Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *42*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna dimineata si de la noi!

Ne-am trezit la 7, am papat, ne-am jucat si acum am adormit din nou, numai bine ca sa va urez o zi minunata!

Eu astazi fac ultimele pregatiri pentru botez, deci nu cred ca mai apuc sa intru decat poate pe seara.

Am citit tot insa nu am timp sa ma exprim liber, drept pentru care ma retrag in glorie.

Va pup!!!

-------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26.09.2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Neata!
Ne-am trezit si noi ,papam.
Legat de vaccinul contra gripei porcine,tati il face sigur ca el intra in contact cu foarte multa lume.
Sunt de acord ca la noi se cam exagereaza cu discutiile pe tema asta,dar mi-e teama pentru pui.Pediatra mi-a spus ca pot sa-l fac si eu,asa ca pana luni cand mergem la control ma mai gandesc ce fac (ca imi era teama ca eu n-am voie intrucat alaptez exclusiv).

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Botez:
http://family.webshots.com/album/576090801denWPx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Buna dimineata,

Noi aseara am fost la o petrecere de sf Ion si am condus eu inapoi si Teodora a povestit azi dimineata bonei ca aseara tati a baut doua cani mari cu ceai si a condus mami masina lui tati

Nela am vazut pozele Anei cu caciulita roz, are cateva in care i se vad ochii mari albastrii, tare frumoasa este.

Dana m-am uitat si la pozele voastre, mi-au placut cele in care o schimbai pe Ana in masina.

AndraIulia inutil sa mai comentez si eu la pozele cu tine, ca o sa repet tot ce au spus fetele, vreau sa doar sa spun ca mi se pare ca Sophie seamana cu tine.

Cristina_Ana te rog nu mai lua in seama tot ce zic astia la TV ca totul e exagerat, am citit si eu de cazuri mortale dar se pare ca erau persoane care aveau oricum ate boli grave, gen ciroza, diabet etc. Daca ai un sistem imunitar OK si nu ai alte probleme de sanatate se trateaza ca orice gripa.

Manga Babycook este din plastic dar este safe pentru a face mancare la bebe, eu zic ca daca se vinde in Elvetia e OK ca ei sunt paranoici cu chestiile astea de copii.

Mergi la inceput

Alex sati linistita,o sa iasa bine botezul!

Botez:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Neata fetele,

Am promis ieri ca pun poze cu noua tunsoare. Asadar iata 4 poze.

Cristina_ana m-am tuns pt ca de trei zile cade si la mine nasol rau. Sa vedem acum.

Andraiulia am admirat si eu pozele voastre. Sunteti tare frumosi toti.

Manga, tare imi pare rau ca experimentati si voi plansete din astea de plictis. Capul sus, vor trece.

Luto, de bine ce nu i-am mai dat infacol aseara mi-a plans toata noaptea scremandu-se. Cred totusi ca voi mai merge cu el o perioada ca tare nasol a fost fara el.

Nu mai stiu cui trebuia sa-i raspund ca sunt terminata de oboseala.

Va urez o zi buna tuturor.

Monica, mami fericita de Rares Andrei (16.10.2009) ALBUM RARES ANDREI BEBE
POZE BOTEZ poze Craciun si Revelion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Monikus, Santorini, Selen, Lutoniana, Cristina_Ana, Moni Iulia, va multumesc mult la toate pt raspuns. De aceea v-am si intrebat,oricat de competenta ar fi pediatra noastra,mie mi-a sunat `a la Capraru` introducerea sucurilor de pe acum....tot in voi am mai multa incredere,practica bate teoria,nu?

Kawaichan,ti-am admirat micul ninja Chiar era si mama pe aici si a inceput si ea `vai,ce baiat frumos,uita-te la el!`
Si noi locuim in Japonia,Tokyo...deocamdata suntem in Romania,pana prin martie-aprilie.

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

neatza
Andra u sexy mamma!! si vad ca v-ati si distrat de Rev, bravo voua, de aia sunteti tineri iar Sophie, o scumpa ca de obicei

Raluk zice bine Cristina, mie supozitorul ala cu glicerina nici nu mi se pare mare branza de medicament, ca nici n-are timp sa stea prea mult acolo, imediat il elimina o data cu kk....deci nu cred ca are ce sa dauneze...oricum, nici eu nu i-am pus decat in a treia zi de constipatie, nu mai devreme...

mie mi se pare super ideea cu rama digitala drept cadou nasilor..mi-ati dat si mie o idee pt ziua nasei, ca si noi suntem ca Liliac cu niste nasi care nu au nevoie de absolut nimic si tare greu e in fiecare an de zilele lor de nastere....

vad ca si tu zici la fel de glicerina, Raluk acum am citit pe urmatoarea pagina la noi termometru n-a avut efect, supozitorul in schimb intotdeauna...a, si felicitari pt rochita, ai scapat de un stres

Liliac aparat de gatit la aburi au?? ca si ala e la moda acum

Diamar eu nu cred ca e o problema sa faci vaccinurile mai tarziu....tinem pumnii sa iasa analizele bine peste o luna...iar cu lapticul, nu te poti mulge? pana luni oi face tu de 3-4 mese...

legat de gripa porcina, eu n-as face vaccinul, toate decesele au avut loc la persoane care aveau si alte probleme destl de grave de sanatate, iar gripa a produs doar complicatii.....doar gripa in sine nu cred ca a omorat pe cineva....

Raluca tot moale e cioclata si acum nustiu cu ce am gresit,c a am pus siropul cum a zis Elle, mai rece si cate putin....cred ca nu era reteta buna, imi pare rau ca nu i-am cerut ei reteta nu stiu ce sa fac cu ea acum, cred ca o sa iau niste biscuiti simpli, si ii ung pe aia

Manga e super bine cat a luat Piski in greutate..si cu piciorusele, noi mai faceam asa dar nu stiam daca facem bine, asa ca bine ca ne-ai zis...si right back at u!
ce tare ai fost cu bluza fara tate...ar fi bine sa putem sa le lasam si pe alea, nu? am rezolva atatea probleme, putem sa si plecam de acasa fara program limitat

Nela de la 7 pm la 6 am???!! ce de gasca margelata ai!! si nu-i mai spune degetica, ca la 63 de cm e o lungana, a mea are 64 la 4 luni si ce tare ca o asortezi pe fata, si ca starea ta e pinky pink

Mihaela ce interesat e de playmat, dar adevarul e ca are si multe jucarii frumoase, la care ajunge si el....si mor dupa pantalonii aia cu fundulet

Raluca_u cat ma bucur ca Stefanutz e mai bine, s-o tina tot asa! drum bun! eu nu dormeam ca si a mea a dat terzirea la ora 8 (ce-i pasa ei, ca la 9 a adormit la loc bine merci....

Monique ce scumpa Teodora! vai, cata grija tb sa avem cu copii, ca toarna tot!

Alex tin pumnii sa iasa boetzul asa cum v-ati dorit

Monikus sa-ti fie de bine, iti sta bine tunsoarea

hai ca am scris un mesaj cat o pagina cred ca...sa aveti o zi frumoasa

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Monikus sa-ti fie de bine,te prinde
Cat priveste Infacolul,eu sunt de acord cu ce zice Luto,insa puiul ei este mai mare cu o luna,deci a cam scapat de colici,are aproape 4 luni.
Noi zic sa ne mai distram cu Infacol un pic

Botez:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

RalucaPaun am incercat Babycook-ul meu vechi si merge, singura chestie e ca iti va trebui un adaptor pt priza ca e din Elvetia si ei au 3 picioruse la priza. Acum sa vedem cum ajunge la tine, te gandesti tu la o varianta sa ne intalnim, ca as vrea sa iti arat repede si cum se foloseste ca nu mai am manualul de instructiuni de la el, dar bine ca are catea de retete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard

Monikus, Santorini, Selen, Lutoniana, Cristina_Ana, Moni Iulia, va multumesc mult la toate pt raspuns. De aceea v-am si intrebat,oricat de competenta ar fi pediatra noastra,mie mi-a sunat `a la Capraru` introducerea sucurilor de pe acum....tot in voi am mai multa incredere,practica bate teoria,nu?

Kawaichan,ti-am admirat micul ninja Chiar era si mama pe aici si a inceput si ea `vai,ce baiat frumos,uita-te la el!`
Si noi locuim in Japonia,Tokyo...deocamdata suntem in Romania,pana prin martie-aprilie.

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

vai Lumi you made my day !!!era sa lesin cand am deschis pozele tale si am vazut ca am fost amandoua la aceeasi clinica Cine te-a vazut,Iide sau Sakamoto? Doamne,nu-mi vine sa cred !! daca aveam inspiratia sa-ti deschid pozele de mai demult ma prindeam si eu ca am recunoscut peisajele din tokyo(eu am nascut la Aiiku,by the way)
de abia astept sa te intorci,poate punem de-o intalnire

Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09

Mergi la inceput