*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (96)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Corina ai PM....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Multumesc fetelor care mi-au dat PM

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Steliana m-a rugat sa postez link-ul acesta cu :

http://logos.md/rugaciuni/acatiste/ajutatoare

Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
Poze Craciun
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

am citit si eu ce a scris spiridusul. Ma rog la DD sa fie totul bine

Ramo, pt indemnizatii, ca sa stii exact cum stai, suna la primaria de care apartineti, la serv. de alocatii si indemnizatii, si ar trebui sa iti spuna ei. Ti-am zis, la mine a mers indemnizatia inainte.

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Hallo!

Vreau si PM cu ce s-a intamplat ca nu inteleg din mesaj. Doamne ajuta sa se rezolve.

Alra, m-am gandit azi la voi cand eram la spital, ne-am nimeritca la nastere, amandoua prin spitale in aceeasi zi.

Eu am primit si vesti bune si rele. Urechile si timpanele sunt bine. Obrazul tot umflat imi este si daca nu cedeaza la antibiotic pana luni o sa-mi faca niste incizii sa dreneze infectia. Maine merg la munca, de ieri, de cand m-a mai lasat urechea pot gandi in sfarsit.

Babyzapi, e tare sexy mosu' Rafa. Vorba Ancai, parca-l vad prezentator de moda sau striper.
Carmen, poti sa-l si razi in cap, tot frumos ramane. Las ca-i creste repede parul si rogi sotul sa-si incerce talentul.
Bebecris, v-am vazut cu jucaria aceea cu forme. Stie sa bage biscuitii? Sa ma "ingrijorez" ca Elisa nici cilindrul nu-l baga . Noi avem galetusa, parca a pus Carmendu un link.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

le baga dar dirijat...ii intorc eu borcanul si el baga forma...se mai incurca se mai enerveaza daca nu reuseste...cand nu are chef le baga pe deasupra si este f fericit cand aude melodia...le scoate si iar le baga...

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Hallo!

Vreau si PM cu ce s-a intamplat ca nu inteleg din mesaj. Doamne ajuta sa se rezolve.

Alra, m-am gandit azi la voi cand eram la spital, ne-am nimeritca la nastere, amandoua prin spitale in aceeasi zi.

Eu am primit si vesti bune si rele. Urechile si timpanele sunt bine. Obrazul tot umflat imi este si daca nu cedeaza la antibiotic pana luni o sa-mi faca niste incizii sa dreneze infectia. Maine merg la munca, de ieri, de cand m-a mai lasat urechea pot gandi in sfarsit.

Babyzapi, e tare sexy mosu' Rafa. Vorba Ancai, parca-l vad prezentator de moda sau striper.
Carmen, poti sa-l si razi in cap, tot frumos ramane. Las ca-i creste repede parul si rogi sotul sa-si incerce talentul.
Bebecris, v-am vazut cu jucaria aceea cu forme. Stie sa bage biscuitii? Sa ma "ingrijorez" ca Elisa nici cilindrul nu-l baga . Noi avem galetusa, parca a pus Carmendu un link.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)

Craciun, cadouri, renii

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU

Povestea nasterii

Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Vreau si eu PM, ca nu stiu despre ce e vorba.

Anca, Monicus, multumim de aprecieri.

Alra, ce teste i-au facut lui Nicole (am inteles ca cel de intoleranta la lactoza, si mai ce?)? Si eu il suspectez pe Andrei de inceput de astm. Tuseste din senin. Ma cam asteptam/astept ca cica 75% din copiii atopici (alergii, eczema) fac astm.

Andy, mami de Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Doamne ajuta sa fie bine

Mersic, he he sa stiti ca eu cand spun mamici experimentate ma refer la oricare dintre noi
Isa o sa incerc sa fac si eu ca voi sa ducem la cos impreuna daca avem ce, ca al meu isi mai si bate joc de mine de multe ori se face ca prinde intre degete ceva si duce la gurita si cand colo nu are nimic, cred ca il distra reactia mea ca radea de nu mai putea cand vedea ca ma agit pe langa el.

Oti, sanatate multa, pupam samburelul din burtica

Andy bafta multa luni, cred ca e tare tare greu Andreiutul e un frumos si un scump si iti seamana tot mai bine, are fatuca ta

Ce barbatei frumosi am vazut eu in poze, care mai de care mai frumos

de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008
Made in the Holy Land
Blogul meu
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

buna seara fetelor ! va urez si eu, cu intarziere, La Multi Ani si un An Nou mai bun, cu multa sanatate si realizari!!! va pup pe toate si toti cozonaceii ! noi am petrecut bine sarbatorile, cu multe vizite dus-intors, frumos, cu multi mosi de parca s- a rasturnat si la noi saniuta... am intrat cu bine in noul an doar ca de 3 zile il dreg pe rares de un rosu-violet in gat ... nasol, cu febra mare in rest isi tine programul f bine ... ia si antibiotic pt ca mi- a propus dr si eu u am refuzat pt ca dupa 30de ore de febra care nu scadea sub 38,2 de la nimic, mi- a fost teama sa mai stau ... asta e ... macar sa- i rezolve problema ...
am citit un pic si am vazut ca au fost cozonacei prin spital ... of of ... va pup si va doresc multa sanatae multa bravegirl si arla / sper ca nu gresesc
am citit ceva si despre spiridus ... eu am mess dar nu stiu cum sa- mi pun adresa ... imi scrie si mie cineva un pm cu ce s- a intamplat ? putem ajuta cu ceva?

Craciun Fericit tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Aleinad, Ramo

Olivia, multumim de aprecieri. Sa stii ca daca il vezi la tata-su in brate...e copie fidela. Mai ales ochisorii.

Oti, cand mergi la dr. la eco?

Anca, ma intreba, parca, cu cine ramane Andrei. Va sta cu soacra mea pt. urmatoarele 6 luni. Planul e ca dupa aia sa vina mama. Sa vedem.

Andy, mami de Andrei

Mergi la inceput