Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *42*
Raspunsuri - Pagina 13
moni_iulia spune:
Asta ca sa vedeti cat de activa pot fi
.Am reusit sa citesc un intreg(jumatate) capitol si sa si raspund cate ceva.Tare mandra-s!
Noapte buna!
Iulia
iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)
Romania
- The land of choice
Poze
monica_dicut spune:
Nu exageram
si nu e corect. Sa analizam: frumoasa esti, n-avem ce comanta, slaba, la fel, poate ti-o fi ramas vreun gram de burta dupa sarcina desi ma indoiesc. Talentata si desteapta.. avand in vedere ca ai facut Teatru consider ca ai o cultura general si talent cu carul ca altfel nu intrai. Asa ca plec sa ma culc pana ma apuca altele 

Monica
de Minune
Dragos Alexandru
(26.08.2009) 
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
Fragutza spune:
Bey, eu m-am uitat la pozele Andrei cu hazbantu pe canapea langa mine..si-l vad ca-si intinde gatu' sa vada mai bine
..
de Natalia (03.09.09)
cristina_ana spune:
Mai fetelor, face careva vaccinul acela pentru AH1N1? Au innebunit astia la televizor, o tot dau cu cate cazuri mortale sunt. Deja m-am panicat rau! Sotul zice sa il facem!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
moni_iulia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina_ana Mai fetelor, face careva vaccinul acela pentru AH1N1? Au innebunit astia la televizor, o tot dau cu cate cazuri mortale sunt. Deja m-am panicat rau! Sotul zice sa il facem! Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )POZE |
Si eu mi-s panicata dar, nu stiu daca merge facut cand alaptezi si... eu n-am prea facut gripa niciodata

monica,

Iulia
iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)Romania
Poze
monica_dicut spune:
Cris, eu am vorbit la un moment dat cu mimika legat de vaccin ca eu am o problema cu ele. Ea lucra la Cantacuzino, la institut si ei au lucrat la el. SI ea mi-a zis ca l-ar face fara rezerve. Am incredere ca e ok dar parca nu-mi vine sa-l fac. Nici nu stiu. Parca la noi se face prea mare tam tam cu gripa asta fata de alte tari. Eu inca mai cred ca e facatura, asa ca mai bine ma lasati in ignoranta mea 
moni, mersi de pup, da pt ce? ![]()
Apropos, ma uitam zilele trecute ca noi monicile si ralucile suntem in cantitate foarte mare la odiseea noastra ![]()
Monica
de Minune
Dragos Alexandru
(26.08.2009) 
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
lutoniana spune:
Cristina ce mananci maine ? ![]()
Eu acum balotez niste resturi de paste din frigider de-mi ingheata dintii si care s-au si intarit...o nebunie ...oricine si-ar dori asa deliciu ![]()
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
andraiulia spune:
Mai, fetelor, m-ati flatat in seara cat pentru 1 an. E placut, tre sa recunosc.
Dar sa nu ni se urce la cap. LEgat de husbanzi, la ce femei au langa ei, cred ca nu e pericol. Sincer. Observ eu ca in general cele care lauda si apreciaza sunt mai mult femeile frumoase si multumite de ele. Asadar...
A venit Mos Craciun...
Sophie Amelie(17.09.09)
, our sweet baby, we luv' u!
Povestea gogoshicii
cristina_ana spune:
Lucia, uite, asta o sa imi fac, ca e cu sos din ala de iaurt cu usturoi:
http://alinaretetedietetice.blogspot.com/2009/08/fasole-verde-cu-pui-si-sos.html
Desi cred ca nu o sa imi ajunga de nici o culoare.
EU azi mi-am facut piept de pui cu muuuulte legume. AM calit bucatelele de pui si pe urma am adaugat legumele (ardei, dovlecei, ceapa, usturoi, rosii, mazare, fasole verde). A iesit foarte bun!
Vezi ca la Femina Intim este subiect cu Monti asta si te mai poti inspira dupa ce zic fetele.
)
POZE
cristina_ana spune:
Aici s-a mai discutat despre retete Monti:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=35875&whichpage=1
)
POZE