ALEX,URGENT-3000 EURO-22 FEB!!-Avem Pay-Pal
Raspunsuri - Pagina 21
anyvovcu spune:
dragele mele super mamici va multumesc din suflet scuze ca nu am raspuns decat acum dar fac bagajul cu lacrimi in ochii caci alex stiu ca are o sansa la viata numai datorita voua si cu ajutorul lui dumnezeu.
Nici nu am cuvinte sa va multumesc indeajuns pentru ajutor.....
tot ce pot sa spun este asa aveti un suflet curat si o inima de aur si va multumim toata familia mea ca lati salvat pe alex si ca neati primit in inimile si in familiile voastre
vom veni sanatosi eu asa cred si de fapt sunt sigura la mine speranta moare ultima si cand vom veni alex va putea fi un copil normal doar datorita voua
va iubim si va imbratisam cu multi pupici dulciminunea aici pe pamant ati facut-o voi iar din cer o va face DD
doamne ajuta
mamica de galusca alexandru gabriel
vias spune:
Dumnezeu sa fie acolo cu voi, sa-l apere si sa-l faca sanatos pe Alex.
O sa fie bine!
Drum bun, sa va intoarceti sanatosi!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
anyvovcu spune:
mii de multumiri suntem pe ultima suta de metri mai cateva ore si plecam spre sansa noastra.
datorita voua vom fi bine dumnezeu sa va ajute si pe noi sa venim sanatosi.
multumim din inima
mihaela77O spune:
am vorbit ieri cu Any,in jur de ora 16,ora romaniei,ajunsesera cu bine,se instalau.cum are vesti,ni le va spune!
cont pay-pal pt ALEX:mihaela77oprea@yahoo.com
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata pentru FLORIN!!
anyvovcu spune:
va multumim din tot sufletul pentru ca sunteti aproape de noi si neati ajutat sai salvam viata lui alexandru sotia a ajuns cu bine an israel maine a spus doctori ca ai va face cateterismul iar dupa aceea sa ne asteptam la operatie cum o sa mai aflu ceva de la sotie am sa va tin la curent cu tot ce se antampla va multumesc din toata inima fetelor ca sunteti alaturi de noi cu stima si cu tot respectul meu sotul lui ana mii de multumiri.
Cristina_OR spune:
Marius, ce bine ca ne-ai dat vesti despre ALEX
m-am speriat cand am vazut ca a scris Ani, am intrat repede sa vad ce si cum.o sa le transmit la toate fetele care intreaba de ei.ne rugam maine sa fie totul bine.sa mai intri sa ne spui cand stii ceva sigur de operatie.
Cristina, mamica lui Denis Mare
HAIDETI SA-L AJUTAM URGENT PE ALEX http://forum2.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146687
NU OCOLITI! BAZAR AVANTAJOS PT VOI, SI PT CEI CARE AU NEVOIE DE AJUTOR http://forum2.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148802
anyvovcu spune:
va promit fetelor ca am sa va tin la curent cu toate ce se antampla acolo miiiiiii de multumiri pentru ca sunte aproape de noi va multumesc cu stima si tot respectul pentru voi doamnelor
kariguld spune:
Marius, ce bine ca ne scrii! asteptam vesti de la tine, stim ca ne iubesti, si eu pe voi!
daca nu-ti este cu suparare, cand mai scrii nu mai pune multe iconite, ca s-a latit pagina tare mult si e mai greu de citit! sanatate lui Alex iar tie tarie sa rezisti singur pana la intoarcerea lor. sunteti in gandurile si rugile noastre.
ALEX, operatie pe cord!
BAZAR UNIC!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
anyvovcu spune:
Buna ziua doamnelor am vb astazi cu anii si mia spus ca a iesit cu bine caterismul iar maine ai mai face niste analize iar dupa aceea sa ne asteptam de operatie va multumim din tot sufletul pentru ca sunteti aproape de noi.am sa va tin la curent cu tot ce se antampla.din partea sotiei mele any va transmite mii de multumiri si pupici din parte lui alex..cu stima si respect marius.