**Buburuze de 2009 in actiune(1)**

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Buna seara mamici si bebici!De juma de ora au plecat nasii, ultima vizita de anul asta.Tot atunci s-a trezit si piticul, asa imi face de 2 seri se trezeste la 1 sau la 12 noaptea pt laptic.Pana acuma nu facea asa, ce se intampla cu el oare din cauza dintilor? Sa-i dau ceai in loc de lapte ca poate nu se mai trezeste sau sa-i dau laptic in continuare dc se trezeste?Voi ce ma sfatuiti?
Gigelica20,Emanouela,Simina1980,Lisa79,MangaGirl,Hepilica,ttenzika,
Floric,anna-mama,giovana,dyana27,noce,NelaM ma bucur sa va cunosc pe toate si pupici si la fetele pe care le stiu deja!
Emanouela l-am admirat pe Darius, un frumos si ce frumoase locuri ati vizitat
Ramona ce frumoase sunt pozele de la nunta, le aveai si pana acuma? Nu le-am remarcat pana acuma! Ai fost minunata!
MangaGirl ce botic dulce am vazut
Picky multa sanatate si tie si la pitica si inca odata multumim!
Cuscra multi pupici de la noi, Rares e treaz din nou se gandeste la Stefania, e ingrijorat sa nu aiba febra
ttenzika ce dulce-i Alecsandra si ce dintisori mumosi am vazut!
Lisa am vazut-o si eu pe Anusca tare dulce-i, Raresutul meu e pe primul loc in concurs, deci poti sa zici ca ai 2 cunostinte in top 3 si multumim!
Dani nu stiu dc ti-am zus dincolo dar sunt foarte faine pozele de Craciun, iar Denis e mosulica in miniatura, tare dulce-i. Si acuma dovada ca avem Ferrari:
http://www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=4557462163&ownerId=21347976&albumId=384091050
Cris dulce terorista si noi papam pufuleti
http://www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?photoId=4557347339&albumId=384091050&ownerId=21347976
Floric cu Raresel dulce, pupici de la noi adica eu si Rareselul meu

Daniella multam de compliment. Imi pare rau de incidentele de azi! Condoleante familiei de rate! Tort? Iara?Sper ca te gandeai sa nu pui poza aici nu?
Anna-mama ce ochisori superbi am vazut si ce brad frumos si bravo pt nasterea naturala uau!
MangaGirl am vazut si pozicile noi cu voi tare faine si ce vestuta mumoasa are el
Noce tare dulce-i Filip si eu as vrea sa-l pun pe olita pe Rares ca deja sta singur in fundic numai ca nu stiu cum sa procedez, cat timp sa-l las....astept sfaturi!
Miruta maine e ultima zi si daaaaaaaaaaaa suntem pe locul 1, ma bucur mult, mancal-ar mama de invingator! si multumim!
Philip nu fi suparata si eu am sa citesc acolo dar nu stiu dc voi mai apuca sa si scriu, asteptam sa scrii si tu cu mare drag!Philip , tot timpul te-am stimat si admirat
Lisa canita e cu cioc de silicon sau normal?Noi folosim si bibe si canita!
Mama ce carnat am scris, asta in caz ca nu vi-ati facut de mancare pt anul nou!
Va doresc o noapte buna si linistita!

Mami fericita de printisor Rares Florin

http://picasaweb.google.com/lavinia.portelechi/CuPiticulAfaraLaPrimaLuiZapada#5417394568593775874

http://picasaweb.google.com/lavinia.portelechi/Poze6Luni#5408896925940798658
http://lb1f.lilypie.com/D3Sbp2.png

23.05.2009
http://luanababymall.ro/concurs/
Votati-l pe Rares la pagina 1! Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

`neata in casa noua,

Picky, multumim.... cum se simte Stefi....? ce a zis pediatra...?

Cris, ma bucur sa te citesc....

Miruta, (tiza mea) ....

ma bucur sa vad deja atat de multe mamici aici la "Buburuze".... multe dintre voi imi sunteti cunoscute de pe la alte topicuri... nu va enumar ca sigur uit pe careva si apoi nu vrea sa dati cu rosii dupa mine....

uita-i de dani3lla.... si trebuie sa o mentionez, ca la cum o stiu eu pe dani3lla, sigur ma nimereste cu ceva direct in cap...

mamici de ghiocei.... va citesc aproape zilnic la voi in topic... ma bucur ca v-ati alaturat noua...

iar pe lisa79 am "citit-o" cat eram gravida....

va pe toate si va doresc o zi buna....

aaaa.....am uitat....Picky data mea de nastere.... 25.09.1979....

Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Buna dimineata sau noapte buna la mine, daca nu se mai trezeste pisica mea

Sunt curioasa cate sute o sa fim la topicul asta, daca ne adunam tot anu' huy, o sa fie fun.
Daris s-a nascut pe 12 iulie 2009, cu epidurala la 8 cm ca atunci a ajuns maica-sa la spital
DN 3 iunie 1981

Intrebare: mamicile care alapteaza, cum ati slabit si cand v-ai apucat? Ca io tot "de luni"... da' nu mai vine luni ala.

Daria Alessia (12.07.2009)

"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld

"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

Multummim ca ne-ati trecut in listuta Va rog sa treceti si data mea de nastere: 8.10.1982.

Miruta, Antonia este o frumoasa!
Vladut merge singur in picioare de la 9 luni, primii pasi i-a facut la 8 luni.
Si noi facem Revelionul tot acasa
Noce, vazut pozele cu Filip, seamana cu tine scumpicul.
Sfaturi legate de diversificare nu pot sa va dau, Vladut este indragostit de tzatzi si avem probleme mari cu restul alimentelor
Super ca l-ati invatat cu o temperatura lai rece, va apreciez Si eu ma lupt sa nu-l cocolosesc, fac cat pot avand in vedere pe tati super grijuliu.
Cat despre nasterea fara anestezie stiu f bine, in afara ca nu mi-au facut epidurala mi-au bagat si un amestec de substante ca sa nasc mai repede ca se grabea doctorul
Nelace papusica ai tu acolo!
Lavinia, frumusel tare fulguletul tau de nea!
Motana, eu am slabit pana acum fara sa fac nimic special, de fapt faceam miscare multa cu piticul meu. Acum am citi despre o dieta cu miere si scortisoara si am zis sa o incerc, nu poate sa faca decat bine, chiar daca nu m-o slabi.

Gata, fug la bucatareala. Mai intru mai tarziu.
toata gasca

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

10 luni

Primul Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata mamici cu pici
Si daca nu a dat nimeni nimica,pai va servesc cu o ,capuccino,ness,ciocolata calda sau un pahar cu lapte(asta din urma e pentru mine)

Aseara mi-a cazut netulsi nu am mai reusit sa intru.Terorista mi s-a trezit la 4 dimineata ca avea chef de joacasi doar acuma am reusit sa o culc.. cuscra unde a umblat fi-tu aseara ??
Am deschis calculatorul azi de dimineata si am ramas placut surpinsa cate mamici suntem..asa ca fara sa nominalizez urez BUN VENIT!!!!!!tuturor mamicilor si am vazut si multi,multi puiuti care de care mai dragalas
miruta ii dau pufuleti veverita pofticioasa..pe aia sarati ii halesc eu..
picky ce v-a spus pediatra?asteptam vesti....
lavinia pozicile tale nu le pot vedea
Motana...sincer chiar nu pot sa te ajuteu asa sunt uscatura din neam,vorba sotului "tu ai 2 coaste de drac nu una"

Apropos...din aprozarul ala a mai ramas ceva?As vrea si eu o comanda specila pentru de un palet si juma..pentru finuta,in sfarsit renunta la formula de 2 in 1
Ma duc sa mai citesc si revin
picky DN 15.05.1982

mami de brotac teroristMiruna(29 mai)
http://img207.imageshack.us/img207/7853/fotografie0122.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata fetele
sa mai dau niste date...53 cm, 3210 gr, apgar 10, natural cu epidurala
sarumana pentru aprecieri, deasemenea incantata de cunostinta ....nu mai enumer ca deja v-ati strans ceva si nici nu sunt 24 de ore de la deschiderea topicului
miruta....nu e o poveste, asa prezinta restaurantul respectiv tortul...cu piticul si strajerii. noi suntem acum in Romania, in Iasi...aici am facut si botezul, in rest stam in Belgia, restaurantul e cu specific medieval....de la arhitectura si pana la uniforma chelnerilor....ce sa mai, e superb...o gramada de bani a mancat cladirea aia si cu tot ce e in ea...dar merita....noua si invitatilor ne-a placut teribil, mai ales ca e relativ nou in Iasi.
lavinia.p....smecherul de barbatumiu a vazut multe, eu mai incetisor....burlac fiind, avand un job bun si fara griji s-a vanturat prin Europa...noi suntem doar de un an si ceva impreuna....dar las ca-mi scot eu parleala
referitor la diversificare......HELLLLLLLPPPPPP....peste o luna vrem si noi sa incepem; problema e ca nu am nici o idee cum se face....am eu asa un plan....sa incep cu supita de legume, dupa piure de legume, continuam cu cereale la masa de seara....nu stiu, la mine in cap fructele inca nu mi se lipesc pt bebe...eu ma balonez de la mar, d-apai el saracutulllll...morcovel...mai vad eu, ala parca i l-as baga....da nu stiu cummmm, cantitati, etc....stiu ca treptat se introduc si nu mai mult de 1 aliment la o masa...deciii.....HEEEELLLPPPPP
va pup, deocamdata; ma duc sa mai trebaluiesc putintel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Buna fetelor,

Am mare nevoie de o cafea cu lapte, un paracetamol, spray de nas ca sunt terminata...ma dor toate, capul, ochii, nasul, gatul, corpul, am si febra..va dati seama ce chef am eu de Noul An. Unde sa mai pun ca am si o fata maraita, plangacioasa, incapatanata care ma solicita din minut in minut...chiar si acum sta in patut in picioare si maraie "mam"...Ei ii este mai bine, nu a mai facut febra, dar are o tuse foarte urata si ii curge nasucul si un ochisor...si am de munca pana reusesc sa ii dau siropul de tuse si spray in nasuc ca nu vrea sa stea o clipa...vb lui tacsu i se potriveste zodia pe care o are...Azi-noapte mi-a luat mai bine de 2 ore sa completez lista, m-a solicitat tot timpul...si unde sa mai pun ca mi-a adormit la 12 noaptea......o pazea pe masa ca nu cumva sa plece de langa ea ...ca am culcat-o pe la 10 si daca am plecat de langa ea(ca doarme cu noi in pat...ca patutul ei are tepi...cum o pun la ea in patut cum incepe sa urle....da cred ca si voi v-ati confruntat cu acest lucru)in 10 min era treaza...plagea...si chiar daca e tati langa ea tot plange dupa mine...Astept sa ii treaca raceala si incep sa iau masuri...sa o obisnuiesc din nou la ea in patut ca nu se mai poate altfel...eu nu ma pot odihni noaptea deloc si si ea se tot foieste in somn. Mai nou a inceptup sa aiba si un tic, atunci cand e nervoasa, da din cap,il scutura, ca si cand ar zice"nu"...In fine...trebuie sa fac si curatenie in casa...si la starea pe care o am...nu am chef de nimic..

Ma bucur ca s-au adunat atatea mamici..mai tarziu poate am timp sa va scriu la toate cate ceva si sa vad si pozici de buburuze ...dar sa termin cu treburile...

Miruta a facut noul cont "buburuze2009" pentru a putea deschide cu el urmatoarele capitole ...ca pe acesta l-am deschis cu user-ul meu, ca altfel dura mult pana trecea de moderatori..;Deci cine vrea mai incolo sa ajute la urmatoarele capitole, poate cere pm cu parola....Inca nu stiu daca contul merge ca nu l-am verificat...o voi face mai tarziu.

Aruncati un ochi in listuta sa vedeti daca datele sunt trecute corect si daca sunteti trecute toate.

Revin mai tarziu ca fiica mea nu mai are stare...Pupici si ma bucur ca v-a placut ideea de a ne unii cu toate aici

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png

Printesa noastra
Stefi, mamitu' nostru
Stefi...creste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

fi-mea-i treaza de ceva timp si ma rontaie..are coltii cam ascutiti
picky cum mai sunteti?
emanouela nu te stresa ca e timp pentru toatecand vrei sa te apuci nu trebuie decat sa ne buzzui si gata treaba

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
http://img207.imageshack.us/img207/7853/fotografie0122.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

buna dimineata fete dragi,

scriu acum pentru ca apoi ma apuc de facut ultimele retusuri. ieri m-am tuns, dupa 4 luni. adica azi noapte, a venit la mine acasa stilistul si m-a facut. azi mai am sa-mi tai si eu unghiile si sa pensez sprancenele. cam asta inseamna sa ma fac frumoasa de cand am copil. uimitor cat de putin e necesar. dusurile dureaza 5 minute, crema pe corp, am uitat ce inseamna. dar e frumos si nu ma plang.

ia sa vedem ce putem raspunde acum repede, repede, ca am in plan sa fac si o praji cu nuca.

lisa79 mltumesc. cand citesc alte bloguri, imi dau seama cat de multe as mai avea de invatat, dar ma mai prostesc si eu cand am timp si mai bag cate un post. cum ti s-a parut nasterea pe viu? u am avut si gas & air la discretie, numai ca la un moment dat nu l-am mai vrut de durere.

anna_mama esti eroina! eu mi l-am dormit toata sarcina mic sa nu ma chinui mult, dar tot a durat o gramada impinsul.

miruta d, fara epidurala. cand m-a controlat eram dilata 8cm si mi-a spus ca e prea tarziu, ca vine bb. au mai trecut 2 ore si 45 de minute sau ceva de gen. . multumesc pentru aprecieri la adresa lui Piski. (asta e fiu-meu).

Nela iaca, nu ma mai simt asa de stinghera printre fete noi. nu ca nu as fi avut o primire calduroasa, dar la inceput ma omoara timiditatea si raman in pana de idei.

noce - scaun de mancat am asa. mi se pare convenabil si nu ocupa spatiu. plus, il pot lua cu mine unde merg - romania, concediu, etc. de diversificare, tinand cont ca mananca san exclusiv, voi incepe cred pe la 5 luni jumate. el e un mancacios si cred ca voi decide si in functie de el. prima oara la olita, as vrea sa cred ca va fi pe la 9 luni, but u never know. aici parerile sunt impartite. ei spun ca ar trebui lasati pana pe la 1 an jumate, doi, cand se formeaza autmotat reflexul de a se cere.

si eu am observat ca Aidan doarme cel mai bine la 19 maxim 20 de grade si nici nu se trezeste asa de des pentru papa. incerc sa nu-l imbrac prea gros in general si nu-i pun caciulita in casa. de obicei nu avem mai mult de 20-21 de grade in casa, ziua. desi eu eram obisnuita cu 24-25.

picky sper a sunteti mai bine. am vazut niste poz superbe aseara.

lavinia

inca nu am avut cum sa va vad minunile, dar promit ca la anu' voi fi la zi.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Picky, ma bucur sa Stefie mai bine.....multi pupici la amandoua...sa te faci si tu repede bine....

Cris, cand e ziua cea mare...? in 2009 sau 2010...?

Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009)

Mergi la inceput