*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (96)*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crismargrg spune:

[quote]citat din mesajul lui carmendu
crissmarg, bianca parca este un copil din anii 50. are un par foarte frumos.

Buna seara,

M-ai amuzat Carmendu cu asociereea ta. Te referi cumva la freza ei ca aduce cu anii 50? Chiar ma uitam la pozele cu Victor si se aseamana la par. Cu bretonul la fel am patit si noi, numai ca in cazul nostru tati a ciuntit copilul iar eu am fost cea revoltata.
Olivia si Bianca daca gaseste vreo scama pe jos mi-o da mie si imi atrage atentia ca este "cah" iar eu nu am facut nimic pentru asta. Mai amuzant e cand vrea ea sa se bage in seama si smulge puf din covor sau imi da cahuri imaginare si eu trebuie sa ma prefac ca le iau.
Otilia multa sanatate si ai grija de tine. Te intrebasem de serviciu pentru ca si prima sarcina o anunti sefului cu oarecare temere, sa mai anunti o a doua la putin timp ce te-ai intors din concediu e sfidare curata. Bucura-te inca odata ca esti acolo si nu ai astfel de probleme.
Scumpa foc Sofi infofolita asa. Chiar vroiam sa iti spun Criss ca desi fetitele noastre sunt diferite ca trasaturi mie imi pare asemanatoare alura lor de poznasi.
Bertha felicitari pentru aptitudinile lui Darius.

O seara placuta in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

multumesc pt pm fetelor

Mergi la inceput

Este ora 9.

Mergi la inceput

Andy bafta la serviciu si acomodare rapida.
Babyzapi ce mare si frumos s-a facut Raphael. Mi-ai amintit de pozele de la craciunul trecut cu cozonaceii micuti costumati in mosi....ce diferenta.
Wow ce mai plete am vazut acolo Bebecris.
In sfarsit am trecut si noi de pragul de 9 kg. Dupa ce cateva luni fie a stagnat, fie a luat f putin in greutate, luna trecuta Bianca a luat 400 gr (deh, cu sarbatorile astea ). Cu toate astea nu m-am stresat caci ea mananca foarte bine si arata si destul de dolofanica, bine nici nu e prea inalta, la 14 luni avea 73,5 cm. Oricum eu zic ca suntem pe drumul cel bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Scuze ca am scris fugitiv pe PM...dar Sara azi a fost tare nazdravana...a tipat intruna si a tras de fire...a rupt 2 taste de la laptop si tot asa...

Doamne fa ca totul sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andy08
Alra, ce teste i-au facut lui Nicole (am inteles ca cel de intoleranta la lactoza, si mai ce?)? Si eu il suspectez pe Andrei de inceput de astm. Tuseste din senin. Ma cam asteptam/astept ca cica 75% din copiii atopici (alergii, eczema) fac astm.

nu e de fapt de lactoza propriu zis caci ala e cu suflat (a umflat laura saraca seringi toata ziua azi ), ci de absorbtie: i-a dat sa bea o bautura cu lactoza sau alt zahar si apoi i-a luat sange la o ora sa masoare in sange absorbtia. cica nu e prea acurat, dar atata i-a putut face.

si intolerantele la gluteni la amandoua.

bai, vreau sa ma laud cu fetele mele: super cuminti. s-au jucat frumos, nicole a mancat, a dormit, s-a jucat, NICI UNA NU A PLANS LA SANGE!!!, s-au mai si plictisit insa per total au fost senzationale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Mersi de PM-uri si mesaje. Speram sa nu fie legat de sanatate dar "o lupta-i viata".

Marti merg la doctor. Nu mai am de mult greturi, burta mi-e lipita de coaste, nimic tare sub buric, mi se pare ciudat pentru 10-11 s. Bine ca am primit asa miraculos programare si nu mai este mult.

Andy, sa fie acomodarea usoara.
Eu ii dau seara cam ce-a lipsit din meniul zilei. Azi a vrut niste supa de pui si 2 caise. Aseara i-am dat iaurt si pentru ca nu i-a ajuns a mai bagat si smantana cu paine. Supa a fost o exceptie, in general iaurt si/sau fructe.
Crismarg, n-am ajuns la anuntat dar sefuln-ar trebui sa faca figuri. Nevasta lui a nascut 4 copii in 4 ani si a mai dat si pe la servici perioade scurte. Dar nu se stie niciodata. Managerul este nou asa ca-i prima data la el.
Bertha, Ana de abia acum numara si ea pana la 50 in romana, in norvegiana pana la 20. Si asta pentru ca jucam un joc de memorie si vrea sa vadacate carti a strans si daca m-a batut.

Edit: trebuie s-o laud pe Elisa, de azi fuge prin casa.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

laura numara pana la 10 in romana si engl si pana la 20 in olandeza. da' de ce ii laudam ca nu am prins firul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

seara buna
pai hai sa punem osul la treabam si sa ne apucam de colectarea fondurilor....zau de nu te chelesc scarbosii aia de bani...stiu ce inseamna spitalul.....
deci propuneri, ceva....sa ne rugam iar de steliana cu, contul sau se ofera cineva?
zic sa apara mesajul cu verde sa se vada mai bine...zic si eu
punem titlu la capitol la fel cum am mai procedat...acum cum ziceti si voi
darling LA MULTI ANI! sanatate si prosperitate draga mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

Citat:
citat din mesajul lui alra

laura numara pana la 10 in romana si engl si pana la 20 in olandeza. da' de ce ii laudam ca nu am prins firul?

pai ca suntem ciori, d-aia!
fi'miu vorbeste o limba proprie si personala. creeaza cuvinte complicate, are un cod numai de el stiut, reuseste sa comunice cu animalutele lui, vorbeste cu dulapul, cu tigrila de plus. comunicarea verbala este insotita permanent si de cea gestuala. si cel mai tare e ca a reusit sa-l hraneasca pe mickey mouse.
ha! mai e vreun puradel atat de dashtept?

carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput