*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (96)*
Raspunsuri - Pagina 18
Ramo2007 spune:
Lorellay...si Sara face gauri, pe coltul peretelui
si-si mai scrasneste si dintii aia 4 de mi sa face pielea ca de gaina 
O sa-i dau si eu cereale de care ai tu...eu le rontai goale...cred ca cu laptic sunt f bune pt. pitici...nu se ineaca.
Ramo2007 spune:
FETELE, CARE NU ATI INTRAT ASTAZI PE MESS, VA ROG DIN TOT SUFLETUL S-O FACETI!!!
E UN MESAJ FOARTE IMPORTANT DE LA SPIRIDUS!!!
MULTUMESC MULT!!!

bertha spune:
Lorellay, Ioana mananca cerealele Cheerios ca atare si nu se ineaca. Le rontaie imediat.
Babayzapi, cum mai stati cu alimentatia? Ati refacut testele? Hai, da-mi vesti bune!
Bertha, mami de frumuseti rare -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
lorellay spune:
da ramo...am citit si eu ce a scris spiridusul...
www.duracell-romania.ro/galerie-foto/alinb/1/" target="_blank">[ Un vot pentru Diana va rog mult!]
monicus spune:
Babayzapi, andyam vazut poze ff frumoase. Sa va traiasca prichindeii, de fapt flacaii.. ca acum ca au inceput sa mearga... sa mearga dupa cozanacele. Sa va umple inimile cu bucurie dragii de ei.

![]()
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
-------------------------------------------
Pozele mele
Povestea nasterii
Pozele printesei la un anisor
alra spune:
am fost! am stat pana la 2.30 in spital caci au durat mult testele laurei. le-a dat sa bea lactoza de dim si apoi la o ora le-a luat sange, laura insa a trebuit sa sufle toata ziua in niste chestii, la 20 de min, tinuta nemancata.
pt nicole mi-au dat portii de copii normali si a facut si ea foamea pe acolo, urla cand se termina portia.
ne-au parcat in camera de joaca, cu muuulte jucarii si casuta mare de gradina, am avut si pat pt nicole sa doarma, a fost super ok.
cica luni aflam "ceva"
andy, astmul laurei a fost diagnostica din simptome si evolutie, nu din teste. in principiu laura la fiecare raceala face bronsita si tusea mai toata iarna: la rece, la efort, noaptea in pat. dupa multe vizite la pediatra cu bronsita si tratamente aferente a declarat ca are "astm de copil", i-a facut teste cutanate la alergeni (nu e), i-a dat tratament de mentinere si de atunci e mult mai bine, raceste si mai rar si ii incep tratamentul repede cum raceste
laura, da, nicole mananca EXTREM de mult si cu siguranta anormal pentru varsta si statura ei. vedem luni ![]()
bebecris spune:
am primit si eu mesajul...mda....e dificil...
suntem cu gandul si cu sufletul...
Cristina - mami de
DAVID - ANDREI 
BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU
Povestea nasterii
Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI
bebecris spune:
avem si noi pozeeeee: http://community.webshots.com/album/576198749tyNNYa
sunt si la semnatura
Craciun, cadouri, renii
Cristina - mami de
DAVID - ANDREI 
BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU
Povestea nasterii
Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI
aleinad.g spune:
Rugam Domnul sa fie bine!
Olivia, miere daca-i place poti sa-i dai linistita. Eu i-am dat lui Bogdan de la 3 saptamani, ii inmuiam suzeta in ea. Teodora a avut o tendinta de balonare si am mai amanat-o putin.
Si eu voiam sa intreb daca cozonaceii vostri baga tot ce prind in gurita. Pe mine m-a disperat. Daca-i dau mancare nu vrea, dar de pe jos orice e bun.
Si nu merge cu nici o metoda, mai nou ia si fuge ca sa n-o vad/prind.
Cu varsta stai calma, ca nu te schimbi la 30, eu sper ca nici mai tarziu ... eu schimb prefixul 3 in martie si deja ma apuca depresia cand ma gandesc 
Criss, se joaca ca le vede mai rar. Le-a adus mosul la bunici si acolo ajungem o data pe saptamana, asa ca-s noutate mereu.
Stai linistita ca si eu am imbracat-o in rochita de ziua ei si la Craciun. In rest, pantaloni ca-s mai practici.
La denumire am scris comentariile, dar mi-a dat eroare si nu le-a salvat
Singurul motiv care mi-a venit ... mai era o mamica conectata in cont si facea si ea modificari.
Ocean, nici Teodora nu prea sta la poze, cred c-o deranjeaza blitzul, ca mereu se intoarce cu spatele
Otilia, sanatate, ai grija ce faci!
Carmen, scump Mosuletul tau
... iar bretonelul .. imi aduce aminte de Bogdan ... numai asa l-a avut pana cand s-a dus la scoala. 
Iza, dulce si Mosuletul tau ... si harnic ... 
Alra,
mancacioasa mica! Bafta la analize!
Andy, la cina eu votez cu Anca.
Ramo, mi-am adus aminte ca si Bogdan a avut o perioada cand isi scrasnea dintii, chiar i-a sarit smaltul de pe unul. Si, desi nu bea lapte nu a avut lipsa de calciu. Culmea lui i s-a inchis fontanela la 1 an.
Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
Poze Craciun
Povestea nasterii
BraveGirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebecris am primit si eu mesajul...mda....e dificil... suntem cu gandul si cu sufletul... ![]() Cristina - mami de DAVID - ANDREI ![]() BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU Povestea nasterii Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI |
Je n-are messenger. Imi spuneti si mie ce s-a intamplat?
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA