*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (96)*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

al meu carmendu are si el limba lui insa pe lang acestea adaug...isi pregateste singur hainutele si prosopul pentru baita, imi aduce sosetele si papucii daca ma vede desculta, da pe razatoare picioarele mesei si scaunelor, deschide usa la masina, imi da hainele pentru iesit pe afara inclusiv fularul din fundul sertarului, aduce olita pentru kk si daca face prea mult pisu imi aduce pampersul pe care il aseaza frumos in pat si asteapta sa fie schimbat...si lista poate continua..cra cra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov-dec2008 spune:

buna seara, fetele
la multi ani
sunt spiridusul sau steliana
promit sa nu abuzez de contul comun, dar eu am ramas fara cont (din seria actiuni-stupide-declansate-de-nervi)
asa cum multe dintre voi ati aflat deja, una dintre noi are nevoie de mult sprijin zilele acestea.
detalii dau pe mail sau messenger, fara nici o pb
Rugamintea mea este sa nu o sunati, luati mai bine legatura pe mail sau sms, pt ca sunt convinsa ca a obosit reluand povestea on and on.
mi-e personal imi era tare bine cand eram cu copii in spital si citeam mesaje de incurajare, dar nu aveam forta sa mai vb si la telefon
Desi stiu f. bine cum e dupa sarbatori pt toata lumea, indraznesc sa prpun si aici, ceea ce am propus pe messenger, o actiune de strans banuti.
Daca aveti incredere, contul creat pt stefanut e inca valabil, avem si acces online la el, deci pot sa il gestionez cat se poate de usor.

Mamica respectiva mi-a trimis un mail cu explicatii, la care o sa fac fw
trimit si revin pt ca am o urgenta plangacioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Andi, e un dragalas Andrei, are carnita pe el, pe cuvant. E un scump! Despre cina, ce sa zic, v-ati saturat de orez? Ioana nu mai vrea decat pilaf, cerealele de orez sau orezul cu fructe nu mai sunt apreciate. Asta seara a mancat chiar binisor ficat de pui cu mamaliguta (am facut un sos cu ceapa, ardei, rosii). Ni retin daca tu ii dai ficat, eu am incercat mai demult, dar abia de vreo luna l-a acceptat cat de cat, asta-seara a mancat cateva lingurite, pana acum i-l dadeam bucatele.

Otilia, nu stiu ce sa zic cu numaratul, cred ca e bine cum e Ana, mai ales a a fost expusa la 3 limbi, daca socotesc si engleza. Nu l-am comparat cu nimeni niciodata si nici n-am insistat sa invete. Are o curiozitate bolnavicioasa, chiar ma enerveaza uneori, mai ales ca sta acasa, ma toaca mereu cu intrebari si seara se lauda la tati cu ce a mai invatat. Si bunicii l-au invatat multe, mai ales pe partea cu cifrele. Intr-un timp l-am suspectat de altele, ca are o memorie incredibila, dar mi-a trecut.
Ma bucur ca te simti mai bine. Ma bucur si ca managerul actual n-are ce sa carcoteasca. Cum mai dormiti, s-a mai domolit Elisa cu suptul?

Alra, bine ca ati scapat si ca fetele au fost exemplare! Imi dau seama cum ar fi fost sa planga amandoua...bine ca n-a fost cazul. Despre numarat...eu l-am laudat pe baiat ca a citit singur o povestioara formata din cateva propozitii, apoi am ajuns la numarat.

Crismargr, bine ati trecut de 9kg!

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Mai ce copii dastepti aveti voi...Sara nu face d-astea....

Deci, NU PUNEM TITLU LA CAPITOL SI NU DAM NUME !!!
Cu banii vedem cum rezolvam...astept instructiuni de la Spiridus...incearca sa-si faca din nou cont si nu poate...o sa fiu eu mesagerul ei...
Cine sta in Berceni sa-mi dea un PM, va rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007

nu vezi ca io cu laura ma laud? de nicole tac malc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Citat:
citat din mesajul lui alra

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007

nu vezi ca io cu laura ma laud? de nicole tac malc

Vacanta cu Laura in Romania

Corect...si eu tot cu al mare ies la inaintare.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Ma bag la somn...sa auzim maine numai vesti bune!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

neatza...
La Multi Ani...Ioan de Dandusa
Ioana de Mnarcisa
Ioana de Maria_28
Ioana de Ale

www.duracell-romania.ro/galerie-foto/alinb/1/" target="_blank">[ Un vot pentru Diana va rog mult!]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Bertha..sa iti traiasca frumusetea sa fie sanatoasa, cuminte si sa pape tot...La Multi Ani Ioana...

am auzit si eu ca sunt probleme ...pot face un transfer pe raiffesen...are cineva din voi cont pe raiffeisen ?dintre cele care ajuta...

www.duracell-romania.ro/galerie-foto/alinb/1/" target="_blank">[ Un vot pentru Diana va rog mult!]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Neata!

La multi ani Ionilor, Ioanelor!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut

Mergi la inceput