*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (96)*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Corina, nu stiu cand dar as vrea sa o intarc. In ultima vreme ma cam musca desi are doar 2 dinti jos sunt tare ascutiti. Acum eu fiind bolnava, daca bazaia, ii dadeam doza si gata se calma. deci am lungit-o si o voi lungi din comoditate. Vad ca laptele nu se duce singur.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

LA MULTI ANI DARLING! .

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela & Raphael Nicolas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Noroc de Ami ca mi-am amintit ca si al meu cotrobaie peste tot si ce ma dispera cel mai tare, baga in gurita tooate prostiile. Stiu ca si explorarea de genul asta e o etapa in dezvoltarea lor dar parca e prea de tot, cauta toate atele, tot puful de pe jos, orice nu e comestibil Ii spun NU si se opreste pe moment dupa care rade si isi continua treaba, ca sa nu spun ca de multe ori dramatizez de mai am putin si ca sa inteleaga ca e yuck si el lesina de ras
Ce ma framanta pe mine e ca alti copilasi de varsta lui care merg la cresa nu baga in gurita ci vin si dau parintilor in mana ce gasesc iar cand am intrebat mamicile mi-au zis ca nu stiu, la cresa i-au invatat.
Caut reteta magica, poate mamicile cu experienta ma lumineaza

...sa nu va suparati pe mine ca intru mai rar dar sunt tare varza, in ultimul timp se trezeste noaptea la fiecare 45 min fix (am cronometrat aseara) iar ziua tb sa-l distrez mereu cu ceva ca altfel tipa si trage NON-STOP sa-i dau...cred ca stiu si cine-i vinovatul, o doamna maseluta care sta sa iasa Daca trecem de perioada asta sper sa nu fac mastita, noroc ca m-a pus in garda Oceanborn, pana una alta sunt pe cale sa fac iar ragade, deja ma dor iar cand suge.

In rest......ma apropii de 30 ani...ce, cum, care vaaaai nu pot sa cred parca vorbesc de mama nu de mine, aloooo eu am 16 ani...nu ma obisnuiesc deloc cu ideea...singura consolare e cand vad persoanele din jurul meu de 30-40 ani care sunt la fel de pustani precum ma simt eu Intre noi fie vb abia astept sa treaca ziua asta de nastere, asa se intampla mereu, grijile mi le fac inainte iar dupa, totul e ...hiu am trecut si de asta mai greu e pana ma obisnuiesc cu ideea.
Scuzati

de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008
Made in the Holy Land
Blogul meu
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

VonHelen

de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008
Made in the Holy Land
Blogul meu
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl
edit: m-am tampit de tot...ma dc sa ma impusc. Sulfamidele sunt antibacteriene. diferenta inre ele si antibiotice e ca antibioticele sunt obtinute din diverse culturi bacteriene, pe cand sulfamidele sunt obtinute chimic.

sunt sau nu sunt antibiotice?
eu am intrebat-o pe dr (de la medlife) daca este antibiotic si mi-a zis ca nu. dar mi-a mai spus ca trebuie sa i-l dau la ore fixe. mi-emi suna a antibiotic. da' daca voi ziceti, asa o fi!
oricum, am luat-o de la capat. iarasi nu mai are pofta de mancare. da sunt calma. "serenity now, insanity later"
edit: cantitatile pe care le mananca nicole ne baga sub masa de rusine!

darling, la multi ani frumosi si minunati!

am vazut poze cu cozonacei. sunt niste copii atat de frumosi!
diamisha, sonia are trasaturi atat de delicate si mi se pare ca are o anume maturitate in privire.
cris, mie mi se pare paula dolofana.
crissmarg, bianca parca este un copil din anii 50. are un par foarte frumos.
iza, sunt innebunita dupa buzele lu' fi'tu!
fetele sara de ramo si teo de daniela mie mi se par cuminti si in poze.
ma mai uit pe poze si revin.

otilia, multa sanatate. cam nasol sa iei acum antibiotice.

pe mine m-a mancat palma rau inainte de sarbatori si i-am tuns bretonul lui victor. arata ca un calugar franciscan. s-a suparat ta'su pe mine. daca ar fi facut si el acelasi lucru eu as fi facut scandal si mai mare. da' i-am zis ca e tot copilu' lui!

vroiam sa va mai zic ca au inceput sa aduca infacol in romania. eu am vazut intr-un pliant de la sensiblu. stiu ca pentru noi nu mai e de actualitate, da' poate aveti prietene care sunt "in nevoi".
si am mai vazut la farmaciile dona biscuiti si praf de biscuiti de la plasmon. marfa buna!

carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Otilia, sanatate multa, sa vii cu vesti bune de la dr! Te rog sa lauzi sagetelele la greu, ai cu ce te mandri.

Alra, Nicole mananca mai mult decat ai mei la un loc. In conditiile in care Darius mananca normal, zic eu. Poate asa e ea, vorba Amaliei.

Olivia, esti f simpatica, m-a amuzat tare mesajul tau cu cei 30 de ani. Eu am crezut ca voi face depresie, m-am stresat putin inainte, ca si tine acum, iar in ziua aia am fost vesela si fericita, nu m-am simtit ciudat. Eram si pe ultima suta de metri, poate de-aia. Si eu tot ca tine, ma simt de 20 de ani, am mai scris pe-aici ca voi fi, probabil, o baba stafidita care se va crede tanara.
Sa stii ca si Ioana imi aduce ce gaseste prin casa de genul scame, bucatele de hartie, ate...in schimb...daca gaseste ceva de mancare pe jos, baga in gura fara probleme. Am gasit-o rontaind o bucatica de paine uscata si chiar a mancat 2 pufuleti scapati de Darius pe sub masa.
Si noi suntem parca din ce in ce mai des.

Babyzapi, ce baietel frumos s-a facut gagicul nostru! Pana acum era bebelus frumos, acum pare ditamai baietelul!

Cris, Sofi/Paula e chiar pui de eschimos. Tare dragalasa e, m-au topit suncutele expuse pe olita.

Diamisha, are dreptate Otilia, ai o dsoara f frumoasa si cocheta.

Bravegril, mamaaa, ce dintoasa s-a facut Arianna! Inteleg ca vrei s-o iei incet cu intarcatul, iti doresc sa reusesti exact asa cum ti-ai propus, sa se diminueze lapticul treptat.

Nu reusesc sa revin la prog normal de somn, adorm numai pe la 1 noaptea si dimineata nu m-as mai trezi.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmendu

pe mine m-a mancat palma rau inainte de sarbatori si i-am tuns bretonul lui victor. arata ca un calugar franciscan. s-a suparat ta'su pe mine. daca ar fi facut si el acelasi lucru eu as fi facut scandal si mai mare. da' i-am zis ca e tot copilu' lui!

pozele noastre

Nu te cred, denigrezi frumusete de baiat! Vreau dovada!

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

Citat:
citat din mesajul lui bertha
Nu te cred, denigrezi frumusete de baiat! Vreau dovada!

da' nu radeti de el, da?
de fapt, daca stau sa ma gandesc, nici nu a fost vina mea, ci a copilului.... ca n-a stat cuminte. i-am prin ciufu' si hatz!
uite aici dovada

edit: mie mi se pare ca acum arata a baietoi. parca nu mai e bebelusi!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Salutare si la multi ani 2010!

Darling si Vonhelen, sanatate si impliniri!

Am vazut multe poze cu pitici cu ochi frumosi si pitice superbe.

Carmendu, eu n-am reusit sa ma uit prea mult la breton, ca m-au captat ochisorii aia frumosi cu gene lungi si intoarse. Calugar, necalugar, e frumos tare, tare!

Alra, sunt curioasa ce iese la testele alea de malabsorbtie. Tot vreau sa te intreb cum ai depistat astmul Laurei.

Oceanborn, bine ca trece mastita aia. Multumim de urarile pt. ziua lui Andrei si stiu ca intrebai mai demult cand mai pun ceva poze. Uite ca am reusit, in sfarsit:

http://community.webshots.com/album/569588638JLzHwt?start=24

Vroiam sa va intreb ce le dati micutzilor la cina, ca eu nu prea sunt multumita de cina lui Andrei. As vrea sa fie consistenta, dar nu grea la stomac si nu prea stiu ce sa-i fac. Poate imi dati idei.

In alta ordine de idei, luni incep lucrul.

Andy, mami de Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Alra, chiar ca mananca mult Nicole, eu am crezut ca glumesti, dar dupa descrierea ultimelor mese, te cred Si Cati mananca bine, poate nu atat cat Nicole (poate ar manca, dar nu-i dau atat), doar ca noi suntem la polul opus, se depune tot ce papa si creste constant 400-600g lunar. Eu totusi sper ca se va opri la un moment dat sa ia in greutate atat de mult, cel putin mi-as dori asta
Carmen, si eu am vazut Infacol in Sensiblu si tare m-am bucurat pentru sora mea care va naste in martie
Si daca tot vorbim de medicamente, mi-au adus cumnatii din Canada un medicament homeopat facut de Boiron, ii spune Camilia, taare bun in perioada eruptiilor. Si am fost tare suparata ca la noi nu se gaseste, desi Boiron a intrat pe piata romaneasca de ceva vreme.....si ca sa mi-l trimita din Canada, costa mult mai mult transportul decat produsul
Andy, si eu sunt cam in pana de idei cu cina, dar in general ii dau cam ce mananca la pranz, adica supa, pilaf de orez cu carne, legume cu carne/peste, mamaliga cu branza si smantana, budinca de paste cu branzica dulce, macaroane cu branza. Iar cand nu am nimik gatit si nici n-am avut timp, recurg la borcanase sau paine cu crema de branza (gen Philadelphia)/unt si dulceata plus un iaurt. Sau cum a fost aseara, a papat pe la 6 o banana si un iaurt, apoi am fost in vizita si a mai ciugulit un biscuite si n-a mai papat nimik pana la laptele de la ora 21.30

Fug ca s-a trezit

Mergi la inceput