*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (96)*
Raspunsuri - Pagina 17
bertha spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carmendu
da' nu radeti de el, da? de fapt, daca stau sa ma gandesc, nici nu a fost vina mea, ci a copilului.... ca n-a stat cuminte. i-am prin ciufu' si hatz! ![]() uite aici dovada edit: mie mi se pare ca acum arata a baietoi. parca nu mai e bebelusi! carmen lui Victor 15 noiembrie 2008pozele noastre Povestea nasterii lui Victor |
Cel mai ochios si mai frumos calugar franciscan!

Bertha, mami de frumuseti rare -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)poze
Cum s-a nascut Ioana
bertha spune:
Un pumn de cereale Cheerios poate fi considerat un mic dejun rezonabil? Nu mai vrea altceva.![]()
Bertha, mami de frumuseti rare -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
anca_27 spune:
Bertha, poate. Un pumn de cereale cu musli si fructe (cele de 8 luni de la Milupa, ii plac) sau Nimic. Nimic adica tz, somn si pranzul la 12-13-14. Ceva gustare la 5-6, si eventual un iaurt la cina. Mancarea-mancare la cina e deja ... desfrau din partea ei.
Si Sara culege tot de pe jos. Vede orice scama, hartiuta, si-o gusta. Am gasit-o cu piulita in gura, nasturi, nu ma-ntrebati de unde ca si eu imi storc creierii...
Sunt cu aspiratorul toata ziua. Dupa ce le gusta, mi le da si mie sa le gust.
Deci Oliv...
Sara mai are un obicei, vine la bucatarie, se ridica putin pe varfuri, fix cat sa ajunga la manerele de la dulapuri, din aluminiu, din ce-o fi, si le rontaie de zor cu aia 4 dintoci, suna de zici ca razi o oala cu lingura... mi se ridica parul pe spate, si ma gandesc cum s-o iau de-acolo incet sa nu si-i ciobeasca.
Oliv, welcome to the clubul `alea cu criza de la 30 de ani`. Si eu ma simt copil, si-apoi ma speriu ca sunt sotie, mama, si ce-oi mai fi...
Intre 20 si 30 nu stiu nimic. Am amnezie, prea repede s-au dus. Tocmai de asta trebuie sa fac amintiri...
Brave, tot n-am priceput, e sau nu antibiotic?
Cum zicea si Carmendu, dat la ore fixe, suna ciudat... Sa stim pe viitor, c-atunci l-am dat. Bafta cu intarcatul!
Si pe mine ma mai ciupeste, dar inca rezist vitejeste. Am trantit si eu sapt trecuta niste ragade, ca ma trezeam noaptea intre supturi sa-mi ung
cu lapte, sa se refaca pana la urmatorul
.
Carmendu, si voi vorbiti la telefon la orice.
calugarul franciscan, nu se vede bretonul de ochi.
Eheee, vazui si pe scumpul la vedere de Andrei, ce burtoi si-a tras. Si buzatul de Rapha... io deja-l vad striper.
Iza, si mie-mi place sa ma tusez, da` dunga de dedesubt nu iese niciodata, sterg si raman doar cu cea deasupra.
De ce nu iese asa frumos ca la tine?
Andy, de luni la munca? Tin pumnii! Si Andrei cu cine ramane? Pfai... eu asa m-am obisnuit `casnica`, ca-mi vine mai degraba sa mai fac un bebe, sa mai stau vreo 2 ani, decat sa-ncep anul asta...
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.sling.ro/" target="_blank"> Poarta-ma, mami!
===================
"Fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume."(Mahatma Ghandi)
Ramo2007 spune:
Fetelooor...Sara ieri a ros coltul unui perete...am vazut-o in prima faza, dar am crezut ca linge peretele, i-am zis ca nu e voie, ca o doare burtica...blablabla...abia aseara a vazut tati urmele de dintisori pe colt...
Si ea baga tot in gura...orice scama...bag aspiratorul zilnic, dar tot mai gaseste ea cate ceva...si din cauza ca-i dau sa pape biscuiti peste zi si mai da si pe jos...se intoarce mai tarziu dupa ei...
Ramo2007 spune:
Anca..si eu tot pe pricipiul asta ma gandeam la bb2...pana face 2 ani trece si criza...ma gandesc ca poate nu gasesc servici in decembrie... pe vremurile astea...asa macar sa stau acasa cu folos...sa mai fac un bb...dar nu stiu cum e cu indemnizatia...sotul zice ca am luat-o razna 
babyzapi spune:
Bertha
pai trebuie cel putin sa se mentina frumos Raphael ca doar are gagicutze una si una
.
Carmendu mersi. Si Victor indiferent de cum are bretonul tot este fooarte frumos si dragalas si ochii de ma dau pe spate 
Anca pe cand era fi-miu in burtica ziceam ca o sa fie gigolo
...deci striper cum il vezi tu...e tot pe acolo
. Cu tusul...acum reusesc fara probleme si linia de sus si cea de jos, dar asta dupa multa perseverenta. Cand greseam linia luam un betigas de ureche si corectam greseala. Asa 1-2...100 ori
dupa care mi s-a format mana, s-a obisnuit cu forma ochiului si acum foarte rar mai gresesc 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela & Raphael Nicolas
babyzapi spune:
Olivia al meu inainte la fel era, cum gasea vreo scama, puf, chestiute mici pe jos imediat le baga in gura. Asa ca am inceput sa fiu mai atenta la el si cum vedeam ca gaseste ceva, ii ziceam ca este "cah" si trebuie aruncat la gunoi. Ii ziceam sa-mi dea manuta si sa mergem impreuna sa aruncam la cos. Il lasam pe el singur sa-i dea drumul in timp ce eu o tineam ca e "cah" si la gunoi e locul lui, dupa care felicitari si pupici pentru isprava lui. De cateva ori asa, iar dupa aceea si in continuare si acum cand mai gaseste ceva pe jos, vine s-mi arata ca sa mergem impreuna la cosul de gunoi
. Sper as-ti fie de folos
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela & Raphael Nicolas
lorellay spune:
La Multi Ani Darling si VonHelen

Vazut si eu poze faine foc....Iza ai un scump acolo...si am vazut si eschimosul Sofia...grasunica foc!
Ramo ..si eu mica mancam peretii!SI cu dintii si scobeam gauri in pereti si mancam!![]()
Fetele ce cereale le dati?Avem cheerios..inelute dinalea mici..oare s-o ineca cu ele?
www.duracell-romania.ro/galerie-foto/alinb/1/" target="_blank">[ Un vot pentru Diana va rog mult!]
ginye55 spune:
Lorellay si eu l-am trecut pe cheerios. Nu se ineaca cu ele pt sa inmoaie f bine in laptic.
Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut

lui Victor 15 noiembrie 2008