Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *42*
Raspunsuri - Pagina 17
NelaM spune:
Monique, un
mare si "gras" de la Ana! Ce mai fac fetele, si-au intrat in ritm?
Ce draguta ai fost tu, bravo ca mergi la Cristina la petrecere! Fetele, sa faceti pozici multe! Eu as veni cu siguranta daca as fi in zona. Las' ca poate ajungem si noi sa va vedem fata in fata, nu se stie niciodata. Macar cu Aida si cu Angelli sper sa ma vad in primavara, ca sunt din Timisoara.
Dana, sunt superbe pozele, le-am vazut de dimineata! Mi-a placut aceea alb negru cu tine in care ai o carte, foarte reusita. Si cea in care rade Ana la bunica, este superba! Dar cea mai tare este cea in care bunicii sunt in jurul Anei si parca cumva bunicul o incearca un pic pe Ana cu degetul... asa parca o sa ii vad si pe ai mei, cand ajungem acasa cu Ana!
Va pup cu mare drag pe toti trei! 
_
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)
kawaichan spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui NelaM
Mai, sa stii ca e the other way arround: mai intai o imbrac si dupa aia ma uit stanga, dreapta, sa vad unde o pun... body rosu? gata, in leagan cu ea... roz? sta in bouncer.. verde? pe playmat cu ea, sa nu strice paleta coloristica asa, aiurea! Si pac si-o poza! Si caciula roz cu urechi am decretat-o ca e accesoriu universal, e in ton cu starea mamei, pinky pink... Azi bag un ceiut de dimineata, dar pentru toi ma duc sa pun ibricul pe foc. Liliana, sa nu uit: sa imi trimiti si mie linkul cu blogul! E valabil si pentru tanti Lucia! ![]() _ Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09) |
multumesc multumesc:) pana am incarcat eu video-urile am pierdut firul.esti tare in forma azi vad:)
pup,ma duc sa impachetez cupilu'
Mihaela,mami de Joshua
09.09.'09
NelaM spune:
Miha, bafta la contro! Astept sa mi se incarce filmuletele cu Josh, sa ma delectez. 
O salut si pe Santorini si pe manechinul ei. Il saluta si Ana pe Andreiut, maine poimaine schimba impresii de pe podiumurile de moda! Tre sa ii dam la modelling de mici, macar stim de-o treaba! 
Uka, cum mai e Carina? Ma gandesc ca tot asa, din moment ce nu ne-ai mai incantat cu prezenta.
Mada, voi cum sunteti, all ok, ca nu te-am mai vazut seara pe la noi.
Ah, sa nu uit: Cecilia, m-ai dat gata cu doctoratul! Sa nu mai zic de carticica. Pe ce subiect este? 
Ma bag si eu la filmuletele mele de toata ziua.
Va pup si ne auzim mai incolo!
_
Nela, mamica de
NelaM spune:
Miha, ce tare e Josh cand canta el in timp ce tu scrii pe DC!!!
Si e karatist deja, tot cu picioarele pe sus e, ce scheme are! 
Da, azi sunt zen!
Am inceput tratativele cu intorsul la servici, tre' sa fiu deschisa si in mare forma!!!
_
Nela, mamica de
Raluca_u spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina_ana Mi-a mai venit o idee de cadou. O imprimanta din aia speciala de scos poze pe hartie de poze. Nu stiu daca intelegeti ce vreau sa spun! Eu mereu imi propun sa merg la studio sa scot poze pe hartie, sa ramana in album si mereu aman. Mie mi-ar place sa am asa o imprimanta acasa. Cred ca nici nu e scumpa tare.Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )POZE |
am eu o astfel de imprimanta. pozele ies f fain dar la cat costa... nu o folosesc. eu am primit-o cadou si am mai cumparat un singur cartus apoi ca am realizat ca in afara de comoditate, ca si costuri te rupe.
noi ultimul cadou care l-am luat pt nasii copiilor a fost o rama foto digitala.
eu nu am putut sa intru 2 zile, probleme cu netul. Cristina daca bb e sanatos venim si noi marti, doar sa ne spui unde. deja avem 4 zile fara antibiotic... yupiiii
Raluca mamica fericita de
Stefan Alexandru (20.08.2009) si
Adina Andreea (12.11.2006)Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
Raluca_u spune:
| citat din mesajul lui diamar78 Salutare! In primul rand un La multi ani Ioanelor si Ionilor! Sunt in urma cu un capitol dar am vazut ca a aparut 1 sweet angel care a nascut tocmai in italia. Uka, cum mai este Carina ca spuneai ca nu este in apele ei? A facut vacin acum de curand? Luto, si zici ca David sarea de la titi cand stranutai tu. Am vazut-o pe degetica, o scumpica. Imi place de Nela ca nu se streseaza ca are doar 4600 pt ca stie ca asa este felul ei, o domnisorica subtirica cu constitutie de balerina. Imi place si de Luto ca vad ca e hotarata cu cura asta de slabit. Mie asa-mi da impresia ca fata asta cand isi propune ceva, asa o sa fie. Poate mai aveam si altceva de spus dar e prea tarziu si am uitat. Acum sa va spun ce ma framanta pe mine. In primul rand l-am tot auzit pe cel mic tusind mai productiv si chiar am auzit asa un harait, ca si cum ar avea secreii multe desi nasul nu-i curge asa ca astazi dupa ce l-am dus la impartasit am tras o fuga la dr. Ea l-a consultat si a spus ca e bine, gatul nu e rosu, la plamani nu se aude nimic dar totusi vad ca si acum mi-a tusit. In fine, sper sa nu se fi inselat. Mi-a dat niste aminoacizi pt transele lui marite si am intrebat-o daca pot sa-i fac vacc pt ca luni face 4 luni si nu are decat vacc din maternitate. Ea a spus sa mai stau o luna sa-i repetam analizele dupa trat asta cu aminoacizi sa vedem cum ies si abia apoi sa facem vacc. Acum ma gandesc eu ca nu o fi prea tarziu sa-i fac vacc de la 2 luni pe la 5-6 luni. Nu stiu. Eventual sa mai cer o parere. Vad ca e carnatul mare dar va mai retin cu o problema. Eu luni ar trebui sa merg in TM la faculta si nu stiu ce sa fac cu piticul. Ori ramane acasa cu mama si-i dau lapte praf dar el nu a baut pana acum lapte praf si poate nu e prea bine sa-i dau asa din prima 3-4 mese doar lapte praf. Alta varianta ar fi sa-l duc cu mine dar acolo ce fac cu el,il tin in masina cu soferul? Chiar nu stiu cum e mai bine. mamicile si dovleceii.mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007 Doamne ajuta pe toata lumea! |
cu vaccinul stai linistita ca nu esti singurica in situatia asta. stefan are 4 luni jumate si are doar vaccinul din maternitate. poate sapt viitoare il facem si noi pe cel de 2 luni dar nu e nimic sigur. in functie de evolutia lui.
in ceea ce priveste drumul la Timisoara eu zic sa o iei si pe mami si pe bb cu tine. cat ai tu treaba sta mami cu el, dar asa poti sa il si hranesti...
pupici
Adina Andreea (12.11.2006)Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
Raluca_u spune:
| citat din mesajul lui cristina_ana Mai fetelor, face careva vaccinul acela pentru AH1N1? Au innebunit astia la televizor, o tot dau cu cate cazuri mortale sunt. Deja m-am panicat rau! Sotul zice sa il facem! Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )POZE |
noi categoric nu il facem.
Raluca_u spune:
| citat din mesajul lui MangaGirl ba nu, mai vreau sa zic ceva. sa nu-mi spuntei ca nu sunt razatori de sticla, ca io am dat comanda la mama. si pe langa asta ma mira o chestie, sorry crissbebe ca adu in discutie. aici pentru sarcinile pana la 9 saptamani, nu se mai face chiuretaj. se adminstreaza doua pastile care ajuta la eliminarea embrionului pe cale naturala. am avut o prietena, a stat acasa pana si-a facut efectul. macar nu mai umbla nimeni pe acolo cu treaba aia si nu mai riscul de rupere a uterului. oare la noi de ce nu s-o fi introducand chestia asta? ![]() ![]() MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009 ![]() www.mariaciubotaru.blogspot.com Micul nostru Foc a venit pe lume |
se face si aici. nepoata mea a avut o sarcina oprita in evolutie la 7 sapt si dr cu care am nascut eu i-a dat o pastiluta doar. daca dupa o sapt nu se elimina ii mai dadea una dar nu a fost cazul.
Raluca_u spune:
am fost miercuri la control la pediatru.
6630 g, 63 cm, perimetru cranian 42 cm.
e f vioi, reflexe ok, urechi ok - doar putina secretie pe canal dar nu puroi.
a dovedit cata energie are - intruna se misca se intoarce, se arunca, face un semi-pod. vad ca da semne ca s-ar intoarce si de pe spate pe burta. de vreo 2 ori a fost pe aproape. plecam in weekend la mama asa ca probabil ne mai auzim luni.
Adina Andreea (12.11.2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
Raluca_u spune:
si daca tot vb singurica pe aici, mai bine pun mana si va fac o cafeluta calda pt cand va treziti voi
.
norocoase mai sunteti daca dormiti la ora asta. ai mei la 7 cel tarziu dau trezirea - amandoi.
Adina Andreea (12.11.2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Eu mereu imi propun sa merg la studio sa scot poze pe hartie, sa ramana in album si mereu aman. Mie mi-ar place sa am asa o imprimanta acasa. Cred ca nici nu e scumpa tare.
)