Pepenasi de iulie-august 2008 (164)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

LA MULTI ANI IN 2010!!!

azi ma simt mai bine,pt ca bunica mea si a mai revenit.
am vazut si eu poze,am si pus cateva.dar nu stiu de ce,la un momentdat nu m a mai lasat sa le vad...

CAMI,burta mea e exact cum o descrii tu pe a ta,imensa si nu stiu daca as mai putea face ceva,poate doar vreo operatie estetica.eu zic sa mai astepti cu sportul,mai ales ca ai 2 operatii atat de aproape una de alta.

KATALYNA,operatie e tot asa.chiar am pus o poza pe picassa sa vedeti cum arata si va rog,daca va pricepeti,sa mi dati un sfat,pt ca acum,in ianuarie,dr mi a spus sa ma duc sa ma opereze din nou,ca nu ma poate coase pe o portiune asa de mica.
INTREBARE-SA MAI ASTEPT,POATE SE INCHIDE DE LA SINE,SAU SA MERG ACUM?Au trecut 3 luni de cand o am.

MADA,ma bucur ca ami e putin mai bine,in curand vor trece si bubitele.

DIANAMI,sa dea dumnezeu ca bebe sa stea in burtica cat mai mult..stiu cum e sa stai stresata ca poate nasti azi,sau maine ,sau poimaine,am trecut prin asta si a fost cumplit,..dar va fi bine..

SURSULA,imi pare rau ca se complica toate virozele,cred ca ti e tare greu sa l vezi suferind...eu am astm,dar primele crize le am facut in scoala generala si am scapat oarecum de el la facultate[nu mai fac crize decat cand intru in contact cu lana si mucegai]insa ,de ex,daca ma apuca tusea ,la mine se complica pe fondul astmului,daca rad puternic nu mai pot respira.insa la tudorel ,tinand cont ca a aparut acum,e posibil sa scape pana la scoala[doamne ajuta!!]

noi suntem bine,au avut baietii un episod de tuse,dar le a trecut,la cris cu aerosoli si la codrin cu stodal.mosul le a adus lui cris un cart cu pedale,niste insecte de plastic,mari ,un robot si un catel[nu cel mare,m am dus si i am luat altul mai mic,pe cel mare i l dau maine,de ziua lui].plus hainute ,carti si dulciuri.lui codrin i a a dus o masuta de lucru,telefonul vorbitor[e in engleza,spune cifrele si literele in engleza,plus ca are mai multe melodii,e super si a costat doar 25 ron]o masinuta ,hainute si dulciuri.
atractia cea mare e cartul,pe care s au cam certat in primele zile.
codi e un strengar si jumatate,ca de obicei rade toata ziua si l imita pe frati sau.avem insa o problema cu cursul sangelui din nas.

revin ca tb sa plece sotul la cumparaturi si tb sa i fac lista.maine e ziua lui cris si tb sa luam cate ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Am intrat sa va spun ca de ieri sunt matusica, cumnata mea a nascut o fetita, Ema Alexadra, de 3150 si 49.5 cm :) A nascut la municipal (tot cu dr meu), saraca a stat sa astepte o gramada sa intre la operatie, erau 3 doctori si o singura anestezista si a stat de la 9 dimi pana la 18, era lesinata de foame, de sete, de tot. Dar are o fetita minunata si galagioasa :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Bine v-am regasit in 2010! Sa avem un an plin de bucurii!

Noi am sarbatorit foarte bine de revelion. MAya a stat si ea pana la 3, a sorcovit si a facut un ban cinstit .

Camy, aici pana la 3 luni iti zic sa nu faci sport. Abia la 3 luni incepi recuperarea perineala, iar apoi pe cea abdominala cu exercitzii soft de contractare a muschilor abdominali. asta este pentru nasterea normala, pentru ceza nu stiu ...
Oricum pentru burta lasata, care de fapt e piele cele mai bune solutzii sunt timpul si cremele pentru fermitate ca nu vad abdomenele sa faca mare branz. Masajul manual si cel cu vacuum mai fac minuni.
Si eu am ramas cu o burta umflata destul de mult timp. Dar s-a dus de la sine, dupa ce am terminat de alaptat.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

LA MUUUUUULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!
sper ca ati petrecut frumos de revelion!
noi suntem la munte. mai stam pana maine si apoi mergem spre casa. Sofia a intrat in noul an plangand de mama focului ca a fost trezita de varu'su care isi cauta artificiile in camera....desi eu i le-am scos afara si i-am zis ca nu are ce cauta inauntru...Asa ca am admirat de la geam incercand sa o linistim...... :( In plus a racit un pic. II curge nasul si tuseste un pic. Am inceput cam prost anul....cu plansete, aspirat nasul cu batista etc. Mi-e si mila de ea cum o imobilizez...
Totusi nu pare a fi o raceala grava si speram sa treaca cat mai repede

---------------------------------------

www.razvan-zainescu.eu/home/" target="_blank">SMS pentru o viata!

---------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Salutari din nou in 2010!

La noi anul nou a trecut destul de monoton, Luca s-a culcat pe la 21 si a dormit tun, nu l-au trezit nici artificiile, noi am incercat sa ne uitam la tv dar n-am rezistat ca numai manele si muzica populara erau, asa ca ne-am uitat la un film pe calc, la 12 am ciocnit sampanie,iar pe la 2 ne-am culcat.

MADA, cum a decurs noua traditie cu clatitele?

CAPRI, wow, Ilinca a stat pana la 2 de revelion??? Sa inteleg ca tot asa prost doarme desi ai intarcat-o?

MADA DE IRL, am vazut frumoasele tale, ma bucur ca e mai bine cu refluxul Juliei. Spor la scoli si sa ne mai scrii si pui poze cand ai timp!

CAMY, mie doctorul mi-a recomandat ca abia la 6 luni de la cezariana sa fac sport, nu mai repede ca sa se vindece bine cicatricea (bine, ca eu n-am facut sport nici dupa 1 an si 6 luni aia e partea a doua). Eu zic sa mai astepti, intr-adevar de la alaptat se mai retrage burta si o sa mai slabesti si din motiv de solicitare si oboseala, vei vedea. Pupam Flaviuselul, ma bucur ca n=a avut nicio reactie negativa la primul vaccin! Pe 17 luna asta faceti botezul, daca bine tin minte??

MONA, nu stiu ce sa zic cu operatia, eu as inclina sa nu astepti sa se inchida de la sine, daca nu s-a inchis pana acum, orice rana deschisa e un pericol de infectie... Dar nu inteleg de ce nu poate sa coase doar acolo... Poate te pot ajuta cu sfaturi mai pertinente fetele cu pregatire medicala. Am vazut pozele cu fratiorii, sunt niste dulci!

IRISS, felicitari pentru nepotica, sa va traiasca!

MARINA, sanatate Sofiei!

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si 18+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helau,

Nu am citit inca ce ati scris de ieri, acum ma duc sa recuperez.
Dar inainte am vrut sa va pun link la prima sedinta foto test, cu luminile noastre . O gasiti aici, daca vreti sa o vedeti (e prima; cea cu Craciunita e facuta mai demult fara lumini). Va rog daca aveti timp sa imi spuneti si ce parere aveti despre ce a iesit, daca v-a placut sau nu. Multumesc anticipat .

pup you all,

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Blogurile mele:
manute talentate
fotografiile-din-viata-ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

La multi ani!!
Un an nou mai bun cu implinirea tuturor dorintelor!!

Mergi la inceput

Iris, sa-ti traiasca nepotica!!!

Irlandezo,
vazut pozili ! Spor in toate proiectele! Si ma bucur sa aud ca sunteti bine cu refluxul . Te asteptam mai des pe aici, daaa?

Mona, ma bucur ca buni e mai bine .

Marina, sanatate Sofiei !

Moni, da, Ilincu se culca in continuare tarziu in fiecare seara, asa ca nu a fost o problema sa stea pana la 2 de revelion . Si apoi sa maraie de n ori pana la 12 ziua cand ne-am ridicat din pat sa mancam .

Camy, distractie placuta la Arges! Cu sportul, nu stiu... Eu nu am facut deloc si is slaaaaaba de la alergat dupa copii .

Vicky, zici ca Maya a sorcovit ? La noi doar Matei a facut un ban cinstit cu sorcova anul asta .

pup you all,

Blogurile mele:
manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Noi incet ne pregatim de noul an, adik de dat nasul cu realitatea. Marti avem mussafiri de la gradi, asa ca luni ma bag adanc in curatenia de noul an, lasam numai bradul ca sa facem niste poze dupa ce trec bubitzele lui Ami.
Multumim mult de tot pentru comentariile de la poze: Moni, Caprioara, Monalac, Cristina, Sursula, Sorelixu' aka nasha aka matusa scumpa si iubita .
Mona da ala e cadoul lui tati, da el cica l-a luat pt fete. Well si ele s-au jucat de numa, da tre sa le gasim alt loc ca ocupa toata sufrageria deja.
Am pus si noi poze de la revelion si de la noua tradite de clatite de anul nou.
Iriss felicitari pt nepotica , sa creasca mare frumoasa si sanatoasasi refacere rapida mamicii.
Mada spor la treburi si pupici la printese.
Estrella multumim la fel.
Moni a decurs foarte bine, multumim de intrebare , Ari era mega super happy, Ami geloasa a vrut si ea acolo da na trebuia sa avem grija sa nu cada sau ceva ca ea nu se uita ce face si pe unde calca si era cam suparata ca nu putea si ea bate cu telul. Dar au papat amandoua frumos clatitele si au iesit foarte gustoase. Oricum Ari a fost tare simpatica la spartul de oua, prima oara s-a speriat ca nu se astepta cand a spart coaja dar din 4 oua nu a scapat deloc coaja in castron.
Marina insanatosire grabnica. Asa e e tare greu cand trebuie sa ii tii sa le cureti nasul sa le dai medicament etc.
Mona ms ma bucur sa aud ca e mai bine bunica ta. Multumim. Spor la pregatiri pt maine.
Camy mai trebuie sa ai rabdare oleaca, burta se va mai retrage dar incet incet dureaza cam 1 an sa se mai retraga, mai ales dupa cezariana nu e de grabit cu sportul.
Uram si noi La Multi Ani celor care si-au serbat numele si scuze de intarziere.
Atata am reusit sa citesc fug la fete revin mai pe seara.

"Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ... "

Louis-Hector Berlioz

Mergi la inceput

Vazut si comentat pozele noi . Multumim si noi de comentarii.

pup you all,

Blogurile mele:
manute talentate

Mergi la inceput