Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *42*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Cristina, ce faina e mancarea aia cu pastai! Hai poate fac o aroganta maine si-i fac la sotz.

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

eu cu atatea legume mai fac si un pic de pauza maine cumpar pui,il fac la cuptor si ilpap cu salata verde, ei ce zici ? suna bine ?
mercic de link

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Lucia, suna tare bine, trebuie sa recunosc! Mi-ai facut o mega pofta de salata verde! Eu as mai manca un pui la rotisor cu sos de usturoi.
Raluca, dar tie deja ti s-a terminat mancarea aia primita de la mama, de vrei sa te apuci de gatit? Sa nu-mi zici ca ai mancat-o pe toata!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Noapte buna, fetelor!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Stiti ce ma bulverseaza p emine cel mai tare cu retetele astea? DAca merg sau nu la faza 1. EU acum adun material cat cuprinde ca sa am idei ce mananc. CHiar acum o dadusem din blog in blog si mi le salvam in favorite

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

buna seara fete dragi,

vad ca aveti limbarita in seara asta. noi am fost azi la cantarit. a mai incetinit si cantarul meu de acasa arata in plus. deci are 6.280kg, in conditiile in care pe 30 noimebrie avea 5.340. dar, nu ne plangem. bine ca suntem in grafic, mai exact char pe linia groasa din caietul lui de bb ...adica aia de NORMAL. i-am arata portiunile de piele uscata care se tot mares. i-au ajuns si la coate, incheieturi, pulpele nu mai zic. si unele sunt si cu o tenta rozalie pe margini. mi-a dat hydromol lichid sa-i pun in apa de la baie si un tub mic de crema sa-l ung. il dau si pe fata pentru ca are pielea aspra si pare tot timpul imbujorat si de l un obraz s-a extins si la celalat si ma dispera. mi-a spus ca daca functioneaza, sa merg la GP sa-mi prescrie tuburi mari. asta e pentru dry skin condition. mi-a spus sa nu-l mai spal cu nici un sampon/sapun pe corp. doar picaturile astea, apa curata si pus ulei in apa sa se hidrateze si apoi masaj cu ulei. nu mi-am facut griji pana acum, dar se tot extinde pielea uscata, scortosa si nu prea imi place. mi-a spus,m de asemenea, sa il tin pe subbrate si sa-l bounce pe o suprafata tare ca sa stie ca are si picioare si ca se poate impinge inapoi cu ele. eu faceam chestia asta, dar la orizontala. si cand l-am pus sa se impinga pe masa, a fost cam timid. mai mult si le tinea stranse, cum face el cand il scot de la baie.

intr-o alta ordine de idei sa lesin si alta nu cand am vazut-o pe Andra sexoasa, aranjata si zambitoare. ce ti-e dom'le tineretea. esti o frumoasa si o slabatura. iar Sophie e o dulce ca de obicei.

l-am vazut si pe Josh cel minunat. Doamne ce bine ii stau costumasele alea de la inceput. cat e de frumos si de scump. iar jucaria pare ca are efectul scontat. dar playmattul de la ce firma e. acum am o noua obsesie. Elle vazut poze cu Eva pe playmat. buna investitie. dureaza generatii. de fapt ti-am vazut poze cu ambele frumoase. sunt niste dulci. dar eu nu am stiut unde sa ma uit dupa tine la nunta. ma indrumi, te rog?

am notat si retele de cartofi prajiti si aperitive am un fisier pe computer si dau copy si paste la tot ce prind de la tine.

inca o data urez si eu la multi ani sanatosi si voiosi Nelei si Ioanei. sa ai parte numai de bucurii, draga mea.

La multi ani si copilasilor: Emma Ioana, Ioan Amos, Carol Ioan. . si nu in ultimul rand mamei Ellenutei.

Liliacule, Luci, Cristina, Selen, Mihaela, Raluk, Monica pe voi va pup cu drag. nu neaparat in ordinea asta.

si da, imi e dor de ai mei. dar mai mult, piticul meu este ca imbatranesc mult prea repede si I am not ready for that. asa ca mi-e dor de timpurile alea. si tare as vrea sa-mi dau doua palme sa-mi revin ca stiu cum am sa sfarsesc daca nu reusesc sa ma rup de atatea regrete.

am vazut o papusica zambitoare de Alex. mami, e frumoasa si arata minunat. succes cu botezul. e streesant, intr-adevar, dar dupa ce trece iti pare rau ca il loc sa fii acolo cu totul, ai fost stresata pe degeaba. adik asta zice je.

ce voiam sa intreb ca ziceati ca babycook-ul e din plastic. pai ce, tefalul nu e? ma bagati la idei si ma confuzez, nu de alta.

m mancat si io azi restul de ureche de porc si ceva sarmale si acum am niste arsuri ca pe vremea cand eram gravi. daca are copchilu' crampe stiu pe cine o sa dua cu capul de pereti la noapte. apropo de asta, azi dimeata m-a sculat cu noaptea in cap pe la 7 si ceva. a trebuit sa ma ridic din pat, sa-l duc sus ca facea scandal. si sa-l intretin, bineinteles. nu mai fac greseala sa-l culc inainte de 8.

ciocolata de casa...hmmm. are cineva o reteta simpla? mai bine nu, de fapt. tocmai mi-am amintit ca pentru pielea aspra si rosie din obraji m-a intrebat daca mamanc multe produse lactate, in special cioco. si i-am spus ca da, in special cioco. asa ca o las mai moale. oare aia de casa e la fel de nasola. cred ca rec pe lapte cu 0% grasimi pt o vreme sa vad cum reactioneaza obrajorii lui. tocmai am auzit deo cunostina de aici, fetita lor de 5 luni, alergica la proteine. deci mama ei nu are voie nici un fel de carne.

oare ce mai era? mai erau multe. selen mortal bancul, sau ma rog, un fel de banc.

mely ti-m vazut baietu'n actiune.
monikus eu mi-s din bacau si cand am botezat am primit si io un lighean cu ulei, colac, prosop, o bluzita si ceva orez. deci, mai exista. eu la nasi le-am dat cate un parfum, ca mandoi sunt mari consumatori. cam modest, dar asta a fost bugetul. fetelor le-am dat ceva produse de baie de la Lush. mai multe poate la anul de Mos Craciun.

ma bucur ca Rares plange mai putin, sau macar nu de burtica, ci de plictiseala. ce mai experimentam si noi astfel de urlete in ultima vreme.

liliacule iti astept cu nerabdare blogul. luci s pe al tau mai trag cu ochiul, sa stii.

monique ce mi-a placut de voi cum v-ati plimbat la zoo, ati dat de mancare la cai, ati fost la colindat. bravo mami, bravo. fetele sunt niste frumoase si scumpe.

astea fiind spuse, ma retrag in glorie. ma duc sa bag un joc pe computer, amandoi construim imperii in Egiptul antic, fiecare pe cate un laptop. va pup si ne auzim 2morrow.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Stiti ce ma bulverseaza p emine cel mai tare cu retetele astea? DAca merg sau nu la faza 1. EU acum adun material cat cuprinde ca sa am idei ce mananc. CHiar acum o dadusem din blog in blog si mi le salvam in favorite

eu nu tin faza I si faza II...mananc asa mai sanatos si nu bag dulciuri si sucuri
Mi-am cumparat fulgi din tarate care sunt bestiali ca reusesc si eu sa ies afara , orez brun si paste integrale.
Si fac in fiecare zi cate ceva de papa de pe site-ul acela al Alinei, dat de Cristinica.

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Raluca, dar tie deja ti s-a terminat mancarea aia primita de la mama, de vrei sa te apuci de gatit? Sa nu-mi zici ca ai mancat-o pe toata!

POZE

Nici nu m-am apucat de ea! E pt sotz, el vrea sa manance light!

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

ah, am uitat sa zic ca mi-a placut programul ralucai de azi, ca am ras (sorry) la imaginea ralukai cu cizmele incheiate pana la glezna (ce gazele suntem. cam asa le inchei si io. poate un pik mai sus) si mai cred ca Ana Margelata va fi o manechina. ce mi-a placut poza aia cu ea pe canapea. mi se pare cu aia s-a deschis linkul. e atat de trestiuta de-ti vine sa o mananci.

si acum chiar va pup

Mergi la inceput

ba nu, mai vreau sa zic ceva. sa nu-mi spuntei ca nu sunt razatori de sticla, ca io am dat comanda la mama.

si pe langa asta ma mira o chestie, sorry crissbebe ca adu in discutie. aici pentru sarcinile pana la 9 saptamani, nu se mai face chiuretaj. se adminstreaza doua pastile care ajuta la eliminarea embrionului pe cale naturala. am avut o prietena, a stat acasa pana si-a facut efectul. macar nu mai umbla nimeni pe acolo cu treaba aia si nu mai riscul de rupere a uterului. oare la noi de ce nu s-o fi introducand chestia asta?

Mergi la inceput