Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *42*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Si eu tot pe 7 Chiar ma tot tineam sa scriu si sa spun. Am devenit asa de melancolica cand mi-am adus aminte...

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Ralukule, cum sa nu tin minte ce zici tu? Supozitorul merge taiat oricum, si pe lung si pe lat. Fetele ziceau si ca ai putea sa ii dai cateva picaturi de suc de portocala, parca, sau ceai de musetel.
Hai, ca daca ma tineti de vorba, uit de foame. Inca mai rezist, nu am intrat in piscoturi!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Multumesc mult, dragutele mele!!

Pe 7 ianuarie ati descoperit??? Doamne, eu tocmai pe 12 februarie. Grav.

A venit Mos Craciun...
Sophie Amelie(17.09.09), our sweet baby, we luv' u!

Povestea gogoshicii

Mergi la inceput

Bine, ca Monica, de expl a si nascut mai devreme cu juma de luna. Eu am aflat la 8 sapt si 5 zile parca.

A venit Mos Craciun...

Povestea gogoshicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Of, ce bine ca am apucat sa intru inainte de 12... eu cred ca pe langa ca a revenit sotul la servici dupa sarbatori nu mai apuc sa intru si pentru ca suntem in toi cu pregatirile de Botez. Spre deosebire de nunta, nu mai apuc sa ma gandesc, sa planific, sa aleg, sa fac una alta asa cum am visat dupa nunta ca voi organiza Botezul. Dar asta nu e mare bai. Important e sa fie puiul linistit si sanatos.

Avem un pui constipat care se screme greu de doua zile... mai ceva ca un om mare. Gazele le scoate usor, dar se tot screme si nu face kk. Am incercat termometru si degeaba, se chinuie saracul, tipa de durere, si noi plangem pe langa el. Gimnastica cu picioarele, masaj pe burtica, ceai de colici (nu stiu daca ii ajunge vreo picatura pe gat, ca mi-l scuipa cu stil afara, face bulbuci la gura si rade). Nu stiu ce sa mai fac.

Eu i-am bagat supozitor cu glicerina si a facut imediat.Atata timp cat nu-i bagi zilnic cred ca e mai bine decat sa-l vezi chinuindu-se.Al meu pateste asta de fiecare data cand plec cu el la drum lung(la tara pt gratar de 2 ori si nu se va mai intampla curand).Mama zice ca e ereditar ca eu nici pp nu faceam cand pleca cu mine undeva.Tot de la ea am invatat ieri ca termometrul se tine mai mult decat in mod obisnuit atunci cand vrei sa obtii un kk.
De botez nici eu n-am dispozitie insa o sa trebuiasca sa fac ceva cumparaturi ca n-am nici cu ce sa ma imbrac(decat hainele din sarcina ca am cam ramas cu un colacel care nu-mi permite sa ma inchid la vechii mai pantaloni desi piciorele sunt mai slabe si kg mai putine decat inainte de sarcina)dar, mai e pana pe 24...
Regim nu pot sa tin ca stau cam prost cu laptele in ultimul timp,am inceput sa iau galactogil(de bine ce pana acum tasnea).Ma oftic ca n-am pastrat rezerve la congelator ca nu cred ca scot mare lucru cu pompa si i-as fi pregatit un biberon la botez.

Iulia iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)
Romania- The land of choice
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Salutare!
In primul rand un La multi ani Ioanelor si Ionilor!
Sunt in urma cu un capitol dar am vazut ca a aparut 1 sweet angel care a nascut tocmai in italia.
Uka, cum mai este Carina ca spuneai ca nu este in apele ei? A facut vacin acum de curand?
Luto, si zici ca David sarea de la titi cand stranutai tu.
Am vazut-o pe degetica, o scumpica. Imi place de Nela ca nu se streseaza ca are doar 4600 pt ca stie ca asa este felul ei, o domnisorica subtirica cu constitutie de balerina.
Imi place si de Luto ca vad ca e hotarata cu cura asta de slabit. Mie asa-mi da impresia ca fata asta cand isi propune ceva, asa o sa fie.
Poate mai aveam si altceva de spus dar e prea tarziu si am uitat.
Acum sa va spun ce ma framanta pe mine. In primul rand l-am tot auzit pe cel mic tusind mai productiv si chiar am auzit asa un harait, ca si cum ar avea secreii multe desi nasul nu-i curge asa ca astazi dupa ce l-am dus la impartasit am tras o fuga la dr. Ea l-a consultat si a spus ca e bine, gatul nu e rosu, la plamani nu se aude nimic dar totusi vad ca si acum mi-a tusit. In fine, sper sa nu se fi inselat. Mi-a dat niste aminoacizi pt transele lui marite si am intrebat-o daca pot sa-i fac vacc pt ca luni face 4 luni si nu are decat vacc din maternitate. Ea a spus sa mai stau o luna sa-i repetam analizele dupa trat asta cu aminoacizi sa vedem cum ies si abia apoi sa facem vacc. Acum ma gandesc eu ca nu o fi prea tarziu sa-i fac vacc de la 2 luni pe la 5-6 luni. Nu stiu. Eventual sa mai cer o parere.
Vad ca e carnatul mare dar va mai retin cu o problema. Eu luni ar trebui sa merg in TM la faculta si nu stiu ce sa fac cu piticul. Ori ramane acasa cu mama si-i dau lapte praf dar el nu a baut pana acum lapte praf si poate nu e prea bine sa-i dau asa din prima 3-4 mese doar lapte praf. Alta varianta ar fi sa-l duc cu mine dar acolo ce fac cu el,il tin in masina cu soferul? Chiar nu stiu cum e mai bine.
mamicile si dovleceii.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

andra, refuz categoric sa ma mai uit la pozele tael. Esti prea tanara, slaba, frumoasa, desteapta, talentata... hmmm hmmm. Gata, am zis

In alta ordine de idei, m-am uitat sa vad daca a aparut odiseea de sept oct, dar inca nu. Si am citit putin la iulie-aug... off ce discutii... anul trecut pe vremea asta vorbeam si noi ca abia asteptam sa ne tinem puii in brate sanatosi... si iete-ne acuma

Povestea noastra
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui diamar78
Eu luni ar trebui sa merg in TM la faculta si nu stiu ce sa fac cu piticul. Ori ramane acasa cu mama si-i dau lapte praf dar el nu a baut pana acum lapte praf si poate nu e prea bine sa-i dau asa din prima 3-4 mese doar lapte praf. Alta varianta ar fi sa-l duc cu mine dar acolo ce fac cu el,il tin in masina cu soferul? Chiar nu stiu cum e mai bine.

Nu poti sa-i dai dintr-o data o masa intreaga de lapte praf dar,daca nu vrei sa te mulgi ai putea sa-i dai cate putin pana luni si sa vezi cum reactioneaza(din cate stiu poate face alergie).

Iulia iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)
Romania- The land of choice
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Eu cand am deschis prima data pozele AndreiIulia, era si sotul langa mine, si cand am vazut ce sexoasa e in prima poza, le-am inchis brusc, sa nu o vada ca sigur ma intreba cine e si as fi fost geloasa! Le-am deschis mai tarziu, cand a plecat el de langa mine!
El tot timpul imi zice sa ma imbrac si eu cu fusta pana la fund si bluze cu tzitzele pe afara, sa se mandreasca cu mine, dar vorbeste la pereti!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

andra, refuz categoric sa ma mai uit la pozele tael. Esti prea tanara, slaba, frumoasa, desteapta, talentata... hmmm hmmm. Gata, am zis

In alta ordine de idei, m-am uitat sa vad daca a aparut odiseea de sept oct, dar inca nu. Si am citit putin la iulie-aug... off ce discutii... anul trecut pe vremea asta vorbeam si noi ca abia asteptam sa ne tinem puii in brate sanatosi... si iete-ne acuma

Povestea noastra
Ingerasul Andrei

Vai, multumesc din suflet, dar sa nu exageram.

Vreau sa-ti spun ca exact dupa asta ma uitam si eu mai devreme un pic: sa vad daca au aparut mamicile se sept-oct 2010. Inca nu... Le asteptam.

A venit Mos Craciun...

Povestea gogoshicii

Mergi la inceput