Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *42*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Luto m-ai distrat!
Noi luam de la Craciun..deci mai avem

E drept ca poate plangea ca nu-i placea de noi sau din alte motive .....

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
[/quote]

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Botez:
http://family.webshots.com/album/576090801denWPx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

cucu bau!

e clar! are dreptate barbate-miu! femeile vorbesc mult

ma bag la

Ioana de Carol Ioan Pataniile noastre

Mergi la inceput

Cristina_ana merci frumos.
Sa inteleg ca fetitele sunt mai cuminti?

Botez:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

.... Eu am tot zis ca gata, renunt sa ma mai zbat, ma obisnuiesc cu ideea ca o sa pice tot parul si asta e. Nu va zic ca zilele trecute incepusem sa caut pe net clinici care fac implant de par! Am gasit una la Timisoara, dar cred ca face doar pentru barbati.
Dar uite ca ieri am inceput din nou lupta. Mi-am umplut casa de tincturi, uleiuri, tonice de par, toate naturale. Ieri la plafar vroiam sa cumpar radacina de brusture la kilogram, sa-mi fac eu ceaiuri si infuzii, si tanti aia de acolo zicea ca nu exista asa ceva, doar tinctura gata facuta, eu nu si nu, ca trebuie sa fie, ca am citit eu pe net si eu vreau sa iau cu kilul. Pana la urma am luat ce mi-a dat ea, ce sa fac, dar daca as stii cum arata brusturele asta m-as duce pe camp sa culeg cu mana mea si sa mi-l pun in cap!

am sa fiu sincera cu tine, eu de cate ori citesc posturile tale legate de par ma apuca rasul, vorbesc serios, nu prea imi vine sa cred ca poate fi cineva atat de afectat de podoaba capilara. Gandesc desigur prin prisma unei persoane cu parul nici drept nici cret, foarte des, care creste intr-o saptamana cat la altii intr-o luna.
Dar azi nu stiu ce-i cu mine dar m-a lovit asa o lumina si am constientizat ca de fapt tu esti un exemplu de tenacitate, vointa si stoicism.Eu una nu as face atatea nici daca ar fi pe bani. Astazi citind ce ai scris mi-am dat seama ca tu esti un model minunat de tarie de caracter si hotarare pentru fiecare dintre noi si aici nu exagerez cu nimic.
Daca fiecare fata si-ar pune in cap sa rezolve ceva ce o macina (o dieta sanatoasa, cautarea unui job, educarea copilului ..orice) sunt sigura ca ar reusi daca ar fi atat de indarjite ca tine.
Eu nu ca te cunosc....dar te felicit si-mi vine sa te pup apasat pe obrajori....recunosc ca mai mult l-as pupa pe Andreias

Zici ca deja ai mancat ? ohhhh Dumnezeule .....pai eu sunt inca in chiloti ...nici nu m-am spalat pe dinti si nici macar nu am plecat inca sa cumpar puiul zburator (mai stiti reclama aceea cu zboara puiule zboara ) si tu deja le-ai si mancat...imi vine sa te omor.....
La mine e 11 acum si estimez ca mananc si eu pe la 3 asa....
Si nici lapte nu am pentru cereale ca s-a terminat....
David doarme linistit ca un ingeras...unde sa plec acum / trebuie sa il astept sa se trezeasca....

Hai te pup ca m-am lungit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:
citat din mesajul lui Mama_si_pisa

...Voi, īnsa, veti avea satisfactia ca nu v-ati lasat īnvinse de soarta nemiloasa a lehuzelor.

asta imi aminteste de scumpa de Biaz care spunea ca suntem mame eroine si ca dupa o lupta nu au cum sa nu ramana urme si ca fiecare erou si le poarta cu mandrie

Asta imi aminteste de socra mea, care tot incerca sa ma convinga sa nasc natural (cred ca fost si la biserica si a facut rugaciuni pentru asta), ca zicea ea ca o femeie care nu naste in chinuri nu simte ca e mama!
Eu cred ca sunt mult mai egoista decat voi, dar eu imi urasc toate semnele ramase pe corp, epiziotomia, cicatricea de la cezariana, caderea parului, burta in plus, sanii lasati, eu chiar nu ma mandresc cu ele! Nimic nu ma poate face sa ma resemnez cu toate astea. Am vrut sa am si copii si sa raman si perfecta!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Citat:
citat din mesajul lui suede

Cristina_ana merci frumos.
Sa inteleg ca fetitele sunt mai cuminti?

Botez:

Incomparabil mai cuminti! Cel putin in cazul meu si pana acum!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Au venit si restul de poze.
Va invit sa le vedeti!

Botez:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Cristina stai nu ma intelege gresit ca nici eu nu sunt mandra de somoiogul de vergeturi mov - liliachii (scuze Liliac ) de pe burtica mea proeminenta....DOAR CA astfel de replici ma fac sa trec mai usor peste nemultumire, sa privesc situatiunea altfel .....ca sunt de fapt un erou si nu o femeie de 32 de ani acoperita de celulita, cu vergeturi, care produce lapte si care sta acasa degeaba .....si pe zi ce trece are mai mult par alb

Maica mea cred ca stie ea ceva sau m-a mirosit ca imi tot scrie mailuri lacrimogene cum ca acum sa nu uit ca sunt femeie, sotie, prietena....sa nu ma las pe ultimul plan, sa ma imbrac frumos, sa ma aranjez....ca in orice situatie Davidelu oricum va primi toata dragostea mea dar trebuie sa fac un efort si pentru mine ca sa se mandreasca Adi cu sotia lui....si alte faze .....
Si incheie mereu cu replica "eu sunt femeie batrana si stiu, am vazut si am auzit multe" (si ea are 56 de ani )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Ince cu RALUCA_U pe care o apreciez ca desi a trecut prin atatea incercari ea ne sprijina si ne da sfaturi cum sa trecem peste greutati
MONIKUS am vazut pozicile de la craciun,sunteti niste frumosi si am observat ca si Rares are o groaza de par
MONICA am vazut si pozele voastre,Dragoselul e un frumos si tie iti sta tare bine cu tunsoarea
ELLENUTA imi pare tare rau de starea ta blue,sper ca a trecut,citesc eu si vad
ANGELI si eu tot ceai de musetel granule ii dau si cam dupa ce bea un biberon face kk linistit,incearca si ESPUMISAN,la noi functioneaza mai bine decat sabsimplex si debridat
LUTO mi-a placut ritualul tau de iesit afara cu carutul,stiu si eu cum e cu urlatul la imbracat si lasat sa urle
1SWEET ANGEL sa-ti traiasca baietelul si ma bucur ca toate sunt bune
CRISTINA las ca ne creste parul,nu mai fi supi.Ma bucur ca te-a ajutat psiholoaga,o sa incerc si eu cu carticelele ca i-am luat o groaza
Abia astept vara sa vin si eu la intalnirile voastre
Gata capitolul 40,ma duc la pici si incep iar recuperat

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana
Mai ales ca noi nu aveam absolut nicio experienta cu bebelusii si dupa 3-4 zile acasa cand a inceput David sa planga noi am reactionat ceva de genul: "aoleu are copilul colici....fugi si cumpara Infacol". E drept ca poate plangea ca nu-i placea de noi sau din alte motive .....

ce tare ai fost!

_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

Mergi la inceput