Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *42*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

si acu' vorbesc singura. ma duc. s-a prins ca e doar bluza fara tzatze. va pupez si io.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Va salut dragele mele!
Am facut si noi ochi... MARI de tot cand am vazut sexi mama Andruska!!! Super bine iti sta cu bretonel si pozele sunt foarte faine. Mi-am adus aminte de vremea cand faceam si noi chefuri de Revel sau mergeam la unele, cu copii multi, nebunii...
Si sotul tau ce prepara acolo de zor, o limonada?
Superbi! Ce frumoasa este tineretea. bat-o vina, sub toate formele ei! Va pup cu mare drag!

_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

Mergi la inceput

Maria, somic usor.
Pai se poate, sa minciunesti pe Piski?? Of course ca s-a prins, ca e baiat destept.
Te admir ca incerci sa il faci sa adoarma singur. Manechina lu' mama nu vrea decat in brate sau ametita tare, in perna, pe piciare. Imi fac deja planuri sa iau o perna mai mare, sa ne tina pana ajunge fata la gradinita!

_

Mergi la inceput

Multumim frumos de aprecierile la adresa Degeticai. I le-am transmis de dimineata si v-a zambit gales, rosie de emotie!
Si pentru urarile de onomastica, sunteti niste dragute.

Din categoria "be carefull what you wish for", m-am trezit la 4 cu pieptul gata sa imi explodeze. Asta ca imi doream sa doarma Ana iarasi toata noaptea. S-a culcat la 7 si s-a trezit la 6am! La timp, cat sa ii dau biberonul cu lapte tocmai proaspat muls... Asa ca de pe la 4 am tot sterilizat pompa manuala si biberoane, ca eu decat sa umplu tampoane de sani cu lapte, sa se piarda bunatate de productie, mai bine scoatem, nu se pierde nimic!! Ei, dar noi sa fim sanatosi!

_

Mergi la inceput

Moni Iulia, Andrushca, Ana pare un pic mai lunga, asa e, ca e manechin. S-a nascut cu 46 de cm si creste cam 4-5 cm pe luna, un pic mai mult decat media. Acum are vreo 63.
Am copilul banana, nu degeabaii zic eu Ana Banana... asta apropos de ce am citit pe net zilele trecute depre cate tipuri de copii sunt, in functie de fizicul lor: para, banana... a mea este din categoria nobila, fir de trestie!!!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

vai Nela esti mortala

mie imi place cum ati asortat-o voi pe Ana cu bouncerul si cu swingul,zici ca-i un mic cameleon

un capucino ceva nu dai,sau e pe pagina anterioara:D

Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

ah, am uitat sa ma "plang" ca dupa ca ce s-a trezit pe la 7 si un pik, am alaptayt de 5 ori azi noapte. am avut senzatia ca tot ce am facut a fost sa scot tata si sa ma mut de pe o parte pe alta. va dati seama ce fericita am fost dimineata cand a dat scularea cu gangureli si dupa aia cu bocete ca nu-l baga nimeni in seama.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

ah parca te si vad cunoastem senzatia:)

si tefalul e din plastic dar macar e mai ieftin si se gaseste de cumparat pe aici prin orezarie nu mai pun ca poate fi folosit de tot familionul la cate etaje i-au facut:D

playmat-ul e de la fisher price,laugh'n learn se cheama.am oscilat intre asta si rainforest,dar asta era la sale,la jumatate de pret fata de rainforest.costumele de craciun sunt de la mothercare,comandate online pe 12 dec,ajunse pe 3 ian aici. macar ne-au facut un refund

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kawaichan

vai Nela esti mortala

mie imi place cum ati asortat-o voi pe Ana cu bouncerul si cu swingul,zici ca-i un mic cameleon

un capucino ceva nu dai,sau e pe pagina anterioara:D

Mai, sa stii ca e the other way arround: mai intai o imbrac si dupa aia ma uit stanga, dreapta, sa vad unde o pun... body rosu? gata, in leagan cu ea... roz? sta in bouncer.. verde? pe playmat cu ea, sa nu strice paleta coloristica asa, aiurea! Si pac si-o poza!
Si caciula roz cu urechi am decretat-o ca e accesoriu universal, e in ton cu starea mamei, pinky pink...

Azi bag un ceiut de dimineata, dar pentru toi ma duc sa pun ibricul pe foc.

Liliana, sa nu uit: sa imi trimiti si mie linkul cu blogul! E valabil si pentru tanti Lucia!

_

Mergi la inceput

Fetelor, ati vazut cine e pe primul loc in billboard?
Nice, e romanaca tipa!

_

Mergi la inceput

Ce lungana e Degetica,Josh nici nu cred ca are 63,maxim poate.Mergem azi la controlul de 4 luni si-l masuram.

Andra arati DEMENTIAL.

Fetili multumim de aprecieri la adresa micului jumper:D Noi ne pregatim sa mergem la control asa ca va lasam cate o cafeluta calda si ceva biscuiti dietetici pt doritoare.

Am pus doua video-uri noi,unul cu dedicatie pt Manga si celalalt cu dedicatie pt Moni Iulia

O zi frumoasa va dorim !

Mergi la inceput