Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *42*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Wow, Andra, ce sexoasa esti!

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

'na seara!

Nela ce Degetica aveti Mie tare-mi place ca focusati pozele pe mutrisoara ei simpatica. Va cu mare drag.
hmmm, sa stii ca m-am gandit azi toata ziua la chestia cu blogul

santorini si eu am fost la podea cu o raceala de zile mari, fix intre Craciun si anul nou. Am invins-o cu paracetamol, oscilococcinum si Vit C. Am incercat si varianta masca pe fata dar imi era imposibil sa respir prin ea asa ca mi-am zis ca "ce-o fi o fi". Radu n-a avut nimic.

Raluca Hmmm, mi-ai dat o idee super de cadou cu bijuteriile.
Nasii nostri sunt genul carora chiar nu le lipseste absolut nimic asa ca de fiecare data e o maaaare dilema cu cele cadouri. Eu i-am intrebat in fata daca si-au propus vreo achizitie noua si tocmai ce-mi aratau ca si-au cumparat masina de confiat fructe dar dupa ce au adus-o acasa si-au dat seama ca n-au la ce s-o foloseasca Si...au si imprimanta de-aia de facut poze. Nu'sh cat o fi dat pe ea, dar e o magaoaie de ocupa juma de birou. Uof, uof...ce ma fac io ca-s in dilema
Cred ca tre sa studiez faza cu rama digitala.

cris ce-mi place de tine!! Cand iti pui ceva in cap nu te lasi pana nu reusesti. Esti demna de toate aprecierile noastre . Si vad ca nu te lasi nici cu intalnirea intre gagici mamici. am io asa o presimtire ca atunci cand o sa ma ia consortul cu el la Bucuresti, n-o sa mi se indeplineasca visul cu intalnit bucurestencile

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Mihaela, Joshua e un dragut! Cum trage el de sosete...

Iulia iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)
Romania- The land of choice
Poze

Mergi la inceput

Santorini, eu m-am tratat cu paracetamol,ceai cu lamaie si miere si am pus si masca iar bb n-a luat.Sanatate multa!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Liliacule, cand vii in Bucuresti, numai un semn sa dai si ma prezint la orice intalnire vrei tu! Si te primesc cu drag si la mine acasa! Eu sunt disperata dupa chestii de genul asta, adica dupa distractie, de orice fel. Dar din pacate nu mai am cu cine in ultimul timp (adica ani!!!)
Andra, esti f.f.f frumoasa! Cred ca sotul tau e tare mandru sa aiba asa o sotie sexy!
Monica, bineinteles ca sotul nu stia nimic concret cu imprimanta aia, adica cat costa, a zis si el asa, aiurea!
Liliana, nasii au masina de facut paine? Ca e la moda acum! Dar habar nu am cat costa!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

LA MULTI ANI tuturor Ioanilor, Ionutilor, Ionelilor, Ioanelor, Ionelelor, Oanelor ,... dragi voua!

Pupici speciali pentru

Ioanna81 impreuna cu puiul Ioan, Ioana printesa de starchi, Ioana printesa de Cristina , Ioan pui de Danutzu, Ioan pui de tulibu, Ioana printesa de Danuta , Ioana printesa de ninny, Ioan pui scump de Bia si Oana!

Of, ce bine ca am apucat sa intru inainte de 12... eu cred ca pe langa ca a revenit sotul la servici dupa sarbatori nu mai apuc sa intru si pentru ca suntem in toi cu pregatirile de Botez. Spre deosebire de nunta, nu mai apuc sa ma gandesc, sa planific, sa aleg, sa fac una alta asa cum am visat dupa nunta ca voi organiza Botezul. Dar asta nu e mare bai. Important e sa fie puiul linistit si sanatos.

Avem un pui constipat care se screme greu de doua zile... mai ceva ca un om mare. Gazele le scoate usor, dar se tot screme si nu face kk. Am incercat termometru si degeaba, se chinuie saracul, tipa de durere, si noi plangem pe langa el. Gimnastica cu picioarele, masaj pe burtica, ceai de colici (nu stiu daca ii ajunge vreo picatura pe gat, ca mi-l scuipa cu stil afara, face bulbuci la gura si rade). Nu stiu ce sa mai fac.

Am noroc ca ieri mi-am gasit o rochita. Cand am citit postul lui Elle de alaltaieri parca, cu hainele si incaltamintea... offf, un punct dureros. Am 2 perechi de pantaloni care intra pe mine, unii de trening foarte subtire, din noiembrie nu i-am mai putut purta, altii sunt blugii de gravida. Deci eu umblu numai cu blugii de gravida, elasticul ala de la burta imi e larg si atarna si se vede si la burta urat sub bluze, si cum atarna pe solduri. Daca ii murdaresc pana cand ii spal si-i usc nu mai pot iesi nicaieri .

Incaltamintea... hmmm... in noaptea de Rev nu aveam in plan sa ies nicaieri. Dar cand puiul era bolnavior si am fugit la nasa/doctorita, cum eram in tricou/rochita, nu puteam sa-mi iau bocancii mei baietosi, asa ca mi-am cautat o pereche de cizme care pe vremuri imi erau mai largi, cu talpa joasa, sport, de piele intoarsa. Ei bine, am ajuns la nasi eu incaltata cu fermuarul tras numai pana la glezna, mai sus nu mergea, tureacul atarna pe laterale. Si cum eram grabiti, cand am vazut asta acasa nu m-am mai schimbat cu bocancii mei militaresti...

Va pup cu drag si off... ce dor imi e de voi. Eu sunt undeva departe cu recuperatul, in capitolul 40...

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard
Am si eu o intrebare pt mamicile cu mai multa experienta....
Fetita mea are 3 lunite si 6 kg,este alimentata exclusiv cu Nan1. S-a nascut prematur la 34s si 4z cu 2650g. Ne-a vizitat pediatra ieri si mi-a spus ca pot incepe sa-i introduc sucuri de fructe/legume in alimentatie....

Voi ce credeti?

Si eu cred ca e mai bine sa incepi dupa 4 luni

Poze

Mergi la inceput

Eu MOR DE FOAME!!!!!!!!! Cred ca nu fac nici o branza cu Monti asta in perioada alaptatului. Am doua solutii: ori merg rapid la culcare si adorm repede, sa uit de foame, ori ma bag in frigider, sa vad ce gasesc. (desi e cam gol saracul!)
Aaaa, am piscoturile alea cu care trebuia sa fac tiramisu azi!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Va multumesc tare, Raluca si Cristina. Sunteti tare dragutze. Si deloc mai prejos. Raluca..nu te vedem satena? Abia astept.

Nela, chiar ca pare lunguta Ana mica. Cati cm are?

A venit Mos Craciun...
Sophie Amelie(17.09.09), our sweet baby, we luv' u!

Povestea gogoshicii

Mergi la inceput

Ralukule, te pup!! Lasa, ca o sa intri tu si in hainele de zana in curand!
Eu cand nu mai facuse Emma de 3 zile kk, i-am pus jumatate de supozitor. Nu a dat dependenta. Dar stiu ca tu nu vrei sa recurgi la medicamente decat in ultima instanta, asa ca nu insist. Sper sa se rezolve repede si sa nu mai sufere micutul

POZE

Mergi la inceput