*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (96)*
Raspunsuri - Pagina 23
Otiliav spune:
[a] sarbatoritilor de astazi!
| Citat: |
| citat din mesajul lui alra da' de ce ii laudam ca nu am prins firul? Vacanta cu Laura in Romania |
Ca sa avem si noi o scuza cand intreaba sotii de ce le luam atatea cadouri si le facem poftele
Bertha, eu nu pun la socoteala engleza, nu are in vocabular multe cuvinte desi are colegi/prieteni care vorbesc. Eu ziceam de numarat ca sa-ti faci o idee cat de putin stie fata de Darius si totusi aici e laudata ca stie bine de tot. Cerintele sunt foarte foarte mici. Si ce ma enerveaza este ca o lasa sa scrie literele in oglinda, sau le inverseaza in numele meu de exemplu si nu i se spune nimic, educatoarea zice ca "lasa ca se corecteaza in timp" nu cumva sa o dojeneasca si sa se timoreze copilul.
Da m-ati lasat masca ce vocabular au cei mici. Bine, nu-i ok sa fac comparatii cu copii mai mari cu 2 luni fata de Elisa, la varsta lor 2 luni inseamna mult ca limbaj. Elisa spune "mam-mam" la mine si cand vrea mancare (adica eu=mancare), spune "ta-ta", "pa-pa", incearca un fel de "Ana" si de cand are ferma spune "miau-miau", stie care este porcul si cand vreau sa scap putin de ea o pun sa caute porcul sau ursul si mi le aduce. Mai nou se joaca cu bebelusii, ii pune in carucior. Avem si o tabla magnetica pe care o innegreste periodic.
Ah, si are Ana un calculator de mana micut care are si un joc, a invatat si Elisa sa apese pe sageti sa culeaga merele
In rest vorbeste la microfon si stie sa dea drumul la orga si sa faca galagie, da din fund binisor si din maini. Nu mai spun ce frumos da cu fundul de pamant cand nu ii convine ceva si cum se arunca pe spate chit ca da cu capul de perete sau de o masa. Asta nu-mi place si nici ca vrea sa ne muste de nas, a lasat-o sotul si acum vine la toti cu faza asta.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
aleinad.g spune:
| citat din mesajul lui Otiliav Bine, nu-i ok sa fac comparatii cu copii mai mari cu 2 luni fata de Elisa, la varsta lor 2 luni inseamna mult ca limbaj. |
Cu asta m-am consolat si eu cand am vazut ca David si Raphael baga formele in borcan.
da din fund binisor si din maini |
Ce de fetite dansatoare!!!
Si Teodora se misca binisor. Poate facem cozonacelele intr-o trupa cand se maresc.
Nu mai spun ce frumos da cu fundul de pamant cand nu ii convine ceva |
A mea strange din maini, din dinti (ma rog, gingii) si din ochi. Ah, si maraie...
Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
Poze Craciun
Povestea nasterii
manumanu spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI SI IONILOR, IOANELOR.
Pupici speciali pentru IOANA de BERTHA si pentru EVA IOANA de MIRTHA!!!
MIRTHAAA... ne e dor de tine!
ANCA, ma bucur ca ai revenit!
M-as lauda si eu dar trebuie s-o fac separat pentru fiecare din strengarii mei! Oricum, amandoi au inceput sa mearga singuri, mai putin acum la inceput, dar sunt tot mai siguri pe ei.
Anastasia zice am-am sua bo-bi (catelul, are vecinul unul in curte, pe care il tot striga, ca il cheama Bobi), ga-ga (gasca), maaa (pisica), baca (raspuns la intrebarea "ce dansam noi" - "barca pe valuri"), ao (alo, telefon), titi (kitty, pisicuta de la Hello Kitty, dar si tzitzi), bui-bui (buni), babui (asta e Barbouille, o marioneta pe care au primit-o de Craciun), do-do (asta e doudou, jucaria cu care doarme), mama, tata, papa, caca, Dadu-Radu (il striga pe Raducu si arata spre el), ote, oghe (?), na-ni, nu-nu (la masa
), tu (cand ii zic eu "tuuuu". Stie unde sunt ochii, nasul, gura (ouch! Otilia, si pe mine ma apuca si ma strange de toate cele!). Aduce jucarii si obiecte la cerere : pe Kitty-psicuta o cauta in cos pana o gaseste, cubul, iepurasul, catelul de plush s.a. Arata unde s-a lovit. "Danseaza" pe muzica si se balanseaza in masinuta de la Chicco.
Raducu: au-au (catelul), apa, ote (uite), au( cand ma trage de par), mama, tata, papa, da-da, tu, titi, tic-tac (ceasul), ao (telefonul), cah, Cha (Celia, asa o striga el pe Anastasia), okii. Stie sa arate ochii, nasul, gura, becul, oile (de pe mocheta din camera), sfintii (icoanele; asta stie si ea). Aduce mingea, catelu, pisica, suzeta... impinge obiecte sub patut si se apleaca pe burta sa le scoata. Danseaza si el, merge cu masinuta de la Chicco...
Anastasia reuseste sa bage in galetusa cu sortator steluta si inima, mai nimereste uneori si cercul sau patrtul. Triunghiul nu-i place
.
Mai stie sa arate unele imagini intr-o carte cartonata (frunza, floarea, marul, soarele, pantalonii, pasarica) si a identificat pisica din alta carte cu "Cenusareasa" (pisica asta e dedsenata in poala Cenusaresei, e micuta si ii place ei mult, bate din palme cand o vede). Mai rasfoieste carti si reviste (si Raducu, dar el e mai brutal si uneori le rupe si baga hartia in gurita).
Cam astea imi vin acum in minte...
Inca nu i-am pus pe olita, nici nu avem olita. Si cum spuneam, inca nu merg calumea, sper sa-si dea drumul zilele astea.
manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq
BraveGirl spune:
Ramo, multumesc 
Voi ma puneti pe ganduri...Arianna nu prea vorbeste. Se aseaza pe spate, ia telecomanda si deschide televizorul si tine un discurs, in limba ei. Zice 'alo, da' la telefon, mama, tata, tataie, baba (mamei mele, in loc de buni), bebe, da. Atat...nu face ca nici un animal, desi stie pisica, fluturii, catelul. Ii arata cd ii vede in poze, chiar dc sunt alte poze decat cele pe care le stie deja.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
POZE CU PRINTESA
Amalia spune:
Fetele, Steliana tocmai a primit mesaj. Maine va fi operatia. Sa-i fim aproape mamicutei noastre dragi si sa ne rugam pentru sanatate!
poze aniversare 1 an
"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."