Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *43*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 4mykids spune:

Printre carusele, leagane , pe aici Luci .
Cum e vremea la voi?La noi este toutul alb si ninge ca-n povesti in reprize.
Aseara a alunecat james cu Isabella in brate pe trotuar mi-a stat inima, a protejat-o nu a lasat-o din brate dar in schim el a dat cu capul de astfal si a facut entorsa la genunchi.Iarna bat-o vina!!
Dar ma bucur ca isabella e ok,ca daddy isi revine el curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Luto nu sunt sigura daca am inteles ca bubitele respective sunt pe corp sau pe fata. Poate il deranjeaza detergentul ca am auzit de bebelusi cu pielea sensibila si atunci au folosit detergent de copilasi (dermalin in ro), iar pe fata iti recomand cu caldura o crema mustella de fapt doua (hydra bebe si stelatria for irritated skin). Eu sunt foarte multumita de produsele lor. In fine au una si pentru anotimpul rece dar imi scapa denumirea acum ca am vazut ca regatul a cam inghetat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

si eu folosesc hydra bebe de la mustela pt fata. excelenta.

h.

minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

anamaria buna dimineata. Multumesc de sfaturi cu cremutele.
Ce face piciul ?
La noi asa e, a inghetat regatul ...Clau la noi a iesit soarele vad dar eu mai devreme de 12 nu ies din casa ca sa mai creasca 1 grad doua.
Acum in timp ce scriam am indreptat privirea catre fereastra si de fapt ninge cu fulgi imensi.......
Sper ca e bine James....dupa asa cazatura....

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata gagici

ne-a lasat anna sa dormim pana la 12 fara un sfert .. eu m-am trezit, am schibat-o, i-am dat sa pape iar sotul baga somn in continuare ..

asa e, sa stiti .. nu am mai fost la un chef de nu tin minte. nu-i reprosez nimic, Doamne fereste .. e asa haios cand e cherchelit .. e si oboseala la mijloc. sincer, eu nu stiu cum rezista omu' asta .. munca de dimineata pana seara, sambata, duminica .. nu a mai avut o zi de stat de cand am fost in concediu in bulgaria ..

mihaela o corectie .. aratam .. acum am vreo 30kg in plus si sunt cu 5 ani mai batrana .. cum a fost la plimbare?

selen eu i-am dat evei ceiut din ala .. nu am cautat info despre dextroza, imi inchipui ca nu e prea ok dar ce sa facem.

luci o ptr sotul tau caci tare de treaba mai e! cat despre initiativa aceea .. a murit in fasa .. astia nu au bani nici de trusou .. daca as fi un uk, eu as opta ptr un cont de economii clasic .. cat despre diversificarea .. tine-te tare pe pozitii .. nu se mai intalneste gogo cu lapte de mami ... insa va avea timp sa pape toate mancarurile din lume ..

anamaria multumesc!

claudia sper sa fie ok sotiorul tau! sanatate multa!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Claudia bine te-am regasit imi pare rau ca a fost Isabella bolnavioara si de cazatura sotzului, dar bine ca sunteti toti ok..

Luci eu ma gandesc ca totusi daca ar fi de la detergent sau ceva de la hainutze i-ar fi aparut si altele noi si poate si in alte zone....nu stiu, imi dau si eu cu parerea....cel mai bine il duci la dr, desi parca aud: it's normal....daca nu ii trec pana atunci (eu sper ca da..), ar fi bine sa-l duci in Ro la un medic bun....

si pe mine m-au mai batut la cap binevoitorii sa ii dau ceai sau apa, dar eu nu si nu! mamei mele i-am aratat cum arata laptele meu muls la inceput, ca e mai mult apa si a inteles...soacra-mea cum e ea mai sensibila a fost de ajuns s-o contrazic de cateva ori la alte subiecte incat a zis ca ea nu se mai baga si nu ne mai spune nimic legat de cresterea copilului ()...

gata pauza, inapoi la treaba :(

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Am vazut ca un sot a cazut rau de tot asa ca multa sanatate. Bine ca a protejat bebelina dar si el saracul..
Alexandru meu e baiat de comitet doarme noaptea bine dar se trezeste de vreo 2 ori acum pe noapte cred ca foamea e mai mare. Eu dau tata ma conformez si suntem amandoi multumiti. Cu diversificarea noi mai asteptam ca abia am facut 4 lunite. Oricum el a incercat si altceva ca soata mea papa clementine intr-o seara si asta micu facu ochii mari la el, barbatul meu milos i-a dat sucul de la o feliuta dar n-a fost atent si asta micu a inhatat si feliuta pe care a molfaito. M-a strigat sa o scot din gurita lui ca el s-a speriat (soata) de reflexele lui asta micu de a apuca tot si de a baga in gura dar era prea tarziu asa a papat si feliuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

a, ca mi-am adus aminte de ce intreba Luci...noi aici i-am facut un cont de economii, e un produs la banca sotzului in care fixezi tu cati bani pui in fiecare luna si ti-i ia automat din cont...asa ca cei 200 ron alocatie noi ii punem acolo, cu 13% dobanda (sa-i fac si putin reclama , ca in codnitiile de fata e o dob mai buna decat altele pe piata)...am facut noi un calcul si daca lasam asa banutzii pan la 18 ani se aduna o suma frumusica....
mi se pare mai sigur, eu nu i-as baga in conturi cu risc mai mare...daca vreau sa castig ceva bani din investitii cu risc o fac pe banii mei nu ai fetii....

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Selen ma intereseaza si pe mine un astfel de cont de economii. Te rog da-mi un PM cu numele bancii si programul la care ati aderat. Ce e drept dobanda de 13% este buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamaria1979

Am vazut ca un sot a cazut rau de tot asa ca multa sanatate. Bine ca a protejat bebelina dar si el saracul..
Alexandru meu e baiat de comitet doarme noaptea bine dar se trezeste de vreo 2 ori acum pe noapte cred ca foamea e mai mare. Eu dau tata ma conformez si suntem amandoi multumiti. Cu diversificarea noi mai asteptam ca abia am facut 4 lunite. Oricum el a incercat si altceva ca soata mea papa clementine intr-o seara si asta micu facu ochii mari la el, barbatul meu milos i-a dat sucul de la o feliuta dar n-a fost atent si asta micu a inhatat si feliuta pe care a molfaito. M-a strigat sa o scot din gurita lui ca el s-a speriat (soata) de reflexele lui asta micu de a apuca tot si de a baga in gura dar era prea tarziu asa a papat si feliuta.

..foarte tare! mi-l si imaginez pe copil tragand felia in guritza si pe sot disperat cum te strig asa i-o scoti din gurita...
copiii astia sunt foarte destepti!

h.

minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput