Pepenasi de iulie-august 2008 (164)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui iriss27

Am intrat sa va spun ca de ieri sunt matusica, cumnata mea a nascut o fetita, Ema Alexadra, de 3150 si 49.5 cm :) A nascut la municipal (tot cu dr meu), saraca a stat sa astepte o gramada sa intre la operatie, erau 3 doctori si o singura anestezista si a stat de la 9 dimi pana la 18, era lesinata de foame, de sete, de tot. Dar are o fetita minunata si galagioasa :)

Iriss mami de Yvonne si David
BLOG de mamica

felicitari pentru nepotica!Sa creasca mare si sanatoasa!

"La multi ani!!!" fetelor
Sper ca ati petrecut cu bine!
Noi ne revenim incet din leneveala care ne-a cam cuprins de sarbatori. Tati si Stefan nu mai au rabdare...vor la munca si la gradi...abia de luni...deci mai stau si maine acasa Stefan era de-a dreptul disperat azi dimineatza ca intarzie la gradinita si tati inca doarme....

Suntem bine, cam lenesi si haotici in ultima vreme....
Acum tati cu baietii sunt afara prin curte, se obosesc inainte de baita si nani...si eu bantui netul.
Cam asta ar fi...am citit in mare si printre randuri.
Am vazut insa pozele noi, frumoase.
Sa ne traiasca pepenasii si fratiorii lor!

O seara placuta tuturor si pana la reauzire, numai bine!!!

proud mummy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Didi, acum am reusit sa vad filmuletele cu Aidel la pian . Ce distractie a fost acolo si ce frumos a cantat .

pup you,

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Blogurile mele:
manute talentate
fotografiile-din-viata-ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Camy, eu m-am apucat de sport - adica aerobica, abdomene, alergat, la 2 luni dupa ceza si am fost super ok. Bine, am vorbit si cu doctorul despre asta si mi-a dat voie. Moni, wow, 6 luni zici ca ti-a spus tie doctorul?

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Capri, multumim . Ii place mult sa cante la pian, cred ca seamana cu unchiul ca da dovada de inclinatii muzicale .
Eu nu am apucat inca sa ma uit la poze si nici sa pun poze cu noi, am fost mai mult plecati in vizite zilele astea si am intrat pe forum in fuga.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

LA MULTI ANI, pepenasi si parinti de pepenasi.

M-am apucat sa ma uit pe pe picasa si nu prididesc sa ma uit la poze. O sa vina si comentariile ulterior :D.

Noi am petrecut cam ciudat sfarsitul de an. Aveam in plan sa adormim cupilul si sa il lasam la niste prieteni si noi sa mergem la bal mascat. De culcat nu am reusit sa il culcam, l-am lasat la prieteni, numai ca dinsul nu a vrut sa stea fara ma-sa, asa ca ma-sa s-a intors inainte de 12:00 noaptea si am petrecut revelionul cu cupilul care la momentul respectiv refuza sa isi tina bluza de pijama pe el si ramasese la bustul gol....Micul terorist s-a lasat induplecat de somn abia pe la ora 2:00 si tot el s-a trezit la 8:30 de ziceai ca a dormit 12 ore legate , iar eu eram aia busita in cap.

CAMY cum ati calatorit, ca am vazut ca a fost omor prin BV de masini si trafic. De la Sinaia a fost suer ok cind am plecat noi inspre Bucuresti, am ajuns in 1:50 din poarta in poarta, dar o prietena care statea la Busteni mi-a zis ca fac un super detur sa ajunga acasa la Busteni de la Bran.

MADA de IRL imi pare bine ca mai ai reusit sa dai un semn de viata. Am admirat fetele tale frumoase care se jucau in zapada. Spor la invatat.

MADA de UK, foarte faina ideea cu clatitele facute in familie. [pup fetele sa treaca bubele.

CAPRI imi plac tare mult pozele cu burtici.

ANA ce-i cu leneveala asta la voi. Apai veniti la mine ca va dau de lucru la toti 4.

DIDI super tare Aidelul care canta la pian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Acum au plecat de la noi niste prieteni , au fost cu copiii si m-a mirat denisa ca s-a pus pe plans ,nu ii lasa sa plece ii tragea si spunea "sca..." , sa stea pe scaun sa nu plece, acum a potolit-o sotul si astept sa adoarme ca se freaca in patut , asta e daca a depasit ora de somn , si-a stricat programul.
Multumim pentru comentariile de la poze.
Da stiu de treaba cu faptul ca eu cu sotul semanam , mereu ni se spune si normal ca si denisa seamana la ochisori cu mine si restul e tati intreaga , asa vad eu dar poate in timp va mai lua din trasaturile mele, oricum nu conteaza ,sanatoasa sa fie ca noi o iubim enorm.
Parca imi pare rau dupa atmosfera de sarbatori , sotul luni incepe serviciul........oooooooffffffffffff vreau sa mai stam toti trei sa ne giugiulim si sa ne pupacim toata ziua.
Noapte buna si sper sa scriu mai des in acest an.

http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Am fost azi cu fii-mea la Cora, poate ne pica ochii pe vreo jucarie pt Ema, slaba oferta la nou nascuti. O sa ma mai duc la Miniblu luni, ca ochisem o veioza care are si catecele si proiecteaza si lumini pe tavan. Si i-as mai lua ceva jucarii. Haine are de la mine aproape 2 saci, pe care sa-i foloseasca pana la 9 luni doar
Cand le-am vazut cat sunt de mici, mi-au trezit amintiri si parca mi-e dor si mie de bb :)
Am refacut calendarul pe 1 ian - 5 feb, avem 10 zile de nastere, din rude extrem de apropiate, parinti, fini, prieteni. Deci ajung la sapa de lemn, unde mai pui ca vine si dupa decembrie, unde iar am spart pusculitele Cum naiba s-au ingramadit atatia?? Daca le iau de 1 mil la fiecare, se duc 10 mil Si in iul-aug mai e destul de plin la noi, tot in jur de 10 sunt si cred ca pot sa sar doar vreo 4 :)).
E clar, cine se aseamana se aduna, suntem un neam de capricorno-varsatoro-lei :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

LA MULTI ANI CRIS DE MONALAC,SA CRESTI MARE SI VOINIC SI SA ADUCI NUMAI BUCURII PARINTILOR!

O nastere cu prelungiri
minunea care ne-a luminat viata
Caietul cu retete
Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

Pupici!De sarbatorile astea am primit un mare dar:timpul!Timp sa ma bucur non stop de puiul meu si sa savurez pe indelete toate pozele cu pepenasi!Mi-au binecuvantat sufletul!Ce copilasi mari si frumosi avem!!!

Iriss-sa-ti traisca nepotica!

Mona-ma bucur ca bunica ta e mai bine!Si LA MULTI ANI CRIS!Sa fii sanatos si sa o asculti pe mamica ta!Cat despre rana aia urata eu cred ca ar trebui sa mergi la dr .repede.

Marina-sanatate micutei Sofia!

Capri-felicitari pt pozicile cu lumini!

Didi-am admirat-o pe Aida cea talentata.Cred ca are un nume predestinat in ale muzicii!

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

Si inca ceva:

Ce fel de cereale dati pepenasilor?Ati inceput cu cele de "copil mare"?

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)

Mergi la inceput