci, stiu ca la bebelacii care papa lapte praf merge o gurita de apa.....
Pe mine cel mai tare ma supara ca sunt asa prostanaca incat nu am puterea sa-i spun ca i-am dat si gata....eu tot incerc sa explic situatia si sa ma explic
anamaria1979 spune:
Am admirat poze dragute de la iulika si moniiulia. Mi-a placut catelul ca era mare.![]()
Hepilica bine ai venit.
Carina felicitari pentru diversificare.
Raluca felicitari ca ati perseverat si aveti o fetita dragalasa.
Cristina-ana imi pare rau sa aud ca iti pica parul .Si eu am aceiasi problema. Doctora pediatra mi-a spus ca e de la alaptare. Este ciudat ca in sarcina nu mi-a picat deloc si era foarte stralucitor iar unghiile erau supertari. Eu iau in continuare elevit si sper sa depasim problema parului.
Ellenuta super freza. Imi place si culoarea parului din respectiva poza. Ce dragut ca mai aveti cu cine sa lasati copii sa mergeti la un party.
. Noi probabil vom mai merge cand va fii asta micu mare![]()
Suede eu am facut proba suptului (cantarit inainte si dupa supt imbracat cum era si facut diferenta). Cei alaptati la san nu mananca la fel la toate mesele.
4mykids sanatate multa isabellei.
Dana imi pare rau sa aud de prietena ta. Eu nu stiu ce faceam intr-o astfel de situatie si nici nu prea imi gasesc cuvintele
Am vazut pozici cu torturi de la monica cred in ikea. Ma bagati in boale de-a binelea