Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *42*
Raspunsuri - Pagina 19
suede spune:
Am vazut si eu pozele puse de Lumi,foarte frumoase.
Si ce draguta e papusica imbracat in rochite
...
Eu mi-am dorit baiat si multumesc lui Dumnezeu ca asta mi-a dat
,
dar uitandu-ma la pozele puse de voi cu fetite cu ,,fundite" parca as vrea si o fetita
.
Laura
fericita de puiut scump norocos
Mihnea Costin 12.10.2009
Botez:
http://family.webshots.com/album/576090801denWPx
Lumi_Richard spune:
Kawaiichan,mi s-a facut pielea ca de gaina,ce mica e lumea!!! Am fost pacienta Dr. Sakamoto,datorita lui o avem pe Annabelle astazi,era sa o pierdem la 8 saptamani....Si eu as fi nascut tot la Aiku,daca nasteam acolo. Ce mai,Joshua s-a nascut unde s-a nascut printesa Japoniei
!
Deci locuiti in Tokyo? Cand ma intorc, poate mergem cu bebeii prin parcuri impreuna! Noi stam in Hiro,si abia astept sa o duc in parcul de acolo.
Suede, si baieteii si fetitele sunt dulci,dulci,dulci! Si intotdeauna iti doresti si ce nu ai,tu vrei si o fetita,eu as vrea si un baietel!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
Lumi_Richard spune:
Suede,am tras si eu cu ochiul la pozicile tale, Mihnea iti seamana atat de bine!!! Si ce frumusel e el in blugisori!
Fetelor,eu sunt pusa pe fapte mari! Dieta nu tin,dar m-am apucat de sport...am scos de la naftalina DVD-urile cu Billy`s Booth Camp si m-am apucat de treaba! Tocmai am terminat 35 de minute,nici dus nu mi-am facut si am venit sa ma laud![]()
Nu se mai poate,vreau sa pot imbraca toate hainele de dinainte de sarcina!!!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
suede spune:
Lumi merci frumos!
Ai dreptate cu faptul ca ne dorim ce n-avem....oricum eu sunt fericita ca am un pui minunat si daca Dumnezeu o sa vrea o sa mai fac altul.Momentan sunt in stand-by dupa cezariana.
Bravo cu miscarea!
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lumi_Richard Suede,am tras si eu cu ochiul la pozicile tale, Mihnea iti seamana atat de bine!!! Si ce frumusel e el in blugisori! ![]() Fetelor,eu sunt pusa pe fapte mari! Dieta nu tin,dar m-am apucat de sport...am scos de la naftalina DVD-urile cu Billy`s Booth Camp si m-am apucat de treaba! Tocmai am terminat 35 de minute,nici dus nu mi-am facut si am venit sa ma laud Nu se mai poate,vreau sa pot imbraca toate hainele de dinainte de sarcina!!! Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009 Poze Alexa Annabelle Denise |
Laura
fericita de puiut scump norocos
Mihnea Costin 12.10.2009Botez:
http://family.webshots.com/album/576090801denWPx
lutoniana spune:
Buna de dimineata,
Monikus imi pare rau ca iar nu ai putut sa dormi si ca Rares e baietel cu personalitate, ii pupa Luci freza aia haioasa.
Suede ai perfecta dreptate cu calculul tau privind varsta copilasilor nostri numai ca eu nu acum i-am intrerupt infacolul ci mult mai demult....eu aproape ca numaram zilele si cand am constientizat ca ia de o luna zi de zi deja vedeam negru in fata ochilor ![]()
![]()
Mai ales ca noi nu aveam absolut nicio experienta cu bebelusii si dupa 3-4 zile acasa cand a inceput David sa planga noi am reactionat ceva de genul: "aoleu are copilul colici....fugi si cumpara Infacol". E drept ca poate plangea ca nu-i placea de noi sau din alte motive .....
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
madalina84 spune:

cat ati scris frate in doua zile????????
Ma bag la recuperari si pana termin sigur sunteti la alt capitol.Sper ca sunteti bine toate si dovlecei la fel
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL
o perioada din viata mea
Rasplata a sosit 
lutoniana spune:
citat din mesajul lui madalina84![]() cat ati scris frate in doua zile????????Ma bag la recuperari si pana termin sigur sunteti la alt capitol.Sper ca sunteti bine toate si dovlecei la fel ![]() D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA IRINEL ANDREI![]() BOTEZ IRINEL![]() ![]() |
da' tu pe unde umbli asa fara sa dai raportul detaliat la dovlecime ?
Mama_si_pisa spune:
Salutare!
Îmi pare tare rau ca ueri n-am reusit sa intru sa le urez si eu de bine sarbatoritilor, dar o fac azi si îi rog sa ma ierte. Sa fiti iubiti, ca frumos nume mai aveti!

Sper sa mai intru astazi.
Deocamdata, am laude la adresa lui Joshua, care se face mare si m-a înduiosat, caci deja are gesturi de copil; credeam ca sunt bebelusi mai mult timp...![]()
Melania, am vazut eu bine - Razvan sta deja în fundulet? Super!
Cristina, sa va simtiti bine la întâlnire! Poate alta data venim si noi, dar acum e departe si mi-e greu. 
Luci, îti fac galerie, sa-ti iasa cura si sa slabesti exact atât cât vrei. Mie mi se pare ca numai tu ai început serios, nu? (Fetelor, corectati-ma daca mai sunteti si altele pe baricade). Cred ca ai vointa multa si o sa reusesti!
Va mângâi frumos pe cele tunse si ma bucur sa vad ca sunteti tenace în lupta cu dezechilibrele hormonale. Veti fi tot minunate, chiar daca va mai cadea. Voi, însa, veti avea satisfactia ca nu v-ati lasat învinse de soarta nemiloasa a lehuzelor. 
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui Mama_si_pisa ...Voi, însa, veti avea satisfactia ca nu v-ati lasat învinse de soarta nemiloasa a lehuzelor. ![]() |
asta imi aminteste de scumpa de Biaz care spunea ca suntem mame eroine si ca dupa o lupta nu au cum sa nu ramana urme si ca fiecare erou si le poarta cu mandrie

cristina_ana spune:
Buna!
Mai, cineva acolo sus face misto de mine. Ma chinuiesc de vreo doua luni sa imi pun steriletul ala si nu reusesc nicicum. Azi am fost convinsa ca in sfarsit se va intampla minunea, si cand colo mi-au iesit analizele prost, adica am o infectie cu E Coli si trebuie mai intai sa iau antibiotic!
Monikus, imi place cum te-ai tuns. Cam asa sunt si eu tunsa, doar ca o idee mai scurt, de fapt e mai filat in lateral si eu mi-l si pun dupa baie pe bigudiuri mari si se mai infoaie putin si pare mai scurt. Mie imi place la nebunie culoarea ta de par!
Eu la vopsele chimice nu o sa mai recurg cred ca mult timp de acum incolo, si Henna asta nu are asa nuante frumoase.
Mami si pisa, ce mi-a placut cum ne-ai urat tu sa invingem in lupta cu dezechilibrele hormonale!
Eu am tot zis ca gata, renunt sa ma mai zbat, ma obisnuiesc cu ideea ca o sa pice tot parul si asta e. Nu va zic ca zilele trecute incepusem sa caut pe net clinici care fac implant de par!
Am gasit una la Timisoara, dar cred ca face doar pentru barbati.
Dar uite ca ieri am inceput din nou lupta. Mi-am umplut casa de tincturi, uleiuri, tonice de par, toate naturale. Ieri la plafar vroiam sa cumpar radacina de brusture la kilogram, sa-mi fac eu ceaiuri si infuzii, si tanti aia de acolo zicea ca nu exista asa ceva, doar tinctura gata facuta, eu nu si nu, ca trebuie sa fie, ca am citit eu pe net si eu vreau sa iau cu kilul. Pana la urma am luat ce mi-a dat ea, ce sa fac, dar daca as stii cum arata brusturele asta m-as duce pe camp sa culeg cu mana mea si sa mi-l pun in cap!
Luci, mi-am facut azi niste pulpe de pui la gratar cu salata de salata, ca mi-ai facut tu pofta, si cu sos tzatzichi pe deasupra. (oare asa se scrie?!). SI cu garnitura de legume alaturi. O nebunie!!!! Put toata a usturoi, dar sunt cat se poate de satisfacuta! (culinar, ca in rest nu sunt
)
Eu toata sarcina mi-am gatit de pe site-ul acela dat de Monica, de pe culinar. E pus si de Crocodana pe mail-ul comun. Dar nu sunt chiar toate retele OK, eu la prajiturile de acolo am mai dat unele rateuri.
Lumi, am vazut pozele tale! Sunteti tare frumosi cu totii!!!!
Suede, va doresc din tot sufletul sa vina si o fetita la voi! Sunt asa de dragute fetitele!!!!!!!! EU daca as sti sigur ca iese fetita, parca m-as mai baga la un bebe peste vreo 2-3 ani! Un baiat nu mai vreau, ca nu ma mai simt in stare sa-i fac fata unui al doilea Andrei.![]()
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE