Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *42*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Vai, Cristina, cat de frumoasa este Emma in rochita ei rosie!! Papusica vie!! S-o pupi tare pe falcutele mici si de la noi!

A venit Mos Craciun...
Sophie Amelie(17.09.09), our sweet baby, we luv' u!

Povestea gogoshicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lullaby_2009
Maria legat de iesirile in club sau petreceri, eu sunt viteaza, dar cand ies din casa la cumparaturi sau prin zona mai mult de doua ore imi pierd rabdarea si vreau inapoi la pui chiar daca stiu ca doarme, nu imi mai trebuie nimic, vreau doar acasa. Uneori acasa fiind, cand doarme cateva ore (ceea ce se intampla foarte rar) abia astept sa se trezeasca sa-l morfolesc.

Apropo ca am vazut ca nu-s singura care intreaba, ce cadouri luati nasilor? Nu am nicio idee.

Si eu fug cat ma tin picioarele spre casa cand plec fara pui.Mi se face asa dor...
Nasilor ma gandesc sa le iau o rama foto digitala.Si daca as reusi sa fac si un colaj cu bb ar fi si "personalizat" cadoul.Voi ce ziceti?

Iulia iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)
Romania- The land of choice
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Merci, Andra!
Moni, si eu ziceam de rama foto digitala. Mie mi se pare super cadoul asta,

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Sau o planta din aia mare, de apartament. Daca au unde sa o puna si le place sa aiba in casa asa ceva.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Eu le-am cumparat mai demult nasilor o rama foto din aia digitala si au fost foarte incantati. E faina, ca o poti pune la serviciu pe birou si ti se deruleaza pozele in permanenta.
Acum nici eu nu stiu ce sa le cumpar. Asa ca astept si eu sugestii.

POZE

Care va sa zica e fumata ideea mea...

Iulia iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)
Romania- The land of choice
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

hop si eu la povesti

Azi am fost la vaccin,n-a plans deloc deloc micutul,s-a minunat doctorita cand l-a vazut asa cuminte.Nici febra n-a facut pana acum,asa ca ma declar fericita

Cu un an in urma,pe 7 ianuarie,am vazut cele 2 liniute

Andra,wow mami,arati super bine si gogoshica e la inaltime

Mely , implinita de Alexandru si Razvan

_

"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Aaaa,era sa uit..Monica ,Razvi are 43 diametrul la cape aproape de a lu' Dragoselu' so,relax mami
L-am si cantarit,avem putin peste 7 kg

Mely , implinita de Alexandru si Razvan

_

"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Uite ca inainte sa merg la culcare v-am citit pe pagina 10 ca o laudati pe Andra asa ca babeta de mine a trebuit sa mearga sa o caute. Uau, mami, ce frumoasa si tanara esti Sexy mama!!! Sa va iubiti tot timpul la fel de mult, ca sunteti tare frumosi!

Cristina multumesc mult esti o scumpa! Ala cu glicerina nu cred ca are multe prostii in el, e mai mult ca o stimulare locala si se cam elimina cand vine si kk (banuiesc). Dar nu am acasa. De aia m-am gandit ca aproximativ la fel lucreaza si termometrul, l-am uns cu ceva crema bio naturala (de fapt e numai unt de shea si ulei de masline si ceva plante) si l-am tinut in fundic vreo 2 minute. Nimic... Maine o sa cumpar supozitor, zici ca taiat pe lung, nu? Dar m-ai surprins tare ca ai tinut tu minte ca eu sunt cam impotriva medicamentelor.

Va tzuc cu drag, fetelor! Noapte buna!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

cris astept sa vina un pic caldurica si-o sa ma tin de coada lui sa ma care pe unde umbla.
Au si "fabricuta" de paine
Ce simpatica esti tu cum ne dai noua idei de cadouri. Hai, poate-ti mai vine vreo trasnaie si ma pot inspira si eu.

Ralukule te-am si "vazut" cu ochii mintii cu cele cizme incheieate pe sfert Rilex beibi, rilex. Timen pumnii sa iasa botezul asa cum iti doresti tu si sa ne spui dup-aia ca Alex este mai linistit.
Si eu ca si Cris ti-as recomanda sa-i pui un supozitor. Stii doar ca nu se face primavara doar cu o floricica.
Va cu maaaare drag

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Mergi la inceput

Hi, hi, Mary, si eu tot pe 7 ianuarie am vazut dublu! Dar eu asa am facut
Si acuma fac mereu , minunea mea mica si frumoasa!

POZE

Mergi la inceput