**Buburuze de 2009 in actiune(1)**

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

multumim de invitatie
inscriu si eu mutzunelul meu: David Gabriel, nascut 1 aprilie , 3300, 47,5cm, ora 9.20, cezariana; si mami Diana, nascuta 14 iunie 1981
multi pupici pentru toate mamicile si buburuzele de 2009

PRIMUL CRACIUN

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

mama, dar voi deja va cunoasteti bine pe aici.

dana cam buzat copilul meu. cam asta observa toata lumea prima oara.

datele mele: maria, 29.04.1978
Aidan Gabriel - 3.10.2009, apgar 9/10; 3.180kg, St Thomas Hospital, Londra.

aum mult de munca aici, poze multe de vazut.

unele mai recente cu noi: http://picasaweb.google.ro/maria.ciubotaru/27dec2ian2010Sp13?authkey=Gv1sRgCIbd9aL1yIHQYw#
http://picasaweb.google.ro/maria.ciubotaru/DeCraciun?authkey=Gv1sRgCJ3U6KLXpMiP6QE#

revin, sper.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

si am uitat sa zic: aidan a avut 52cm si am nascut natural si pe viu.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

manga,Anusca 3580 gr si 51 de cm...tot pe viu. Am citit la tine pe blog,scrii foarte frumos. am mai obs ca esti tauroaica,ca si sotul. voi taurii suneti plini de talente,felicitari

Va rugam un vot pentru ANA,multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Ce ziceti de al meu, 3950 g si 54 cm pe viu

Am vazut buburuzele frumoase si m-a apucat nostalgia de Vladut al meu cand era bebe mic. Acum, la 10 luni este ditamai baiatul

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

10 luni

Primul Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Picky, bun subiect ai deschis! Chiar cred ca ne-ar fi utile experientele si concluziile mamicilor cu cateva luni "mai mari" ca noi.

Pe mine ma intereseaza autodiversificarea (daca a incercat-o vreo mamica si cum a fost), prima oara pe olita (eu planuiesc sa-l pun la 6-7 luni), scaune de masa recomandate (trebuie sa cumparam cat de curand unul), diversificarea prin alte tari (parca nu peste tot se incepe cu supite si pireuri) si orice alta reusita interesanta a bebelusilor mai mari.

La schimb pot sa va povestesc cum l-am invatat pe copilul meu cu temperaturile de iarna (in casa incalzim doar cand e ger afara), afara iesim fara caciulita daca sunt mai mult de 10 grade, dormim la 17-19 grade (desi eu si tati suntem mai frigurosi), etc. Asta numai daca sunt mamici cu bebelusi mai mici care nu stiu cum sa-i imbrace si cer o parere, nu ca sa starnesc polemici.

Dar pana atunci, insanatosire grabnica si tie, Picky, si Alesssiei!

toate mamicile! Ne bucuram de cunostinta

Datele noastre sunt: 1 august, Filip (3800 gr, 53 cm, 9 apgar, natural, la 41s5z), buburuza de noce

Si eu am nascut natural, pe viu, dar cu oxitocina, ca asa obisnuieste doctorita. Asa ca la a doua nastere, daca gasesc un dr normal la cap, ma duc cu mai mult curaj, cred ca fara oxitocina e piece of cake. Parerea mea

Mami lui Filip, 1 august 2009
Primul Craciun in 3

www.youtube.com/watch?v=WsDLEiVGqsQ&feature=player_embedded" target="_blank">25 de motive pentru a fi vegetarian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Manga,Lisa,adica fara epi?Asa ati vrut sau nu s-a putut?
Lisa,nici nu-i place buburuzei mici s-o dea huta.
Manga,nu-i buzat baiatul tau ,are un contur asa frumos la buze.Toate fetele vor vrea sa fie pupacite de asa baiat.
Emanouela,vazut ochiosul mic si foto de la botez.Care a fost povestea cu regele si strajerii cu tortul?
Lavinia,deci gata concursul?Suntem pe locul 1?Yuppiiiiiiiii!Si noua ne-a fost dor de voi.
Tenzika,m-am indragostit de motul Alecsandrei,exact asa are si Antonia crescut parul din frunte mult si in rest,mult mai mic.
Cris,nici nu ma asteptam la altceva din partea lui Miru.Ce pufuleti ii dai?Ieri manca tacsu-mare pufuleti din aia simpli si i-a dat si ei unul....a inceput sa planga apoi ca mai vroia.Nu i-am mai dat ca erau sarati.
Floric,vazut strengarelul care s-a ascuns in valiza si care saliveaza la berea lui tati.
Dani,sper ca nu v-ati lovit.Cu ratele...nasol,dar decat sa patiti voi ceva,mai bn ele.Ce tort mai bucataresti?Eu azi am facut alba ca zapada si maine planuiam un tirasimu,dar s-a revocat "ordinul",nu vrea sotul,asa ca nu stiu ce sa fac altceva.Ha,ne certai pe noi cu retete si poze cu praji si uite cum tu tentezi omul si-l bagi in pacat.
Phillip,va pupam si noi,eu promit sa intru ,v-am citit dar nu mai pot in seara asta sa raspund si acolo,sunt franta.
Dyana,vazut pe motzonel la primul lui Craciun si pe mami craciunita.
Ana,vazut si bucalatul tau cu un tort yamiiii langa el.Merge deja in picioruse?
Fetele,va pup pe toate,va urez noapte buna,somnic pufos nu inainte de a va intreba:ce faceti de revelion?Noi acasa toti trei ,Anto nani de pe la 9 ,noi cu tv in surdina.

Antonia,minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

mda,adica fara epidurala...
aici la noi,diversificare se incepe dupa 6 luni ,numai cu cereale speciale. pe rand se introduce fiecare aliment. sucurile nu sunt prea recomandate. fructele,orice in afara de afine,zmeura,capsuni. laptele de vaca se introduce dupa 12 luni,nici nu mi-a recomandat pediatra sa intru pe formula de bebe de 1 ani,direct pe laptic.

anusca e o mancacioasa,nu a refuzat nimic nici pana in ziua de azi. nu o prea incanta cerealele,dar stie ca nu ii merge cu mine. cu tac;su se prosteste cadn mananca ,culmea e ca cu mine mananca tot.

canita cu cioc am introdus-o 100%,am scapat de spalat biberoane. am alaptat exclusiv pana la 7 luni.aici,se recomanda ca la varsta de 12 luni bebe sa fie out of bottle,adica sa bea numai din sippy cup.

o seara buna va doresc!

Va rugam un vot pentru ANA,multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Buna dimineata si bine v-am gasit!

Noi suntem NelaM si Ana, nascuta in Hong Kong, pe 19 septembrie, 2600gr, nastere prin cezariana.

Imi place ideea de a cunoaste, invata din experientele mamicutelor cu copilasi mai maricei. O sa va citesc din umbra si, in masura timpului disponibil, o sa va povestim mai multe si despre noi, sa ne cunoastem mai bine.

Numai bine si LA MULTI ANI!

SARBATORI FERICITE!_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

ma bag si io in seama cu zmeurelul meu Serban Alexandru
15 iulie, ora 15, 2600 gr, 47 cm, cezariana la 38 saptamani
eu DN: 2 aprilie '79

imi place ideea asta cu totii la gramada
ca si asa va citeam pe furish pe cele de dinaintea zmeuricilor

acum e tarliu si merg la somn ca mi-a dat voie cupilu' meu, dar maine promit sa citesc de la inceput capitolul si sa vizionez si pozicile cu noii coleguti

mami de pic

primul craciun in trei

Mergi la inceput