Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *42*
Raspunsuri - Pagina 15
andraiulia spune:
A aparut si Mangulici!Felicitari pt bubulinul grasunel. Eu zic ca a luat destul de bine in greutate pt luna in care se afla. Pupacim puiul!!
Luto, si mie mi-ai facut pofta cu salata. Yummy!!
Gata, va pupez!! Somn usor si sa visati numai printi si printese!!
A venit Mos Craciun...
Sophie Amelie(17.09.09)
, our sweet baby, we luv' u!
Povestea gogoshicii
monica_dicut spune:
Ia uite cris ce am gasit www.culinar.ro/forum/continut/Diete-si-regimuri-alimentare/12604/Indexarea-retetelor-Montignac/" target="_blank">Aici
O tona de retete monti ![]()
Monica
de Minune
Dragos Alexandru
(26.08.2009) 
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
monica_dicut spune:
Ba eu cred ca mai exista razatori de sticla, imposibil sa nu. CHiar o sa ma uit si eu desi eu o am pe a mea de cand eram de-o seama cu fii-miu.
Monica
de Minune
Dragos Alexandru
(26.08.2009) 
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut Ia uite cris ce am gasit www.culinar.ro/forum/continut/Diete-si-regimuri-alimentare/12604/Indexarea-retetelor-Montignac/" target="_blank">Aici O tona de retete monti |
bifat, notat

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
MangaGirl spune:
| citat din mesajul lui ralucapaun Maria, hai mai stai! Ce atata graba la culcare! de Natalia (03.09.09) |
mi se tanguieste un plod downstairs.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
MangaGirl spune:
si am uitat sa o pup si pe dana, dar o fac acum. l-am lasat pe fiu-meu cu bluza mea langa el, ca tot misca din degetele sa ma simta. acu' daca deschide ochii, isi da seama ca l-am fraierit.
raluca tot cu insomnii?
MangaGirl spune:
| citat din mesajul lui monica_dicut Ia uite cris ce am gasit www.culinar.ro/forum/continut/Diete-si-regimuri-alimentare/12604/Indexarea-retetelor-Montignac/" target="_blank">Aici O tona de retete monti Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009) ![]() Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei ![]() |
vezi cine nu-i atent. era deja bifat. il aveam salvate la bookmarks.

MangaGirl spune:
| citat din mesajul lui andraiulia A aparut si Mangulici!Felicitari pt bubulinul grasunel. Eu zic ca a luat destul de bine in greutate pt luna in care se afla. Pupacim puiul!! Luto, si mie mi-ai facut pofta cu salata. Yummy!! Gata, va pupez!! Somn usor si sa visati numai printi si printese!! ![]() A venit Mos Craciun...![]() Sophie Amelie(17.09.09) , our sweet baby, we luv' u!Povestea gogoshicii |

MangaGirl spune:
ah, am uitat sa ma "plang" ca dupa ca ce s-a trezit pe la 7 si un pik, am alaptayt de 5 ori azi noapte. am avut senzatia ca tot ce am facut a fost sa scot tata si sa ma mut de pe o parte pe alta. va dati seama ce fericita am fost dimineata cand a dat scularea cu gangureli si dupa aia cu bocete ca nu-l baga nimeni in seama.