ALEX,URGENT-3000 EURO-22 FEB!!-Avem Pay-Pal
Raspunsuri - Pagina 20
anyvovcu spune:
dragele mele eu inca nu ma pot opri din planscaci alex datorita voua are o sansa la viata si poate cu ajutorul lui dumnezeu si fiindca voi ati facut acest lucru p[osibil el va fii cu noi multi ani de acum inainte.va multumesc din suflet tuturor pentru spijinul acordat si fie ca faptele voastre sa fie rasplatite de dumnezeu prin sanatate si bucuriii caci asa meritati sunteti niste prietene asa cum nu am avut niciodata si nici nu voi avea vreodata.
sunt mandra si eu si alex sa facem parte din familia voastra.va multumesc din suflet fie ca atunci cand ne intoarcem sa va dam doar vesti bune
sunteti mereu in rugaciunile noastre si stiu ca dumnezeu va va da doar bucurii caci faceti doare fapte bune
va iubimdatorita voua alex va incepe o noua viata..
mamica de galusca alexandru gabriel
numeioana spune:
Sanatate,Alex! Sa fii un copil sanatos! Am trimis si eu banuti, n-am stiut ca s-au strans...oricum, sunt tot pentru el. Va pup!
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
anyvovcu spune:
iti multumim sper ca atunci cand venim cu vesti bune sa va imbratisam pe toate caci apartineti de familia noastra caci ati fost sprijinul si puterea mea si a lui alex fara voi noi cine stie ce faceam...
multumim
mamica de galusca alexandru gabriel
vias spune:
Ani, scumpa mea si eu plang, plang de fericire, ma bucur nespus de mult ca s-au strans banutii.
Azi am vorbit la telefon si cu Monica, amandoua ne gandim si ne rugam ca Alex sa se faca bine.
Si ingerasii nostrii, Darius si Serban se vor ruga pentru Alex, trebuie sa fie bine, apoi vreau sa-l cunosc pe Alex altfel decat am facut-o la Tg Mures.
Te sun, va pup!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
Kya spune:
Ani Doamne Ajuta, (iar) mi-au dat lacrimile de emotie! Depusesem si eu niste banuti, si acum ma bucur din suflet ca s-au strans toti!
Sa va intoarceti sanatosi!
Raluca mamica de Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
alex_andra spune:
Drum bun ani si sa va intorceti numai cu vesti bune si cu alex bine
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
toanca spune:
Ani drum bun, sa fie o reusita operatia si sa va intoarceti cu bine!!!!
Multa sanatate!
ancadragoman spune:
Doamne ce am mai plans ,ma bucur mult ca au strans banutii si Alex se va face bine.
Doamne ajuta!!!
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
kariguld spune:
nu cred ca exista cuvinte sa poata exprima ce simt...... s-a dovedit inca o data, ca OMENIA e la ea acasa, aici pe DC!
Any, drum bun si zbor cat mai lin, DD sa fie cu voi si cu medicii ce vor opera pe Alex. si sa veniti inapoi cu bine!
ALEX, operatie pe cord!
BAZAR UNIC!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
Irinusha spune:
Wow, ce bucurie!!!!
Alex_andra
Ani, drum bun!!!! Operatia sa decurga cum trebuie, sa fie o reusita!!! Sa va intoarceti cu bine! Iar Alex sa fie un copil sanatos si voios! Eu asta va doresc din suflet!!! Numai bine!
Mami de pereche: Cristian & Amélie
---------------------------------------------
Spuneti "prezenta la umanitare!" ***Curiosi?*** Fotografii ***De pretutindeni