Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *42*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Deci peste un an ma apuc de treaba!

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Citat:
citat din mesajul lui suede

Cristina_ana merci frumos.
Sa inteleg ca fetitele sunt mai cuminti?

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Botez:
http://family.webshots.com/album/576090801denWPx

Incomparabil mai cuminti! Cel putin in cazul meu si pana acum!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Botez:
http://family.webshots.com/album/576090801denWPx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Lucia, trasatura asta a mea de caracter, adica tenacitatea, mi-am descoperit-o de putin timp. Dupa ce am pierdut primele doua sarcini, nimeni nu mai credea ca o sa pot avea un copil. Toti ma indemnau sa renunt, sa infiez, etc. Inclusiv sotul meu nu mai credea deloc-deloc. Dar eu atunci am inceput sa citesc o gramada, sa incerc sa imi explic de ce mi s-a intamplat asta si sa caut solutii pentru a reusi sa duc o sarcina la bun sfarsit. Cand i-am anuntat pe toti ca sunt "din nou" insarcinata, am vazut cum li se schimba la toti fata, nu stiau ce sa imi mai spuna. Si uite ca am reusit, pentru mine a fost prima mea mare victorie personala, cu adevarat importanta.
De atunci viata m-a tot pus in fata unor situatii de la grele la foarte grele (pe unele vi le-am spus, pe altele nu) si mereu am cautat solutii sa le rezolv. Si am reusit cam de fiecare data. Acum sunt cat se poate de convinsa ca aproape totul are rezolvare pe lumea asta, trebuie doar sa gasesti calea si sa te tii de ea.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mama_si_pisa

Luci, īti fac galerie, sa-ti iasa cura si sa slabesti exact atāt cāt vrei. Mie mi se pare ca numai tu ai īnceput serios, nu? (Fetelor, corectati-ma daca mai sunteti si altele pe baricade). Cred ca ai vointa multa si o sa reusesti!
Va māngāi frumos pe cele tunse si ma bucur sa vad ca sunteti tenace īn lupta cu dezechilibrele hormonale. Veti fi tot minunate, chiar daca va mai cadea. Voi, īnsa, veti avea satisfactia ca nu v-ati lasat īnvinse de soarta nemiloasa a lehuzelor.

------------------------------

Mamica lui Simon (19.09.2009)

Eu sunt pe baricade, fac galerie! Am 57, ma tine Ana la regim ca se culca devreme si sar cina. Dar sunt cu fetele in spirit!

_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

fac si eu ca Manga aseara, inca una si am fugit
Maiii, l-am vazut pe Joshua cum se jelea el la mami in brate si nu mai pot de placere....Davidelu se tanguieste asa inainte sa adoarma....zici ca e o baba dinaceea ....Tare dragut e.....Auzi, dar nu iti amortesc mainile asa cu el in brate ? Intreb si eu, nu te supara

Deci, m-am jelit si eu destul asa ca va las si ma apuc si eu de ordinea de zi ca tin neaparat sa o incep inainte de 12 ca sa pot replica la o adica: "muncesc de dimineata"......

Sa aveti o zi minunata cu dovlecei veseli si ganguritori

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

stati asa ca am deschis si pozele lui Suede cu un flacaias in camasuta sa-l rozi tot....si era sa lesin de ras....Raluk16666666 alooooo mamiiiii, ai vazut cum l-a bagat popa in cristelnita ? DE CAPPPP
Ioiiiii, eu rad aici ca proasta in targ ca parca vad ca la botezul lu' fi'miu fac vre-un atac de panica sau apoplexie sau de-a dreptul infarct

Mergi la inceput

am mai vazut ceva in poze dar nu mai am curaj sa va spun ca dupa aceea o sa ziceti ca sunt complet plecata cu sorcova...iar eu nu sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Lucia, imi vine sa o pup pe mama ta pentru felul in care gandeste!
Mie personal, o sarcina, in afara de cazurile in care exista o problema de sanatate sau un dezechilibru hormonal major, NU mi se pare un motiv pentru care o femeie ar ramane cu 20 kg in plus. Si nici nu le pot intelege pe femeile care renunta la feminitatea lor si devin doar mame. Eu nu m-as putea simti pe deplin implinita decat daca as juca toate rolurile posibile, de mama, iubita, femeie admirata de cei din jur, implinita profesional, etc (mai putin rolul de menajera in casa pe care il urasc din tot sufletul). Mai am si eu mult pana sa ating toate aceste obiective.
Nu scriu mai mult, pentru ca o sa incepeti sa ma urati.

Si Lucia, vergeturile se pot scoate prin operatii estetice! Asta dupa ce iti faci norma de copii! Bani sa ai! De ce sa ramai cu complexul acesta, atita timp cat se poate rezolva? Nu iti ridica nimeni statuie, sa stii!!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Yellow!

Simt nevoia sa..hai, inca una
Cine imi tine companie? Si apoi luam de pe amazon niste teste sa verificam nivelul de alcool din sange!

Edit: nivelul de alcool din lapte

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

'Neata fetele! Eu tot racita sunt si nu pot sa vorbesc aproape de loc. Asa m-am trezit de dimineata super ragusita. Bag ceai la greu cu lamaie si miere, sper sa treaca!

Cristina bafta azi la medic, sa nu te doara si sa fie totul OK!

Andraiulia waw sexi mama. Arati super cu noua tunsoare si ai o silueta...M-am dus repede sa vad pe prima pagina cati ani ai, ca nu retinusem. Ce ti-e si cu tineretea asta! La noi babutele mai greu cu revenirea la formele initiale

Raluk multa bafta cu pregatirile pentru botez! Si la noi a fost mare alergatura in zilele alea. Bine ca ti-ai gasit rochie! Cat despre cizme sa stii ca si eu trag fermoarul doar pana la jumatate! Si cand ma gandesc inainte cat cautam o pereche de cizme care sa imi fie stamte pe picior. Lasa ca ne facem noi belle si rachitoare vorba lui Liliac!

Si ca veni vorba de siluete. Bafta multa fetelor care s-au apucat serios de regim. Eu la Monti zic pas ca nu am nici un chef de gatit. Ce imi trimite socra-mea de mancare e bun primit! dar vreau sa reduc cantitatile si sa nu prea mai mananc dulciuri si paine. Am mai slabit odata vreo 6 kg in felul asta deci cred ca se poate! Eu as vrea de la 58,5 kg cat am acum sa ajung la 51,5kg (adica cu un kilogram mai mult decat inainte, asta sa fie pt tzatze).

Mary sa-ti traiasca Razvanelul durduliu! Si bafta in sesiune mami!

Moniiulia bafta si tie cu botezul si cu gasitul rochitei. Eu iti sugerez ceva gen baby doll (eu asa am avut si a fost si sexy si comoda pt alaptat).

Diamar multa sanatate pt David sa-i iasa analizele bine data viitoare. Daca vrei sa ii dai lapte praf eu zic sa incerci cu o zi doua ianainte daca accepta biberonul!

Cristina vaccin pt gripa porcina eu nu imi fac pentru ca mi se pare ca se exagereaza cam mult!

Manga e super bine grautatea lui Aidan! micul buzat sa aiba iar pielicica fina de bebelus! Chiar sa fie de la ciocolata?

Nela bafta la negocierile pt intoarcerea la servici cat mai tarziu! Ce lunguta e Anuska! M-a distrat faza cu pernuta!

Raluca_u multa sanatate pentru Stefanut, sa nu aiba nevoie de antibiotic. Ce bine a crescut dragutul de el! sa stii ca si la noi trezirea tot la 7 este! Vreau sa te intreb ceva ca stiu ca tu ai mai multa experienta cu alaptatul. Andrei nu mai vrea sa suga la sanul drept, si desi eu il pun tot timpul prima data la dreptul el trage de cateva ori si intoarce capul si plange. Acum a scazut si productia la el si s-a si micsorat vizibil fata de celalalt. Oare ce sa fac?

Monique ce scumpa e Teodora, cum ii povesteste ea tot bonei!

Monicus te prinde foarte bine noua tunsoare! M-am hotarat si eu sa ma tund, ca nu se mai poate. Dar as vrea o tunsoare scurta si mai shucara asa!

Ce mica e lumea, cum s-au gasit japonejele noastre. Mi-am adus aminte ca am vrut sa ma uit odata pe pozele Luminitei si n-am reusit sa vad decat prima poza ca nu mergea netul. Mi-a placut tare mult ca era pozata intr-un parc superb, m-am uitat sa vad din ce oras e si m-am minunat ca aveam asa un parc in Iasi. Si el era in Japonia

Oare ce mai face Uka si Aida? Ca nu au mai intrat demult! Si iuliapapusa, sper ca e mai bine!

Trimit ca m-am intins ca o placinta!

de Andrei-Alexandru
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Oare se baga cineva la capitol sau raspund tot aici...ca parca vad ca scriu ditamai placinta si voi sunteti la alt capitol

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

Mergi la inceput