ALEX,URGENT-3000 EURO-22 FEB!!-Avem Pay-Pal

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Ani, sanatate multa mamei tale si lui Alex si multa putere voua, tie si sotului tau.

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

alex_andra,sa-ti dea Dumnezeu,tot binele din lume....esti ingerul pazitor a lui Alex!
Am vb cu Any,era in statie,se indrepta spre casa...cand i-am spus,a zis ca era sa cada jos....
dupa ce intra banutii si face calculele(eu zic ca acum sunt 3000 euro),daca s-au strans banutii renuntam pt moment la bazar!
Daca va mai fi nevoie,mai contiunuam dupa,insa acum asteptam calculele lui Any!

cont pay-pal pt ALEX:mihaela77oprea@yahoo.com

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata pentru FLORIN!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Any, Mihaela, fetelor, in caz ca s-au strans banii pt Alex ( doamne ajuta- Any va face calculele inteleg), ati fi de acord sa se transfere bazarul pt el la SORIN? ( caz prezentat ieri aici pe site si azi la antena 1 am inteles).

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyvovcu spune:

draga mea alexandra confirm intrarea banutilor cu lacrimi in ochii si bucurie in suflet
mii de multumiri nu stiu ce sa mai zic am ramas fara cuvinte cand mia spus miha asteptam ocazie de la timisoara ca sa ma intorc acasa si pot sa spun ca mi sau muiat picioarele de fericire miiiiiiiiiiiiiii de multumiri si numai sanatate

mamica de galusca alexandru gabriel

Mergi la inceput

dragele mele am facut un calcul si avem in total 2850 de euro stransii multumim tuturor neati dat o mare speranta si bucurie fie ca si noi la randul nostru sa va putem rasplatii vreodata

Mergi la inceput

dragele mele rectific avem 3000 de euro sa adunat suma va multumesc din suflet pt ajutorul vostru si pt faptul ca i-ati dat o sansa lui alex sa traiasca
daca as putea vas imbratisa pe toate dar nu pot decat sa ma rog la dd sa va dea numai fericire si pace in familii si in viata voastra sunteti asa cum am mai spus ...SUPER MAMICI
MII DE MULTUMIRI

am vorbit cu miha si am fost de acord ca produsele de la bazar sa mearga la cazul lui sorin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

plang de fericire fiindca s-au strans banutii!...

NU stiu daca mai apuc sa intru in weekend asa ca Ani drum bun , sa fie o reusita operatia si sa va intoarceti cu bine!!!!pt ca totul sa fie bine lui ALex. Amin... si va dulce...

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 27+ cu Matei Stefan

Alex are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Ani, si mie mi-au dat lacrimile citind emotia ta. Drum bun, sa fie totul bine si sa va intoarceti sanatosi!

Bazar pentru Robi

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_OR spune:

Any, ma bucur ca ai reusit sa ajungi acasa si sa intri putin pe-aici

e intr-adevar o mare surpriza si bucurie ceea ce s-a intamplat in ultimele ore pe-aici

alex andra, felicitari din toata inima

Any, daca poti, poate te ajuta si Mihaela, sa confirmi intrarea banutilor la fetele care au donat ieri si azi.Sper sa nu te superi pe mine,mie mi-ai confirmat si fara sa ti-o cer, dar vreau sa fim in regula cu toata lumeacand ai tu un pic de timp.

il pupam pe Alex si va asteptam sa va intoarceti fericiti si sanatosi

Cristina, mamica lui Denis Mare

HAIDETI SA-L AJUTAM URGENT PE ALEX http://forum2.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146687

NU OCOLITI! BAZAR AVANTAJOS PT VOI, SI PT CEI CARE AU NEVOIE DE AJUTOR http://forum2.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148802

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

in toata nebunia creata de starea lui Mihaita,azi am fost fericita ...si am plans,dar am plans de bucurie pt ca am reusit cu ajutorul tuturor fetelor de la umanitare sa facem posibil acest lucru!
inca o data,o mare imbartisare pt alex_andra!

dragele mele,am hotarat cu any,dupa cum si ea v-a spus sa donam bazarulu lui Alex,pt Sorin!doamne ajuta sa fie bine si pt el!

cont pay-pal pt ALEX:mihaela77oprea@yahoo.com

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata pentru FLORIN!!

Mergi la inceput