Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *42*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Mi-a mai venit o idee de cadou. O imprimanta din aia speciala de scos poze pe hartie de poze. Nu stiu daca intelegeti ce vreau sa spun! Eu mereu imi propun sa merg la studio sa scot poze pe hartie, sa ramana in album si mereu aman. Mie mi-ar place sa am asa o imprimanta acasa. Cred ca nici nu e scumpa tare.

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Cristina, mi-e teama sa mai conduc! Acum ceva vreme am avut 3 accidente cam la 2 saptamani distanta si am ramas cu o super teama. Nu eram eu la volan dar tot nasol le-am simtit

Cu cadoul, noi am luat pe nasa Nataliei un lantisor cu pandantiv de la swarovski si pt nasul ei o pereche de butoni. Le-au placut, cred.

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Raluco, fain cadou le-ai luat! Bine, asta daca le-ai nimerit gusturile. Ce nasol ca s-au inventat cadourile! Mie mi se par un consum fantastic de energie si nervi. Eu ma consum extraordinar de mult cand e vorba sa cumpar ceva, parca imbatrinesc cativa ani pana ma decid.

POZE

Mergi la inceput

Hai sa va zic ce scrie pe prospectul de la tinctura de brusture, asta apropo de chestii naturiste.
Cica se face un sampon din urmatoarele: tinctura de brusture, mesteacan, ardei iute si urzica (toate de la plafar), se adauga 2 galbenusuri de ou si cateva linguri de apa si se spala parul numai cu acest amestec, fara alt sampon. Cica are efect nemaipomenit, nu mai cade parul, elimina matreata, creste mai repede, se regenereaza, etc! O sa incerc si eu, desi la cate am incercat, nu mai cred in nimic. Dar cica tincturile astea fac minuni asupra parului
Astazi nu am mai intrat pe forum pentru ca toata ziua am cautat remedii naturiste pentru par. Am gasit o gramada de minuni, si o sa le incerc, ca rau nu au cum sa faca.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

crisule, imi pare rau sa te dezamagesc, dar o imprimanta de aceea e de la 500 d eron in sus. Ne-am uitat noi in COra chiar zilele trecute ca ne batea gandul sa luam o imprimanta, si daca tot dam banii sa luam ceva calumea dar... ne-am desumflat rau la ce preturi aveau

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Aoleu, Moni, asa de scumpa e? Sotul zicea ca e vreo 200 RON, cred ca a zis si el asa, ca sa zica ceva. Atunci pica cadoul asta.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Fetelor multumesc pentru raspunsuri.

Raluca da o poza nu ne pui (sa te vedem si noi satena)!

Selen sa stii ca si Andrei a fost agitat noaptea cand au venit ai mei. Adica in primele 3-4 nopti s-a trezit de vreo trei ori pe noapte, poate si mai mult. Dupa ce s-a obisnuit cu ei si-a revenit la programul normal (cu o singura trezire pe la 3). Culmea e ca ziua era f vesel si se juca si gangurea cu ei!

Cristina cata dreptate ai referitor la cadouri. Eu si Adi lasam de obicei pe ultima suta de metri rezolvarea problemelor, inclusiv cumpararea cadourilor si ne stresam ingrozitor ce sa cumparam (adica alegam de nebuni cate o zi de colo colo si nu ne putem hatari). La botez noi le-am cumparat nasilor o icoana cu Sf. Andrei (din aia pictata si cu argint pe margini), asta si pentru ca nasa este o fire mai bisericoasa.

de Andrei-Alexandru
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Daca stie el la 200 de ron sa imi spui si mie. Vorbesc serios, nu glumesc, ca ma intereseaza tare. Ti-am zis, eu cand am vazut scorurile am luat-o la fuga

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Buna seara, mamici de pui scumpici!!

Noi tot pe la munte, de-aia intru mai rarutz. Duminica ne intoarcem acasica.

Si eu m-am tuns pe 31 dec(sunt poze la semnatura de la rev si cu bebitza), parea ca nu mai cade, dar vad ca a reinceput. Hmm..aseara mi-am facut masca aia cu ou. Am uitat de ea vreo 2 ore in cap...imaginati-va cam cat de beton se facuse oul ala in capul meu. Acum sa vedem rezultatul. M-am spalat cu samponul lui Sophie. Cat de placut este...

A venit Mos Craciun...
Sophie Amelie(17.09.09), our sweet baby, we luv' u!

Povestea gogoshicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Dana, tu ai zis ca aveti poze noi, nu? Eu de abia astept sa le vad, sa stii.

Am pus poze noi la semnatura cu Degetica.

_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

Salutare!
La multi ani,Nela!
La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi!
Mi se pare asa lunga "Degetica"...Cati cm are frumusica?

Iulia iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)
Romania- The land of choice
Poze

Mergi la inceput