Pepenasi de iulie-august 2008 (164)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

La multi ani 2010!!!

Intru si io asa repede ca stau nasoool cu timpul!!!

Sa aveti un an plin de minuni si bucurie, dragoste si caldura sufleteasca!!!

Va multumesc din suflet pentru urarile de ziua mea, telefoane, sms-uri, mail-uri si asa mai departe si scuzele de rigoare ca nu am timp sa raspund deloc dar m-am apucat si sa imi completez studiile aici si intre scoala si fete nu mai am timp de nimic!!! Mai citesc din ani in pasti, pe sarite si cum apuc...da' de scris nema

Felicitari noilor mamici si in special pt Cami Sa va traiasca puiutii si sa va aduca numai bucurii!

Felicitari si noilor gravidute, sa aveti bebei sanatosi, frumosi si norocosi si o sarcina usoara usoara!

Noi suntem okay, avuram toti porcina si-o tot tinem ba intr-un virusel ba in altu' da' ne-am rezolvat cu refluxul si papam cat de cat okay. Vorbim multe multe suntem o zgatie de copil , frumoasa, desteapta si zapacita nevoie mareeeee....mare dansatoare si iubareata da' numa' cand avem noi chef...

Cam atata am timp sa scriu, tre' sa plec ca a pus gand rau cremelor mele

Va pupicesc si sper sa mai intram si noi....asa o data pe an

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

http://picasaweb.google.com/mada.mcdonald/DropBox?authkey=Gv1sRgCJ_3rZ66-uTJEQ# <---- poze daca vreti sa ne mai vedeti....pi ele nu pi mini

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

La multi ani !

Iata ca am reusit sa intru si eu , sotul se joaca cu copii , ceea ce ma bucura caci nu face des asta .
A fost o noapte lunga si agitata , avand in vedere ca Mandy nu s-a culcat pana la 1 dimineata deloc iar la 1.30 plecam cu masina de la prietenii nostri spre casa sa culcam fata in patul ei .
Rayan a fost un ingeras a dormit bustean .

Va pupam si speram ca in acest an sa fim mai activi pe forum !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

La multi si fericiti ani!!!!

mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...

Poezicile de un an ...incep AICI

SA-L AJUTAM PE MIHAITA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

La multi ani!!!

Noi am fost de Rev la fratele lui Crysty si am petrecut in 6. Aidel s-a culcat la 12.30, dupa ce a admirat artificiile, si a dormit bustean pana la 10 azi, nu a mai cerut laptea noaptea , deci am inceput noul an cu bine.

Si aici o dedicatie muzicala speciala de la Aida pt pepenasi: Aida cantand la pian

Si aici cantand cu picioarele, si la propriu si la figurat :

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

La multi muuuuulti ani cu sanatate si muuuulte bucurii si impliniri!!!
la toata lumea ..care vrea

Oana

de Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

si din partea noastra :

"La multi ani!" si un An Nou calauzit de iubire, credinta si speranta!

Dianami , .

Ina, mami de doi baieti minunati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

LA MULTI ANI SI UN AN NOU PLIN DE BUCURII SI MULTA SANATATE PENTRU TOTI PEPENASII, MAMICILE SI FAMILIILE LOR.
Un gand bun de la noi pentru MADA MAX "multa sanatate fetelor si sa treaca cu bine de perioada aceasta, " ,pentru CAMY "sa aveti un An Nou minunat iar bebe Flavius sa creasca mare si sanatos" si pentru Diana " sa stea bebe in burtica cat sa fie bine si el si mamica ,nastere usoara".
Un An Nou mai bun pentru noi toate in care sa se indeplineasca toate dorintele si normal sarcini usoare gravidutelor si asteptam fratiorii de pepenasi.
Pupici de la noi , ma retrag ca sunt obosita.

http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CE POARTA NUMELE SF VASILE!

O nastere cu prelungiri
minunea care ne-a luminat viata
Caietul cu retete
Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

ce fac fetele mele??? sper ca sunteti toate bine, va bucurati inca de feeria acestor zile...

...noi suntem binisor, au reaparut colicii asa ca zuntem ceva maraiti..iar eu am inceput sa-i cant lui Flavius....tace Flavius si-mi omor barbatu...ca nu am deloc voce ...dar nu conteaza...

baietii mei dorm acum...eu trebuie sa pregatesc bagajelul pentru ca mergem la Arges la parintii mei...abia astept, ca nu am mai fost de prin aprilie...si mi-e asa dor...abia astept sa ajung, desi am mari emotii cu Flavius pe drum, mai ales ca maine ne si intoarcem.....macar ne intoarcem cu mama...pe post de dadaca

Am si eu o pentru fetele care au facut cezariana...la cat timp ati inceput sa faceti sport?????...eu sunt terminata....am ramas cu multe kg dupa cele 2 nasteri consecutive....dar burta este sub orice critica...mareeeeeeeeeeeeeeee si lasata...arat ca o gravida de 6 - 7 luni...asta dupa ce am pe mine chiloti cu corset ...vreau sa ma apuc de sport...pot???????

Va pup pe toate, fara exceptie...

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Poveste

POZE

Mergi la inceput