*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (96)*
Raspunsuri - Pagina 22
elilov3 spune:
neata fetele

LA MULTI ANI IONI SI IOANE!

sa fiti sanatosi si voiosi si la banuti doldorosi.....nah sa am rima
sa-mi traiasca ionu ca traiesc si eu pe langa el ![]()
BraveGirl spune:
Neatza!
Ioanelor si Ionilor! 
Eu nu prea am cu ce o lauda pe Arianna. Dar e frumoasa foc
cra-cra-cra! Stie sa faca anumite lucruri dc ii ceri, sa-si hraneasca bebeul, sa-l iubeasca...atat
a...sta cuminte, de cele mai multe ori, sa-i fac aerosolii. La spital, noaptea, nici nu se trezea!
Se pune? ![]()
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
POZE CU PRINTESA
lorellay spune:
se pune Codrina se pune..ca a mea la aerosoli urla de parca o tai....in plus papusile le da cu capul de ce gaseste..pana cade ceva de pe ele..ochi, papuc...
ma laud si eu..Codrin stie sa citeasca litere de tipar doar...
Diana "ma cearta"
ridica mana la mine si bolboroseste de nu se poate...
se joaca amandoi prin casa...alearga unul dupa altul, Codrin zice ca se joaca de-a tom si jerry![]()
Diana NU zice nici un cuvant, NU face Pa, Nu face nimic "la comanda"(cum s-ar zice)..doar ce si cand vrea ea!si mai rau..NU mananca..da m-am cam linistit cu asta!
www.duracell-romania.ro/galerie-foto/alinb/1/" target="_blank">[ Un vot pentru Diana va rog mult!]
aleinad.g spune:
La multi ani, Cozonaceilor ce-si aniverseaza azi ziua numelui!
La multi ani, parintilor, fratiorilor si surioarelor cu nume sarbatorit!
Bertha,
Ioanei, sa fie cuminte si sa pape tot macar!
Dandusa,
raducu si surioara frumoasa!
Bebecris, si eu voiam sa intreb daca puiul tau se descurca cu "prajitorul de biscuiti", incepusem sa-mi fac probleme ca a mea numai partea de sus o utilizeaza. Dar m-am linistit, vad ca nu e singura. 
Crismargrg, felicitari pentru depasirea barierei de 9kg. M-ai surprins ca in poze mi s-a parut grasunica bine, poate fiindca e mai scunduta. 
Din seria "ne laudam cu" ... nici noi nu iesim prea in fata.
Merge, boscorodeste pe limba ei, daca ii cer ceva imi aduce doar primele 2 obiecte dupa care imi intoarce spatele. Cuvinte ... nu spune cuvintele usoare gen papa, bebe dar spune, pocit ce-i drept, gata, jos, sus (cred ca stresul cu mancarea
). Si ... cam atat ... cra, cra.
Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
Poze Craciun
Povestea nasterii
Ramo2007 spune:
neata,
LA MULTI ANI TUTURORR SARBATORITILOR DE ASTAZI!
Sa ma laud si eu....Sara face bravo, pa, imi aduce diverse obiecte pe care i le cer, face pipi si kk la olita..adica atunci cand o asez produce ceva si cand termina se ridica singurica si face pfff...ca asa-i fac eu si zic ca miroase kk...dac-o intreb unde e tati si el nu e acasa se uita spre usa de la intrare, ia telefonul in manuta si tipa dadada...sera cand vb. cu finii pe skype, vine langa laptop si gongane pe limba ei uitandu-se in monitor...si cam atat...cra, cra.
Dupa amiaza mergem la dr sa luam trimiterile pt. analizele de sange.
bebecris spune:
david nimereste din prima de cele mai multe ori: cercul, patratul si triunghiul....inima si steluta mai greu...
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleinad.g La multi ani, Cozonaceilor ce-si aniverseaza azi ziua numelui! La multi ani, parintilor, fratiorilor si surioarelor cu nume sarbatorit! Bertha, Ioanei, sa fie cuminte si sa pape tot macar!Dandusa, raducu si surioara frumoasa!Bebecris, si eu voiam sa intreb daca puiul tau se descurca cu "prajitorul de biscuiti", incepusem sa-mi fac probleme ca a mea numai partea de sus o utilizeaza. Dar m-am linistit, vad ca nu e singura. ![]() Crismargrg, felicitari pentru depasirea barierei de 9kg. M-ai surprins ca in poze mi s-a parut grasunica bine, poate fiindca e mai scunduta. ![]() Din seria "ne laudam cu" ... nici noi nu iesim prea in fata. Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995) Poze Craciun Povestea nasterii |
Craciun, cadouri, renii
Cristina - mami de
DAVID - ANDREI 
BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU
Povestea nasterii
Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI
bebecris spune:
sa ne laudam: david este innebunit sa scoata craticioarele si castroanele din plastic din dulap...se aseaza pe jos si se joaca cu ele minute in sir...le baga unele in altele si tot asa...se duce la sertatrul unde isi tine tati diverse, scoate agenda, pixul si calculatorul de birou, se pune pe burta si vb si "calculeaza", apoi se duce la bucatarie si aduce o cratita pe care o pune in sertatrul din dormitor...daca vede haine pe jos, le ia si le pune pe pat...
acum este varsta la care ei cauta, descopera, cotrobaie etc...
Craciun, cadouri, renii
Cristina - mami de
DAVID - ANDREI 
BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU
Povestea nasterii
Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI
monicus spune:
Cu ocazia sarbatoririi numelui primiti din partea nostra un calduros LA MULTI ANI
.
Sa aveti parte de multa sanatate, multe realizari si tot ce va doriti cozanacele dragi.
Ioan de Dandusa, Ioana de Mnarcisa, Ioana de Maria_28, Ioana de Ale si Ioana de Bertha 

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
-------------------------------------------
Pozele mele
Povestea nasterii
Pozele printesei la un anisor
babyzapi spune:
Al meu zice : da, tata, mama, papa, gata, iote(uite), ai (hai) si ep (apa) si numele verisoarei lui "Daia" = Daria.
Imita : caine (am-am), pisica (miaaa), gaina (cot-cot), leu (oa-oa), cangur(loveste podeaua cu mana sa arate ca topaie, sa zica tzup-tzup nu poate), peste (incide si deschide gura cu zgomot), liliac (da din maini de parca zboara si suiera), magarus, maimuta (a-a-a-a-a), cal masina (brrr) si cred ca mai sunt cateva.
Cand vede olita incepe cu scremutul ca i-am zis ca acolo face kk si pipi, l-am pus de cateva ori la olita dar nu a facut nimic momentan. La formele cu biscuiti baga cercul, triunghiul si steaua singur fara sa tin eu de borcan. E disperat cu laptopul si telefonul (am unele care nu sunt bune si acum au devenit jucariile lui preferate), vb la telefon pe limba lui. Daca ii cer sa-mi aduca sa citim cartea cu pupici sau cea cu animale salbatice, mi le aduce si nu da gres niciodata desi are vreo 12 carti.
Dar faza cea mai cea si cea mai frumoasa de m-a facut sa plang : il intreb "o iubesti pe mami?" si el imediat "da" (mai zice el da asa la intamplare), dar pe urma il intreb : "si cum o iubesti tu pe mami?" si el ma ia cu manutele lui mici de fatza si imi da 4 pupici pe gura unul dupa altul
...niciodata nu am primit mai mult de un pupic de la el...a fost o faza care m-a emotionat teribil.
Bertha nu am repetat testele de la analize, vad ca merge bine cu laptele nan fara lactoza. I-am dat de 2 zile sa pape cozonac dimineata si azi l-am gasit cu bubite pe barbie. Deci fara produse care contin lapte. LA MULTI ANI IOANEI gagicutza frumoasa cu ochi tulburatori. Petrecere frumoasa 
Monicus, Oti, Aleinad multmim de complimente.
Oti cum te simti cu sarcina?
Alra ma bucur ca desi a trebuit sa stati atat la dr, ati avut conditii bune si chiar un loc de joaca pentru fete 
Olivia 
Bebecris super david cu urechiusele de ren.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela & Raphael Nicolas
babyzapi spune:
Crismarg multumim frumos
. Si al meu are doar 9,100, dar cum are 78,5 cm e cam slabut, desi papa bine. Nu ma ingrjorez, doar sper sa nu semene silfid ca mine ![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela & Raphael Nicolas